Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12179 12180 12181 12182 12183 12184 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

NaviRetlav

PostPosted: Wed May 11, 2005 5:44 am

Setsuna Dragonclaw
LP_PL
A i wracajac do regulaminu! Setsuna masz niereguilaminowa sygnature!!! (reg. 500/500 pikseli) A ty masz 568/400!!! Radze to zmienic!!! stare

rolleyes posluchaj, zaden mod ani admin mi tego nie wytknal wiec i ty tego nie rob rolleyes

poza tym popularnosci/sympatii nie zdobedziesz wytykaniem czyichs bledow... chociarz watpie zebys jeszcze mogl to zrobic po twojej nietolerancji co do tych, ktorzy z pewnych wzgledow nie przepadali za LP stare

zgadzam sie i popieram .... a LP przestalem ostatnio loobic bo straszna komercje zrobili ostatnio ... xp
PostPosted: Wed May 11, 2005 5:44 am

LP_PL
Setsuna Dragonclaw
LP_PL

Chciec zawsze mozesz wink

stare ales sie wysilil smarkaczu... pogadamy inaczej za rok, gdy ty bedziesz sie starac o dobre liceum stare

No tak bo ty taka stara jestes?! stare

to juz twoj drugi post z tym quote... wczesniej nie mogles tego napisac?
LP_PL
I tu sie mylisz!!! Tylko ja raz chcialem komus wytknac regulamin, bo zawsze kazdy mi go wytyka!!!

kiedy? za co? rolleyes czlowieku, gdybys sie stosowal przynajmniej do podstawowych zasad dobrego wychowania to wszystko byloby inaczej rolleyes

Setsuna Dragonclaw

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Wed May 11, 2005 5:45 am

LP_PL

I tu sie mylisz!!! Tylko ja raz chcialem komus wytknac regulamin, bo zawsze kazdy mi go wytyka!!! crying
przekraczasz limit cytatów... blaugh
PostPosted: Wed May 11, 2005 5:46 am

a tak wogle to to niejest wytykanie tylko grzeczne zwracanie uwagi .... zraszta jak by mody tego nie robily to by sie im dostalo ze n ie wypelniaja powiezonych im obowiazkoof ...

NaviRetlav

crazy chaz

Nie znacie sie!!! scream I ja sie nie czepiam tylko odpowiadam pieknym za nadobne!!! scream

i po obiadku smile *rozlozona na krzesle*
Jas to ilu poznalas tych japonczykow?? bo juz sie pogubilam

Shizuka18

Setsuna Dragonclaw

Baliaur
Setsuna Dragonclaw
LP_PL
A i wracajac do regulaminu! Setsuna masz niereguilaminowa sygnature!!! (reg. 500/500 pikseli) A ty masz 568/400!!! Radze to zmienic!!! stare

rolleyes posluchaj, zaden mod ani admin mi tego nie wytknal wiec i ty tego nie rob rolleyes

poza tym popularnosci/sympatii nie zdobedziesz wytykaniem czyichs bledow... chociarz watpie zebys jeszcze mogl to zrobic po twojej nietolerancji co do tych, ktorzy z pewnych wzgledow nie przepadali za LP stare

sig SDetsu przekracza tylko troshku regulaminowe wymiary ale za to jest nieregulaminowo sliczny.. i ani oczu nie kluje.. anie strony nie rozciaga
wiec czep sie tramwaju scream
chyba ze kcesh zeby miala cie na sumieniu

dzieki Bali 4laugh
PostPosted: Wed May 11, 2005 5:47 am

I to nie moja nietolerancja tylko ona zaczela mowic ze C.B. falszuje!!! Czy ja obrazalem ktoregos z jej piosenkarzy?? scream

crazy chaz

NaviRetlav

PostPosted: Wed May 11, 2005 5:48 am

Shizuka18

a co mialas .. question to se chociaz powyobrazam ... sad
PostPosted: Wed May 11, 2005 5:48 am

Shizuka18
wuhte i ciągle do mnie piszą nowi... sweatdrop

Jaswinder

Sparkly Hunter

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 5:49 am

Addik
Setsuna Dragonclaw
LP_PL

zgadzam sie i popieram .... a LP przestalem ostatnio loobic bo straszna komercje zrobili ostatnio ... xp

tez sie z tym zgodze....

LP_PL
Nie znacie sie!!! scream I ja sie nie czepiam tylko odpowiadam pieknym za nadobne!!! scream

to ostatnie pisze sie razem: "zanadobne" o ile dobrze pamietam 3nodding

a kiedy ja sie ciebie pierwsza "czepilam" co? no sory ale to ty zacozl z "a co to ma byc wypracowanie?" i sam sie tego domagasz stare

patrzac na ciebie to przestaje sie dziwic ze uwaza sie polakow za nietolerancyjnych stare

Setsuna Dragonclaw

Shizuka18

Addik
Shizuka18

a co mialas .. question to se chociaz powyobrazam ... sad

ziemniaczki , miesko i surowke ...pycha
zrob sobie jedzonko, ale pewnie Ci sie nie chce tak jak mi wink

Jaswinder
Shizuka18
wuhte i ciągle do mnie piszą nowi... sweatdrop

no to mash jakies wziecie przynajmniej ... blaugh

NaviRetlav

Baliaur

PostPosted: Wed May 11, 2005 5:50 am

LP_PL
stare

elo czy tu nie ma zadnych oc maniakow??? uuueeeee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12179 12180 12181 12182 12183 12184 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games