|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:13 am
Addik Ozzwald .... mu sie klucimy question poprostu nielubimy go i glosno wyrazamyswoje zdanie n ten temat ... xd Wiesz co i kto to mowi ten ktory dal mnie do przyjaciol?? Nie wiem po co to zrobiles, skoro tak o mnie sadzisz?! sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:14 am
Ozzwald zdejmij radiator i wentylator podczas pracy i po sprawie... (ale nie koniecznie...) coz nie dokladnie mi o to chodzilo.. mi chodzi o podkrecenie zworkami celka 333 na 50Mhz nie ma to jak Extreme Oc heart wink a jak sie spali.. to pech....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:15 am
LP_PL Addik Ozzwald .... mu sie klucimy question poprostu nielubimy go i glosno wyrazamyswoje zdanie n ten temat ... xd Wiesz co i kto to mowi ten ktory dal mnie do przyjaciol?? Nie wiem po co to zrobiles, skoro tak o mnie sadzisz?! sad eek xp stressed stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:15 am
Addik novelin Lethiel mraaauuuuu ... whee te peshociki maja takie sliczne oczka whee whee whee Ja bym tam wolaŦ#8218;a Citroena C3 Pluriel albo Nissana Micre (nowego) ... whee KiedyŦ#8250; może siĦ#8482; dorobie razz a ja wole heart HONDA Accord ... wypas autko ... i nadodatek japoniec ... tanie w exploatacji ... i dobre osiagi ... p rzy tym wygodne i ekstrawaganckie ... xp Tez ladny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:16 am
novelin Addik novelin Lethiel mraaauuuuu ... whee te peshociki maja takie sliczne oczka whee whee whee Ja bym tam wolaŦ#8218;a Citroena C3 Pluriel albo Nissana Micre (nowego) ... whee KiedyŦ#8250; może siĦ#8482; dorobie razz a ja wole heart HONDA Accord ... wypas autko ... i nadodatek japoniec ... tanie w exploatacji ... i dobre osiagi ... p rzy tym wygodne i ekstrawaganckie ... xp Tez ladny xd Masz ladnego avka, Slonce 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:17 am
LP_PL Addik Ozzwald .... mu sie klucimy question poprostu nielubimy go i glosno wyrazamyswoje zdanie n ten temat ... xd Wiesz co i kto to mowi ten ktory dal mnie do przyjaciol?? Nie wiem po co to zrobiles, skoro tak o mnie sadzisz?! sad jezu mam wrazenie ze oto mamy meska wersje poprzedniego wcielenia kitty rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Goth bless Peshocik? Eee... ja tam wole cos w retro.. no, albo porshaki.. to jest wypas.. ja mysle ze peżoty sa do bani ale nowy 407 mhhhraaauuu heart heart heart heart zaproponowalam starej zebysmy sprzedali nashego Wolfa kupili peżota.. oni bede pomykac na piecho dla kondycji.. ja autobusem a spac bede w pezociku heart heart heart heart heart bo nie ma takiego wariata co by mi prawko dal... xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Leth nazwij go Czarna_Mamba xd grrrrrrr.....Jas ja Cie....ehh nic nie zostanie tu na gai tylko poleci dalej w zycie... powiedz mi czemu powiedzialas lince ze mnie molestowali?? linka powiedziala to robertowi i teraz musze mu tlumaczyc o co dokladnie chodzilo z tym, a i tak tego nie zrobie bo mi sie nie chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:18 am
Wiec po co jest regulamin skoro i tak kazdy go nagminnie lamie?? Nie kumam o co macie do mnie pretensje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.autoimage.cz/Honda/Honda Accord Sedan 2.4 European Version 2003 - 010.jpg a tu link ... bo fota jest dusha ...
Accord ... i nic wiecej ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 Jaswinder Leth nazwij go Czarna_Mamba xd grrrrrrr.....Jas ja Cie....ehh nic nie zostanie tu na gai tylko poleci dalej w zycie... powiedz mi czemu powiedzialas lince ze mnie molestowali?? linka powiedziala to robertowi i teraz musze mu tlumaczyc o co dokladnie chodzilo z tym, a i tak tego nie zrobie bo mi sie nie chce... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Ozzwald .... mu sie klucimy question poprostu nielubimy go i glosno wyrazamyswoje zdanie n ten temat ... xd no wlasnie widze... bo w tej rozmowie nie bylo sensu... a dotego widze ze co niektorzy strasznie dorosli sie zrobili mimo iz sa starsi od niego zaledwie o rok....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:19 am
Addik novelin Lethiel mraaauuuuu ... whee te peshociki maja takie sliczne oczka whee whee whee Ja bym tam wolała Citroena C3 Pluriel albo Nissana Micre (nowego) ... whee Kiedyś może się dorobie razz a ja wole heart HONDA Accord ... wypas autko ... i nadodatek japoniec ... tanie w exploatacji ... i dobre osiagi ... p rzy tym wygodne i ekstrawaganckie ... xp hmm a ja mam garbusa ktory ma 36 lat i jezdzi jak nowy biggrin i za nic w swiecie nie zamienilbym sie na nic innego.... ale to jest w sumie moja pasja od dziecinstwa.... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:19 am
LP_PL Wiec po co jest regulamin skoro i tak kazdy go nagminnie lamie?? Nie kumam o co macie do mnie pretensje?? ja go zlamalam tylko 2 razy ale cicho sza.... a po to jest zebys sie pytal i go przestrzegal!!!!!!!!!!!!! bo powiemy ci papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|