|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:58 am
Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:59 am
LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa yyy .... kazdy ma jakies zboczenia ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:00 am
Setsuna Dragonclaw Lethiel Setsuna Dragonclaw Lethiel wroocilam 4laugh .. i mam w sigu moje kochane maleństwo whee heart jaki sloooodki 4laugh heart czesc Lehii *przytuuuuuuuuuul* whee heart szkoda ze jest taki slodziooteńki tylko jak spi O_o .. w ciagu dnia to.. predator !! gonk xd chcialabym miec takiego predatorka w dumciu... znoow whee ale i tak napewno jest sliczny whee predatorki tesh sa super whee hehe .. jest przeslodki heart whee .. jush nawet mu wybaczam te wgryzanie sie w nogi.. ręce.. grapanie po twarzy we wścieklej furii xd 3nodding whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa gonk Setsu to jest obraza godnosci osobistej gonk nie moge sig'a zmienic crying moj new sig
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa eek ..... nerwy poniosly kolege.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wrocilam ^^ ale fotki takie se mi wyszle stare o Czym klikacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:01 am
Addik jak by sobie pm-y wysylali to bu tu na forum straszne nudy zapadly ... a tak przynajmniej jest co czytac , skomentowac ... i jak kase nabic .. blaugh zgadzam sie z Addikiem smile zbieram caly czas kaske ale nie wiem na co smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:03 am
VioLLeta Wrocilam ^^ ale fotki takie se mi wyszle stare o Czym klikacie? przed chwila byla rozmowa o wytykaniu sobie bledoof na forum .... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa gonk Setsu to jest obraza godnosci osobistej gonk nie moge sig'a zmienic crying moj new sig  peshocik !!! heart mraaaaauuu !!! *rozplywa sie* uwielbiam peshociiiikiiiii heart whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik jak by sobie pm-y wysylali to bu tu na forum straszne nudy zapadly ... a tak przynajmniej jest co czytac , skomentowac ... i jak kase nabic .. blaugh lepiej nie draznij bo to zrobie blaugh a tak na powaznie... LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa no i koledze skonczyly sie argumenty rolleyes zastanow sie co ty piszesz czlowieku rolleyes mam nadzieje ze szybko ktos ciebie tak nazwie... albo nie: mam nadzieje ze trafisz na kogos podobnego lecz o wiele gorszego od ciebie bo moze wtedy z laski swojej zaczniesz myslec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:04 am
Lethiel hehe .. jest przeslodki heart whee .. jush nawet mu wybaczam te wgryzanie sie w nogi.. ręce.. grapanie po twarzy we wścieklej furii xd 3nodding whee heart ja nawet nie pamietam jak to bylo jak sie mialo malutkiego kotka crying ja go nazwalas? Predator czy inaczej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Baliaur LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa gonk Setsu to jest obraza godnosci osobistej gonk nie moge sig'a zmienic crying moj new sig  peshocik !!! heart mraaaaauuu !!! *rozplywa sie* uwielbiam peshociiiikiiiii heart whee heart ja wole jeepy ale jak tego zobaczylam to sie zakochalam xd heart teraz szukam faceta z Peugeot 407 z roku 2005 heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa Mlody.. jeszcze raz podskoczysz do Setsuny to zrobie Ci z twarzy mielonke turystyczna... To jedna z najmilszych osob na Gai i wkurzenie jej to naprawde BLAD... Jezeli bedziesz dalej niegrzeczny, to pozbieram sobie twoje posty i zglosze sie z tym do Omi, Pointa, albo Kukusa... a tego NIE CHCESZ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik VioLLeta Wrocilam ^^ ale fotki takie se mi wyszle stare o Czym klikacie? przed chwila byla rozmowa o wytykaniu sobie bledoof na forum .... stare yhm..ludzie...kazdy chyba robi bledy...a zreszta nie bede sie wypowiadac nie wiem o co dokladnie bieda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:05 am
Setsuna Dragonclaw Addik jak by sobie pm-y wysylali to bu tu na forum straszne nudy zapadly ... a tak przynajmniej jest co czytac , skomentowac ... i jak kase nabic .. blaugh lepiej nie draznij bo to zrobie blaugh a tak na powaznie... LP_PL Ide! Wroce jak nie bedzie tej wariatki!!!Papa no i koledze skonczyly sie argumenty rolleyes zastanow sie co ty piszesz czlowieku rolleyes mam nadzieje ze szybko ktos ciebie tak nazwie... albo nie: mam nadzieje ze trafisz na kogos podobnego lecz o wiele gorszego od ciebie bo moze wtedy z laski swojej zaczniesz myslec dlaczego wy sie klucicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|