|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:44 am
Setsuna Dragonclaw LP_PL A i wracajac do regulaminu! Setsuna masz niereguilaminowa sygnature!!! (reg. 500/500 pikseli) A ty masz 568/400!!! Radze to zmienic!!! stare rolleyes posluchaj, zaden mod ani admin mi tego nie wytknal wiec i ty tego nie rob rolleyes poza tym popularnosci/sympatii nie zdobedziesz wytykaniem czyichs bledow... chociarz watpie zebys jeszcze mogl to zrobic po twojej nietolerancji co do tych, ktorzy z pewnych wzgledow nie przepadali za LP stare zgadzam sie i popieram .... a LP przestalem ostatnio loobic bo straszna komercje zrobili ostatnio ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:44 am
LP_PL Setsuna Dragonclaw LP_PL Chciec zawsze mozesz wink stare ales sie wysilil smarkaczu... pogadamy inaczej za rok, gdy ty bedziesz sie starac o dobre liceum stare No tak bo ty taka stara jestes?! stare to juz twoj drugi post z tym quote... wczesniej nie mogles tego napisac? LP_PL I tu sie mylisz!!! Tylko ja raz chcialem komus wytknac regulamin, bo zawsze kazdy mi go wytyka!!! kiedy? za co? rolleyes czlowieku, gdybys sie stosowal przynajmniej do podstawowych zasad dobrego wychowania to wszystko byloby inaczej rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:45 am
LP_PL I tu sie mylisz!!! Tylko ja raz chcialem komus wytknac regulamin, bo zawsze kazdy mi go wytyka!!! crying przekraczasz limit cytatów... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:46 am
a tak wogle to to niejest wytykanie tylko grzeczne zwracanie uwagi .... zraszta jak by mody tego nie robily to by sie im dostalo ze n ie wypelniaja powiezonych im obowiazkoof ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie znacie sie!!! scream I ja sie nie czepiam tylko odpowiadam pieknym za nadobne!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
i po obiadku smile *rozlozona na krzesle* Jas to ilu poznalas tych japonczykow?? bo juz sie pogubilam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Setsuna Dragonclaw LP_PL A i wracajac do regulaminu! Setsuna masz niereguilaminowa sygnature!!! (reg. 500/500 pikseli) A ty masz 568/400!!! Radze to zmienic!!! stare rolleyes posluchaj, zaden mod ani admin mi tego nie wytknal wiec i ty tego nie rob rolleyes poza tym popularnosci/sympatii nie zdobedziesz wytykaniem czyichs bledow... chociarz watpie zebys jeszcze mogl to zrobic po twojej nietolerancji co do tych, ktorzy z pewnych wzgledow nie przepadali za LP stare sig SDetsu przekracza tylko troshku regulaminowe wymiary ale za to jest nieregulaminowo sliczny.. i ani oczu nie kluje.. anie strony nie rozciaga wiec czep sie tramwaju scream chyba ze kcesh zeby miala cie na sumieniu dzieki Bali 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:47 am
I to nie moja nietolerancja tylko ona zaczela mowic ze C.B. falszuje!!! Czy ja obrazalem ktoregos z jej piosenkarzy?? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:48 am
Shizuka18 i po obiadku smile *rozlozona na krzesle* Jas to ilu poznalas tych japonczykow?? bo juz sie pogubilam a co mialas .. question to se chociaz powyobrazam ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:48 am
Shizuka18 i po obiadku smile *rozlozona na krzesle* Jas to ilu poznalas tych japonczykow?? bo juz sie pogubilam wuhte i ciągle do mnie piszą nowi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:49 am
Addik Setsuna Dragonclaw LP_PL A i wracajac do regulaminu! Setsuna masz niereguilaminowa sygnature!!! (reg. 500/500 pikseli) A ty masz 568/400!!! Radze to zmienic!!! stare rolleyes posluchaj, zaden mod ani admin mi tego nie wytknal wiec i ty tego nie rob rolleyes poza tym popularnosci/sympatii nie zdobedziesz wytykaniem czyichs bledow... chociarz watpie zebys jeszcze mogl to zrobic po twojej nietolerancji co do tych, ktorzy z pewnych wzgledow nie przepadali za LP stare zgadzam sie i popieram .... a LP przestalem ostatnio loobic bo straszna komercje zrobili ostatnio ... xp tez sie z tym zgodze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL Nie znacie sie!!! scream I ja sie nie czepiam tylko odpowiadam pieknym za nadobne!!! scream to ostatnie pisze sie razem: "zanadobne" o ile dobrze pamietam 3nodding a kiedy ja sie ciebie pierwsza "czepilam" co? no sory ale to ty zacozl z "a co to ma byc wypracowanie?" i sam sie tego domagasz stare patrzac na ciebie to przestaje sie dziwic ze uwaza sie polakow za nietolerancyjnych stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Shizuka18 i po obiadku smile *rozlozona na krzesle* Jas to ilu poznalas tych japonczykow?? bo juz sie pogubilam a co mialas .. question to se chociaz powyobrazam ... sad ziemniaczki , miesko i surowke ...pycha zrob sobie jedzonko, ale pewnie Ci sie nie chce tak jak mi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Shizuka18 i po obiadku smile *rozlozona na krzesle* Jas to ilu poznalas tych japonczykow?? bo juz sie pogubilam wuhte i ciągle do mnie piszą nowi... sweatdrop no to mash jakies wziecie przynajmniej ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:50 am
LP_PL Nie znacie sie!!! scream I ja sie nie czepiam tylko odpowiadam pieknym za nadobne!!! scream stare elo czy tu nie ma zadnych oc maniakow??? uuueeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|