|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:19 am
przestancie juz.... stare crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:19 am
Setsuna Dragonclaw LP_PL Addik Ozzwald .... mu sie klucimy question poprostu nielubimy go i glosno wyrazamyswoje zdanie n ten temat ... xd Wiesz co i kto to mowi ten ktory dal mnie do przyjaciol?? Nie wiem po co to zrobiles, skoro tak o mnie sadzisz?! sad jezu mam wrazenie ze oto mamy meska wersje poprzedniego wcielenia kitty rolleyes O jedna cie prosze! Nie obrazaj mnie! Jeszcze w ten sposob! Ja swoja droga przepraszam cie troche mnie ponislo!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:20 am
Addik http://www.autoimage.cz/Honda/Honda Accord Sedan 2.4 European Version 2003 - 010.jpg a tu link ... bo fota jest dusha ... Accord ... i nic wiecej ... 3nodding powiem tyle... skosnooka elegancja ^_^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:21 am
Jaswinder Leth nazwij go Czarna_Mamba xd xd ... neee.. predator mu bardziej pasooje O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:23 am
Lethiel Jaswinder Leth nazwij go Czarna_Mamba xd xd ... neee.. predator mu bardziej pasooje O_o a moze podwieczorek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:23 am
LP_PL Wiec po co jest regulamin skoro i tak kazdy go nagminnie lamie?? Nie kumam o co macie do mnie pretensje?? regulamin naginany jest dlatego poniewash niektuzy nie lamia go celowo tylko przez wlasna , glupote i niewiedze .... a czasem przez przypadek ... no i wedlug regulaminu polowa ludzi z gai powinna dawno miec bana ... mimo zo to byly tylko lekkie wykroczenia ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:25 am
eehz...poklika ktos ze mna? samochodow nie lubie wiec to odpada blaugh zasad tez nie wiec nicii blaugh hmm....dodalam nowe fotki.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:25 am
Ozzwald Lethiel Jaswinder Leth nazwij go Czarna_Mamba xd xd ... neee.. predator mu bardziej pasooje O_o a moze podwieczorek ? *pac Oza poducha* hm.. podwieczorek to dobre imie dla mnie kiedy to male mozstroom wgryza mi sie w kark gonk .. i brzooch crying .. xd .. slodkie maleństo heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:27 am
novelin Jedno mnie denerwuje... te cholerne srebrne obram�wki dookoła szyb - wybaczcie, że nie nazwe tego fachowo, ale nie wiem jak to się fachowo zwie biggrin Np. Nowy Volkswagen Passat, jest śliczny ^^ ale też ma te cholerne srebrne dodatki... nie wiem dla mnie to wygląda tandetnie, ale to jest tylko moje zdanie smile _-_ moi starzy maja passata combi z roku 2000 bez dodatkow xp mi sie nie podoba ale dobrze jezdzi nawet przy 200km/h xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:27 am
VioLLeta eehz...poklika ktos ze mna? samochodow nie lubie wiec to odpada blaugh zasad tez nie wiec nicii blaugh hmm....dodalam nowe fotki.. stare ja moge pogadac ... o czym kolwiek .... daj temat ... a ja sie otwoze jak ksiazka ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:28 am
Baliaur novelin Jedno mnie denerwuje... te cholerne srebrne obram�wki dookoła szyb - wybaczcie, że nie nazwe tego fachowo, ale nie wiem jak to się fachowo zwie biggrin Np. Nowy Volkswagen Passat, jest śliczny ^^ ale też ma te cholerne srebrne dodatki... nie wiem dla mnie to wygląda tandetnie, ale to jest tylko moje zdanie smile _-_ moi starzy maja passata combi z roku 2000 bez dodatkow xp mi sie nie podoba ale dobrze jezdzi nawet przy 200km/h xd Nowy jest ładniejszy whee ale co kto lubi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:28 am
LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Addik Ozzwald .... mu sie klucimy question poprostu nielubimy go i glosno wyrazamyswoje zdanie n ten temat ... xd Wiesz co i kto to mowi ten ktory dal mnie do przyjaciol?? Nie wiem po co to zrobiles, skoro tak o mnie sadzisz?! sad jezu mam wrazenie ze oto mamy meska wersje poprzedniego wcielenia kitty rolleyes O jedna cie prosze! Nie obrazaj mnie! Jeszcze w ten sposob! Ja swoja droga przepraszam cie troche mnie ponislo!! sweatdrop w porzadku smile zgoda? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:29 am
Addik VioLLeta eehz...poklika ktos ze mna? samochodow nie lubie wiec to odpada blaugh zasad tez nie wiec nicii blaugh hmm....dodalam nowe fotki.. stare ja moge pogadac ... o czym kolwiek .... daj temat ... a ja sie otwoze jak ksiazka ... xd ze tak sie spytam...co tam u ciebie? ^^ hmm...planujecie jakies spotkanie gaiowe? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:29 am
noooo i biola za mną witam wszystkich...Ozwald mam Ci przekazac ze Julka powinna zdac i zebys sie nie martwil matma wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|