Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12183 12184 12185 12186 12187 12188 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

crazy chaz

PostPosted: Wed May 11, 2005 6:13 am

Addik
Ozzwald .... mu sie klucimy question poprostu nielubimy go i glosno wyrazamyswoje zdanie n ten temat ... xd

Wiesz co i kto to mowi ten ktory dal mnie do przyjaciol?? Nie wiem po co to zrobiles, skoro tak o mnie sadzisz?! sad
PostPosted: Wed May 11, 2005 6:14 am

Ozzwald
zdejmij radiator i wentylator podczas pracy i po sprawie... (ale nie koniecznie...)
coz nie dokladnie mi o to chodzilo..
mi chodzi o podkrecenie zworkami celka 333 na 50Mhz

nie ma to jak Extreme Oc heart wink
a jak sie spali.. to pech....

Baliaur

NaviRetlav

PostPosted: Wed May 11, 2005 6:14 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed May 11, 2005 6:15 am

LP_PL
Addik
Ozzwald .... mu sie klucimy question poprostu nielubimy go i glosno wyrazamyswoje zdanie n ten temat ... xd

Wiesz co i kto to mowi ten ktory dal mnie do przyjaciol?? Nie wiem po co to zrobiles, skoro tak o mnie sadzisz?! sad
eek xp stressed stare

Kagenoyami

novelin

PostPosted: Wed May 11, 2005 6:15 am

Addik
novelin
Lethiel
mraaauuuuu ... whee
te peshociki maja takie sliczne oczka whee whee whee

Ja bym tam wolaŦ#8218;a Citroena C3 Pluriel albo Nissana Micre (nowego) ... whee

KiedyŦ#8250; może siĦ#8482; dorobie razz

a ja wole heart HONDA Accord ... wypas autko ... i nadodatek japoniec ... tanie w exploatacji ... i dobre osiagi ... p rzy tym wygodne i ekstrawaganckie ... xp

Tez ladny xd
PostPosted: Wed May 11, 2005 6:16 am

novelin
Addik
novelin
Lethiel
mraaauuuuu ... whee

Ja bym tam wolaŦ#8218;a Citroena C3 Pluriel albo Nissana Micre (nowego) ... whee

KiedyŦ#8250; może siĦ#8482; dorobie razz

a ja wole heart HONDA Accord ... wypas autko ... i nadodatek japoniec ... tanie w exploatacji ... i dobre osiagi ... p rzy tym wygodne i ekstrawaganckie ... xp

Tez ladny xd

Masz ladnego avka, Slonce 3nodding heart

Kagenoyami

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Wed May 11, 2005 6:17 am

LP_PL
Addik

jezu mam wrazenie ze oto mamy meska wersje poprzedniego wcielenia kitty rolleyes

Goth bless

Peshocik? Eee... ja tam wole cos w retro.. no, albo porshaki.. to jest wypas..
ja mysle ze peżoty sa do bani ale nowy 407 mhhhraaauuu heart heart heart heart

zaproponowalam starej zebysmy sprzedali nashego Wolfa kupili peżota.. oni bede pomykac na piecho dla kondycji.. ja autobusem a spac bede w pezociku heart heart heart heart heart

bo nie ma takiego wariata co by mi prawko dal... xp sweatdrop

Baliaur

Shizuka18

Jaswinder
Leth nazwij go Czarna_Mamba xd

grrrrrrr.....Jas ja Cie....ehh nic nie zostanie tu na gai tylko poleci dalej w zycie... powiedz mi czemu powiedzialas lince ze mnie molestowali?? linka powiedziala to robertowi i teraz musze mu tlumaczyc o co dokladnie chodzilo z tym, a i tak tego nie zrobie bo mi sie nie chce...
PostPosted: Wed May 11, 2005 6:18 am

Wiec po co jest regulamin skoro i tak kazdy go nagminnie lamie??
Nie kumam o co macie do mnie pretensje??

crazy chaz

NaviRetlav

http://www.autoimage.cz/Honda/Honda Accord Sedan 2.4 European Version 2003 - 010.jpg
a tu link ... bo fota jest dusha ...

Accord ... i nic wiecej ... 3nodding

Shizuka18
Jaswinder
Leth nazwij go Czarna_Mamba xd

grrrrrrr.....Jas ja Cie....ehh nic nie zostanie tu na gai tylko poleci dalej w zycie... powiedz mi czemu powiedzialas lince ze mnie molestowali?? linka powiedziala to robertowi i teraz musze mu tlumaczyc o co dokladnie chodzilo z tym, a i tak tego nie zrobie bo mi sie nie chce...

eek

Kagenoyami

Ozzwald

Addik
no wlasnie widze... bo w tej rozmowie nie bylo sensu... a dotego widze ze co niektorzy strasznie dorosli sie zrobili mimo iz sa starsi od niego zaledwie o rok....
PostPosted: Wed May 11, 2005 6:19 am

Addik
novelin
Lethiel
mraaauuuuu ... whee

Ja bym tam wolała Citroena C3 Pluriel albo Nissana Micre (nowego) ... whee

Kiedyś może się dorobie razz

hmm a ja mam garbusa ktory ma 36 lat i jezdzi jak nowy biggrin i za nic w swiecie nie zamienilbym sie na nic innego.... ale to jest w sumie moja pasja od dziecinstwa.... smile

revcat

Baliaur

PostPosted: Wed May 11, 2005 6:19 am

LP_PL
Wiec po co jest regulamin skoro i tak kazdy go nagminnie lamie??
Nie kumam o co macie do mnie pretensje??
ja go zlamalam tylko 2 razy ale cicho sza....

a po to jest zebys sie pytal i go przestrzegal!!!!!!!!!!!!!
bo powiemy ci papa
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12183 12184 12185 12186 12187 12188 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games