|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:07 am
Ozzwald Addik Lethiel idu zrobic sobie obiad XP ... papatki whee nom .... stare smacznego .. co taka mina ? znowu na glodnego siedzisz? jak tak to cie pociesze ja jeszcze dzisiaj nic nie jadlem... nom .... stare ja jush chyba zawsze na glodnego bede siedzial ... taki moj przechlapany los ... bo jak niemam szkoly to jestem od 12 ... i gloduje do 19 ... a jak mam szkole to jestem od 14/15 ii tesh gloduje .. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL M-Tenn wiesz co ja zamierzam zrobic?? Chce pawlika tu wprowadzic wink blaugh KUR** CHYBA CIE MIZDŁO scream stare pf prymitywy a zreszta co mi taki pwalik zrobi _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald M-Teen VioLLeta LP_PL już zjadlem! Teskniliscie?? wink blaugh ja taaak crying wink blaugh ni00000000bki gonk gonk gonk xp spoko spoko... jeszcze ja tu jestem... bez ciebie gaia barwe by stracila!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:08 am
M-Teen LP_PL M-Tenn wiesz co ja zamierzam zrobic?? Chce pawlika tu wprowadzic wink blaugh KUR** CHYBA CIE MIZDŁO scream stare pf prymitywy a zreszta co mi taki pwalik zrobi _ _" Pryeciey wiesy do cyego jest ydolnz!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:09 am
LP_PL Ozzwald M-Teen VioLLeta LP_PL już zjadlem! Teskniliscie?? wink blaugh ja taaak crying wink blaugh ni00000000bki gonk gonk gonk xp spoko spoko... jeszcze ja tu jestem... bez ciebie gaia barwe by stracila!!! wink no ba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:09 am
LP_PL M-Teen LP_PL M-Tenn wiesz co ja zamierzam zrobic?? Chce pawlika tu wprowadzic wink blaugh KUR** CHYBA CIE MIZDŁO scream stare pf prymitywy a zreszta co mi taki pwalik zrobi _ _" Pryeciey wiesy do cyego jest ydolnz!!! blaugh klajta ci sie przestawila....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:10 am
wedlug mojego magicznego przecucia ... za jakes 10 - 30 minut ... wpadnie tu opcy .. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:10 am
LP_PL M-Teen LP_PL M-Tenn wiesz co ja zamierzam zrobic?? Chce pawlika tu wprowadzic wink blaugh KUR** CHYBA CIE MIZDŁO scream stare pf prymitywy a zreszta co mi taki pwalik zrobi _ _" Pryeciey wiesy do cyego jest ydolnz!!! blaugh ale nie wiesz do czego ja jestem zdolna twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:11 am
M-Teen LP_PL M-Teen LP_PL M-Tenn wiesz co ja zamierzam zrobic?? Chce pawlika tu wprowadzic wink blaugh KUR** CHYBA CIE MIZDŁO scream stare pf prymitywy a zreszta co mi taki pwalik zrobi _ _" Pryeciey wiesy do cyego jest ydolnz!!! blaugh ale nie wiesz do czego ja jestem zdolna twisted pokarzesz nam swoj biust...? jestes do tego zdolna ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:11 am
Addik wedlug mojego magicznego przecucia ... za jakes 10 - 30 minut ... wpadnie tu opcy .. blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:12 am
M-Teen LP_PL M-Teen LP_PL M-Tenn wiesz co ja zamierzam zrobic?? Chce pawlika tu wprowadzic wink blaugh KUR** CHYBA CIE MIZDŁO scream stare pf prymitywy a zreszta co mi taki pwalik zrobi _ _" Pryeciey wiesy do cyego jest ydolnz!!! blaugh ale nie wiesz do czego ja jestem zdolna twisted no ... ale niewiecie do czego ja jestem niezdolny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:14 am
Ozzwald M-Teen LP_PL M-Teen LP_PL M-Tenn wiesz co ja zamierzam zrobic?? Chce pawlika tu wprowadzic wink blaugh KUR** CHYBA CIE MIZDŁO scream stare pf prymitywy a zreszta co mi taki pwalik zrobi _ _" Pryeciey wiesy do cyego jest ydolnz!!! blaugh ale nie wiesz do czego ja jestem zdolna twisted pokarzesz nam swoj biust...? jestes do tego zdolna ? Ozzwald dopingujemy razem!!! W koncu sie uda!!! Albo pawlik przyjdzie!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:15 am
Oj ja juz dobrze wiem do czego jestes zdolna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:16 am
Addik ale nie wiesz do czego ja jestem zdolna twisted no ... ale niewiecie do czego ja jestem niezdolny blaugh no i ja stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|