|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:05 am
VioLLeta Wrocilam ^^ ale fotki takie se mi wyszle stare o Czym klikacie? witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee to mooj kocio 3nodding *wskazooje na sig* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:07 am
]Goth bless[ LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa Mlody.. jeszcze raz podskoczysz do Setsuny to zrobie Ci z twarzy mielonke turystyczna... To jedna z najmilszych osob na Gai i wkurzenie jej to naprawde BLAD... Jezeli bedziesz dalej niegrzeczny, to pozbieram sobie twoje posty i zglosze sie z tym do Omi, Pointa, albo Kukusa... a tego NIE CHCESZ... 3nodding ja juz tego piiipiiipiii.. ostrzegalam scream co za lamerstwo.... domokun domokun domokun kto mi pomoze spalic procka ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa Mlody.. jeszcze raz podskoczysz do Setsuny to zrobie Ci z twarzy mielonke turystyczna... To jedna z najmilszych osob na Gai i wkurzenie jej to naprawde BLAD... Jezeli bedziesz dalej niegrzeczny, to pozbieram sobie twoje posty i zglosze sie z tym do Omi, Pointa, albo Kukusa... a tego NIE CHCESZ... eeetam .... nie przejmuuj sie tym idiata .... jak ci gosciu nie ootpowiada to go olej ... i uwazaj zebu nie znizyc sie do jego poziomu ... a dziewczyna se swietnie z nim radzi wiec nie widze potrzeby interwencji ... stare daj se na looz .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lethiel hehe .. jest przeslodki heart whee .. jush nawet mu wybaczam te wgryzanie sie w nogi.. ręce.. grapanie po twarzy we wścieklej furii xd 3nodding whee heart ja nawet nie pamietam jak to bylo jak sie mialo malutkiego kotka crying ja go nazwalas? Predator czy inaczej biggrin nio ja chce go nazwać predator whee heart ideaaalnie do niego pasooje ... whee slodki malutki mordercia heart whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:08 am
]Goth bless[ LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa Mlody.. jeszcze raz podskoczysz do Setsuny to zrobie Ci z twarzy mielonke turystyczna... To jedna z najmilszych osob na Gai i wkurzenie jej to naprawde BLAD... Jezeli bedziesz dalej niegrzeczny, to pozbieram sobie twoje posty i zglosze sie z tym do Omi, Pointa, albo Kukusa... a tego NIE CHCESZ... eek redface 4laugh dzieki... xd ja proponuje dwoch ostatnich... domokun Ozz: to sie zaczelo od strony 80... w zasadzie to ogolnie kolega mial waty do wszystkiego... weic nie wiadomo o co sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:08 am
Lethiel VioLLeta Wrocilam ^^ ale fotki takie se mi wyszle stare o Czym klikacie? witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee to mooj kocio 3nodding *wskazooje na sig* whee heeeja ^^ moj kocio spi cale szczescie ^^ nie musze sie nim bawic ...czyli nie bede podrapana stare Co tam u Ciebie piekna? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ]Goth bless[ LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa Mlody.. jeszcze raz podskoczysz do Setsuny to zrobie Ci z twarzy mielonke turystyczna... To jedna z najmilszych osob na Gai i wkurzenie jej to naprawde BLAD... Jezeli bedziesz dalej niegrzeczny, to pozbieram sobie twoje posty i zglosze sie z tym do Omi, Pointa, albo Kukusa... a tego NIE CHCESZ... 3nodding ja juz tego piiipiiipiii.. ostrzegalam scream co za lamerstwo.... domokun domokun domokun kto mi pomoze spalic procka ?? xd zdejmij radiator i wentylator podczas pracy i po sprawie... (ale nie koniecznie...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lethiel Baliaur LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa gonk Setsu to jest obraza godnosci osobistej gonk nie moge sig'a zmienic crying moj new sig  peshocik !!! heart mraaaaauuu !!! *rozplywa sie* uwielbiam peshociiiikiiiii heart whee heart ja wole jeepy ale jak tego zobaczylam to sie zakochalam xd heart teraz szukam faceta z Peugeot 407 z roku 2005 heart heart heart heart mraaauuuuu ... whee te peshociki maja takie sliczne oczka whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:11 am
Ozzwald .... mu sie klucimy question poprostu nielubimy go i glosno wyrazamyswoje zdanie n ten temat ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:11 am
Leth nazwij go Czarna_Mamba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:12 am
VioLLeta Lethiel VioLLeta Wrocilam ^^ ale fotki takie se mi wyszle stare o Czym klikacie? witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee to mooj kocio 3nodding *wskazooje na sig* whee heeeja ^^ moj kocio spi cale szczescie ^^ nie musze sie nim bawic ...czyli nie bede podrapana stare Co tam u Ciebie piekna? ^^hehe.. wiem co czoojesh xd *patrzy na swoje podrapane lapki* auu sweatdrop xd treaz .. raczej nic ciekawego wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:12 am
Lethiel mraaauuuuu ... whee te peshociki maja takie sliczne oczka whee whee whee Ja bym tam wolała Citroena C3 Pluriel albo Nissana Micre (nowego) ... whee Kiedyś może się dorobie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:13 am
Lethiel Baliaur Lethiel Baliaur LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa gonk Setsu to jest obraza godnosci osobistej gonk nie moge sig'a zmienic crying moj new sig  peshocik !!! heart mraaaaauuu !!! *rozplywa sie* uwielbiam peshociiiikiiiii heart whee heart ja wole jeepy ale jak tego zobaczylam to sie zakochalam xd heart teraz szukam faceta z Peugeot 407 z roku 2005 heart heart heart heart mraaauuuuu ... whee te peshociki maja takie sliczne oczka whee whee whee Peshocik? Eee... ja tam wole cos w retro.. no, albo porshaki.. to jest wypas..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:13 am
Addik Ozzwald .... mu sie klucimy question poprostu nielubimy go i glosno wyrazamyswoje zdanie n ten temat ... xd ja tam lubie wsszystkich..no procz Ryholuchaaa scream ehz.. blaugh on juz wie za co wrrch blaugh hmm....o czym teraz poklikamy? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|