|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:16 am
Ozzwald M-Teen LP_PL M-Teen LP_PL M-Tenn wiesz co ja zamierzam zrobic?? Chce pawlika tu wprowadzic wink blaugh KUR** CHYBA CIE MIZDŁO scream stare pf prymitywy a zreszta co mi taki pwalik zrobi _ _" Pryeciey wiesy do cyego jest ydolnz!!! blaugh ale nie wiesz do czego ja jestem zdolna twisted pokarzesz nam swoj biust...? jestes do tego zdolna ? mowish tak jak bys biostow w zyciu nie widzial .... to jak ... pokazesh po dobroci czy mamy cie odwiedzic ... blaugh twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:17 am
ninja domokun sad domokun ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik M-Teen LP_PL M-Teen LP_PL M-Tenn wiesz co ja zamierzam zrobic?? Chce pawlika tu wprowadzic wink blaugh KUR** CHYBA CIE MIZDŁO scream stare pf prymitywy a zreszta co mi taki pwalik zrobi _ _" Pryeciey wiesy do cyego jest ydolnz!!! blaugh ale nie wiesz do czego ja jestem zdolna twisted no ... ale niewiecie do czego ja jestem niezdolny blaugh ja jestem niezdolny do pelnienia sluzby wojskowej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald M-Teen LP_PL M-Teen LP_PL M-Tenn wiesz co ja zamierzam zrobic?? Chce pawlika tu wprowadzic wink blaugh KUR** CHYBA CIE MIZDŁO scream stare pf prymitywy a zreszta co mi taki pwalik zrobi _ _" Pryeciey wiesy do cyego jest ydolnz!!! blaugh ale nie wiesz do czego ja jestem zdolna twisted pokarzesz nam swoj biust...? jestes do tego zdolna ? nie odzywaj sie do mnie TY EROTOMANIE!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
heeeeeeeeeeeeeeeeeej ^^ *lapie za lapke i biega z nia* blaugh boszeeesz co ja wyprawiam stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Ozzwald M-Teen LP_PL M-Teen LP_PL M-Tenn wiesz co ja zamierzam zrobic?? Chce pawlika tu wprowadzic wink blaugh KUR** CHYBA CIE MIZDŁO scream stare pf prymitywy a zreszta co mi taki pwalik zrobi _ _" Pryeciey wiesy do cyego jest ydolnz!!! blaugh ale nie wiesz do czego ja jestem zdolna twisted pokarzesz nam swoj biust...? jestes do tego zdolna ? mowish tak jak bys biostow w zyciu nie widzial .... to jak ... pokazesh po dobroci czy mamy cie odwiedzic ... blaugh twisted mrgreen Za malo widzialem!!! sad Jak chcesz to ci podam adres!!! blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta heeeeeeeeeeeeeeeeeej ^^ *lapie za lapke i biega z nia* blaugh boszeeesz co ja wyprawiam stressed 4laugh a kto cie tam wie xd *biegnie za nią łapiąc po drodze Jas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:19 am
hej Jas ;3 fajnie wygladasz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:19 am
M-Teen Ozzwald pokarzesz nam swoj biust...? jestes do tego zdolna ? nie odzywaj sie do mnie TY EROTOMANIE!!!!!! scream No POKA POKA jak nie jemu to mi ja Erotoman nie jestem. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:20 am
Playin" - Puddle Of Mudd "blurry"
a zaraz bedzie Pink "famili portrait:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:21 am
M-Teen nie odzywaj sie do mnie TY EROTOMANIE!!!!!! scream czy erotomanie to ja nie wiem... ale mozemy ta kwestje sam na sam omowic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|