|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:30 am
Nightcatt noooo i biola za mną witam wszystkich...Ozwald mam Ci przekazac ze Julka powinna zdac i zebys sie nie martwil matma wink hej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:30 am
Setsuna Dragonclaw LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Addik Ozzwald .... mu sie klucimy question poprostu nielubimy go i glosno wyrazamyswoje zdanie n ten temat ... xd Wiesz co i kto to mowi ten ktory dal mnie do przyjaciol?? Nie wiem po co to zrobiles, skoro tak o mnie sadzisz?! sad jezu mam wrazenie ze oto mamy meska wersje poprzedniego wcielenia kitty rolleyes O jedna cie prosze! Nie obrazaj mnie! Jeszcze w ten sposob! Ja swoja droga przepraszam cie troche mnie ponislo!! sweatdrop w porzadku smile zgoda? wink Oczywisnie! Ja wole pokuj od wojny! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:31 am
VioLLeta Addik VioLLeta eehz...poklika ktos ze mna? samochodow nie lubie wiec to odpada blaugh zasad tez nie wiec nicii blaugh hmm....dodalam nowe fotki.. stare ja moge pogadac ... o czym kolwiek .... daj temat ... a ja sie otwoze jak ksiazka ... xd ze tak sie spytam...co tam u ciebie? ^^ hmm...planujecie jakies spotkanie gaiowe? blaugh spotkania gaiowe mam prawie codziennie .... znaczy sie prawie codzienie widuje sie z tomirem , sniperem , 4haku , julka i czasem baliur ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:32 am
Nightcatt noooo i biola za mną witam wszystkich...Ozwald mam Ci przekazac ze Julka powinna zdac i zebys sie nie martwil matma wink witaj Nighti koffana 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:32 am
Nightcatt noooo i biola za mną witam wszystkich...Ozwald mam Ci przekazac ze Julka powinna zdac i zebys sie nie martwil matma wink ja sie juz nie martwie.. z 80% doszlo do 100% ze nie zdalem... w Julke wierzylem... przygotowala sie to napewno zda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:33 am
Nightcatt noooo i biola za mną witam wszystkich...Ozwald mam Ci przekazac ze Julka powinna zdac i zebys sie nie martwil matma wink to zda??? faJNIO heart heart heart heart xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:33 am
Nightcatt noooo i biola za mną witam wszystkich...Ozwald mam Ci przekazac ze Julka powinna zdac i zebys sie nie martwil matma wink witam i pozdrawiam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:34 am
LP_PL Setsuna Dragonclaw w porzadku smile zgoda? wink Oczywisnie! Ja wole pokuj od wojny! wink no to zgoda ^^ moze jeszcze sie polubimy wink mrgreen whee a ja tymczasem mykam ludziska whee papaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:35 am
Ide jesc obiad, wiec przez chwile mnie nie bedzie! Macie chwile spokoju wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:36 am
Setsuna Dragonclaw LP_PL Setsuna Dragonclaw w porzadku smile zgoda? wink Oczywisnie! Ja wole pokuj od wojny! wink no to zgoda ^^ moze jeszcze sie polubimy wink mrgreen whee a ja tymczasem mykam ludziska whee papaty " Dlugich dni i pogodnych nocy "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:46 am
już zjadlem! Teskniliscie?? wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:47 am
LP_PL już zjadlem! Teskniliscie?? wink blaugh _-_ jak jest zworka po angielsku?? gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:48 am
LP_PL już zjadlem! Teskniliscie?? wink blaugh strashliwie xd blaugh *przytuuuuuuul* witaj spowrotem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:49 am
LP_PL już zjadlem! Teskniliscie?? wink blaugh nie stare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:49 am
Baliaur LP_PL już zjadlem! Teskniliscie?? wink blaugh _-_ jak jest zworka po angielsku?? gonk crying Ha, ha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|