|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:50 am
wroocilam 4laugh .. i mam w sigu moje kochane maleństwo whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:50 am
Addik Shizuka18 i po obiadku smile *rozlozona na krzesle* Jas to ilu poznalas tych japonczykow?? bo juz sie pogubilam a co mialas .. question to se chociaz powyobrazam ... sad ja se zrobiłam smażone ziemniaczki z jajkiem i szczypiorkiem i panierowana piers z kurczaka i mizerie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:51 am
LP_PL I to nie moja nietolerancja tylko ona zaczela mowic ze C.B. falszuje!!! Czy ja obrazalem ktoregos z jej piosenkarzy?? scream bo troche tak jest...zebys sluyszal ta mp3 co ja to ztez bys powieidzla ze cos nbylo nie tak...a to bylo akustyczne wydanie high voltage...nie probojcie tego w domu...pozatym jego wokal jest spoko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:51 am
Jaswinder Shizuka18 i po obiadku smile *rozlozona na krzesle* Jas to ilu poznalas tych japonczykow?? bo juz sie pogubilam wuhte i ciągle do mnie piszą nowi... sweatdrop to co Ty zrobilas ze ciagle nowi do Ciebie pisza??? przyznaj sie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:52 am
Addik Jaswinder Shizuka18 i po obiadku smile *rozlozona na krzesle* Jas to ilu poznalas tych japonczykow?? bo juz sie pogubilam wuhte i ciągle do mnie piszą nowi... sweatdrop no to mash jakies wziecie przynajmniej ... blaugh człowieku... ja się boję do skrzynki zajrzeć... dobrze, że znają tylko maila... bo ja sobie wyobrażam, jak wyglądałaby moja skrzynka pocztowa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw LP_PL Nie znacie sie!!! scream I ja sie nie czepiam tylko odpowiadam pieknym za nadobne!!! scream to ostatnie pisze sie razem: "zanadobne" o ile dobrze pamietam 3nodding a kiedy ja sie ciebie pierwsza "czepilam" co? no sory ale to ty zacozl z "a co to ma byc wypracowanie?" i sam sie tego domagasz stare patrzac na ciebie to przestaje sie dziwic ze uwaza sie polakow za nietolerancyjnych stare Tak bo skoro masz pisac taki wypowiedzi to poslij mu PM, a nie na forum!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 Addik Shizuka18 i po obiadku smile *rozlozona na krzesle* Jas to ilu poznalas tych japonczykow?? bo juz sie pogubilam a co mialas .. question to se chociaz powyobrazam ... sad ziemniaczki , miesko i surowke ...pycha zrob sobie jedzonko, ale pewnie Ci sie nie chce tak jak mi wink nie ... ja poprostu niemam odpowiednich waroonkoof do sporzadzania/konsumpcji ... znaczy sie moja lodoofka jest jakies 10 km od miejsca z ktorego pisze ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:54 am
Lethiel wroocilam 4laugh .. i mam w sigu moje kochane maleństwo whee heart jaki sloooodki 4laugh heart czesc Lehii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:54 am
Baliaur stare elo czy tu nie ma zadnych oc maniakow??? uuueeeee ze co ? nie kumam...... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:55 am
Vykk LP_PL I to nie moja nietolerancja tylko ona zaczela mowic ze C.B. falszuje!!! Czy ja obrazalem ktoregos z jej piosenkarzy?? scream bo troche tak jest...zebys sluyszal ta mp3 co ja to ztez bys powieidzla ze cos nbylo nie tak...a to bylo akustyczne wydanie high voltage...nie probojcie tego w domu...pozatym jego wokal jest spoko Nie wiem jakiej pm3 sluchales ale h.v. mam na kompie w 3 wydaniach i jest dobrze dopracowane wiec nie do konca kumam! Moze jakas mp3 z monatazu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lethiel wroocilam 4laugh .. i mam w sigu moje kochane maleństwo whee heart jaki sloooodki 4laugh heart czesc Lehii *przytuuuuuuuuuul* whee heart szkoda ze jest taki slodziooteńki tylko jak spi O_o .. w ciagu dnia to.. predator !! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Nie znacie sie!!! scream I ja sie nie czepiam tylko odpowiadam pieknym za nadobne!!! scream to ostatnie pisze sie razem: "zanadobne" o ile dobrze pamietam 3nodding a kiedy ja sie ciebie pierwsza "czepilam" co? no sory ale to ty zacozl z "a co to ma byc wypracowanie?" i sam sie tego domagasz stare patrzac na ciebie to przestaje sie dziwic ze uwaza sie polakow za nietolerancyjnych stare Tak bo skoro masz pisac taki wypowiedzi to poslij mu PM, a nie na forum!!! a co masz znowu przeciwko takim wypowiedziom? z zalozenia na takich forach mialy byc glownie tej dlugosci wypowiedzi a nie tylko jedno-dwu zdaniowe rolleyes pienka opinie sobie teraz wystawiasz mlody rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:57 am
Setsuna Dragonclaw LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Nie znacie sie!!! scream I ja sie nie czepiam tylko odpowiadam pieknym za nadobne!!! scream to ostatnie pisze sie razem: "zanadobne" o ile dobrze pamietam 3nodding a kiedy ja sie ciebie pierwsza "czepilam" co? no sory ale to ty zacozl z "a co to ma byc wypracowanie?" i sam sie tego domagasz stare patrzac na ciebie to przestaje sie dziwic ze uwaza sie polakow za nietolerancyjnych stare Tak bo skoro masz pisac taki wypowiedzi to poslij mu PM, a nie na forum!!! a co masz znowu przeciwko takim wypowiedziom? z zalozenia na takich forach mialy byc glownie tej dlugosci wypowiedzi a nie tylko jedno-dwu zdaniowe rolleyes pienka opinie sobie teraz wystawiasz mlody rolleyes Nie lepsza od ciebie!! starsza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:58 am
Lethiel Setsuna Dragonclaw Lethiel wroocilam 4laugh .. i mam w sigu moje kochane maleństwo whee heart jaki sloooodki 4laugh heart czesc Lehii *przytuuuuuuuuuul* whee heart szkoda ze jest taki slodziooteńki tylko jak spi O_o .. w ciagu dnia to.. predator !! gonk xd chcialabym miec takiego predatorka w dumciu... znoow whee ale i tak napewno jest sliczny whee predatorki tesh sa super whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:58 am
Setsuna Dragonclaw LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Nie znacie sie!!! scream I ja sie nie czepiam tylko odpowiadam pieknym za nadobne!!! scream to ostatnie pisze sie razem: "zanadobne" o ile dobrze pamietam 3nodding a kiedy ja sie ciebie pierwsza "czepilam" co? no sory ale to ty zacozl z "a co to ma byc wypracowanie?" i sam sie tego domagasz stare patrzac na ciebie to przestaje sie dziwic ze uwaza sie polakow za nietolerancyjnych stare Tak bo skoro masz pisac taki wypowiedzi to poslij mu PM, a nie na forum!!! a co masz znowu przeciwko takim wypowiedziom? z zalozenia na takich forach mialy byc glownie tej dlugosci wypowiedzi a nie tylko jedno-dwu zdaniowe rolleyes pienka opinie sobie teraz wystawiasz mlody rolleyes jak by sobie pm-y wysylali to bu tu na forum straszne nudy zapadly ... a tak przynajmniej jest co czytac , skomentowac ... i jak kase nabic .. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|