|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:18 am
Baliaur Lethiel Baliaur gonk dlaczego na swiadectwach musha byc nieobecne godziny?? gonk gonk gonk crying crying crying czy niekompetencja lekarzy to moja wina??? domokun domokun domokun to mozemy sobie pomarzyc o moim wybranym liceum gonk domokun *przytuuuuuuuuuuuul* whee nie przejmooj sie ... moze nie bedą ash tak na te godziny patrzeć wink ale to sa ze wszysrtkioch 3 lat gonk trochu tego bedzie gonk crying lol to sobie wyobrazam ile ja bede miala godzin nieusprawiedliwionych XD Moja mama nigdy nie pisze usprawiedliwien XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:18 am
Addik Baliaur gonk dlaczego na swiadectwach musha byc nieobecne godziny?? gonk gonk gonk crying crying crying czy niekompetencja lekarzy to moja wina??? domokun domokun domokun to mozemy sobie pomarzyc o moim wybranym liceum gonk domokun stare nie trza bylo tyle .. hmmm .... {pic} chorowac xd bardzo zabawne.. ale wiesh ja kcialam do starego isc.. teraz to najwyzej moge isc po zyletke gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:19 am
Illune Baliaur Lethiel Baliaur gonk dlaczego na swiadectwach musha byc nieobecne godziny?? gonk gonk gonk crying crying crying czy niekompetencja lekarzy to moja wina??? domokun domokun domokun to mozemy sobie pomarzyc o moim wybranym liceum gonk domokun *przytuuuuuuuuuuuul* whee nie przejmooj sie ... moze nie bedą ash tak na te godziny patrzeć wink ale to sa ze wszysrtkioch 3 lat gonk trochu tego bedzie gonk crying lol to sobie wyobrazam ile ja bede miala godzin nieusprawiedliwionych XD Moja mama nigdy nie pisze usprawiedliwien XD Jakim prawem powiedzialas paulinie o mnie!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:19 am
Jaswinder stare jakiś 30 letni japończyk chce się ze mną ozenić... sweatdrop eek glup? no .... ozen sie znim ... potem wykozystaj ... okradni ... i kaz mu placic alimenty ... i odszkodowanie za zmarnowane zycie xp a i w tyki u zultkuuf bedziesz miala ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:21 am
LP_PL Setsuna Dragonclaw Addik Setsuna Dragonclaw wrrr niech mi ktos pomkoze... czy moglby ktos mi wytlumaczyc (albo po prostu jakos normalnie napisac) jakie sa szkolne kryteria pierwszenstwa w wyborze do szkoly? gonk pierw powiinnas wziasc pod uwage co ce najbardziej interesuje ... co kcesh w zyciu robic ... potem czy po wybraniu danej szkoly bedziesz miala jak znalesc prace lub czy kcesh isc potem na studia ... potem wymagania , pozim szkoly ... jeeezu addik.. nie o to mi chodzi... podczas rekrutacji elektronicznej, przy tej samej ilosci punktow decyduje sie o przyjeciu ucznia wedlug pewnych zasad (czyli szkolne kryterium stressed i jeszcze jakichs tam) czyli jak np twoj ojciec byl uczniem tego licka, to ty zostaniesz przyjety a nie osoba z ta sama iloscia punktow ale w ktorej rodzinie nie bylo nikogo sie tu uczacego tylko ze to jest ten drugi typ kryterium, a nie moglam rozgryzc pierwszego ><" no coz, teraz juz niewazne bo i tak sie mnie tyczy blaugh (powiedzmy ze cos zrozumialam ><") Co to wypracowanie?? Chcialby miec takie problemy jak ty stare a ja chcialabym miec tyle lat co ty stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:22 am
Setsuna Dragonclaw LP_PL Setsuna Dragonclaw Addik Setsuna Dragonclaw wrrr niech mi ktos pomkoze... czy moglby ktos mi wytlumaczyc (albo po prostu jakos normalnie napisac) jakie sa szkolne kryteria pierwszenstwa w wyborze do szkoly? gonk pierw powiinnas wziasc pod uwage co ce najbardziej interesuje ... co kcesh w zyciu robic ... potem czy po wybraniu danej szkoly bedziesz miala jak znalesc prace lub czy kcesh isc potem na studia ... potem wymagania , pozim szkoly ... jeeezu addik.. nie o to mi chodzi... podczas rekrutacji elektronicznej, przy tej samej ilosci punktow decyduje sie o przyjeciu ucznia wedlug pewnych zasad (czyli szkolne kryterium stressed i jeszcze jakichs tam) czyli jak np twoj ojciec byl uczniem tego licka, to ty zostaniesz przyjety a nie osoba z ta sama iloscia punktow ale w ktorej rodzinie nie bylo nikogo sie tu uczacego tylko ze to jest ten drugi typ kryterium, a nie moglam rozgryzc pierwszego ><" no coz, teraz juz niewazne bo i tak sie mnie tyczy blaugh (powiedzmy ze cos zrozumialam ><") Co to wypracowanie?? Chcialby miec takie problemy jak ty stare a ja chcialabym miec tyle lat co ty stare Chciec zawsze mozesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:25 am
Baliaur ... kiedy oddash moja plyte LP question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:25 am
LP_PL Illune Baliaur Lethiel Baliaur gonk dlaczego na swiadectwach musha byc nieobecne godziny?? gonk gonk gonk crying crying crying czy niekompetencja lekarzy to moja wina??? domokun domokun domokun to mozemy sobie pomarzyc o moim wybranym liceum gonk domokun *przytuuuuuuuuuuuul* whee nie przejmooj sie ... moze nie bedą ash tak na te godziny patrzeć wink ale to sa ze wszysrtkioch 3 lat gonk trochu tego bedzie gonk crying lol to sobie wyobrazam ile ja bede miala godzin nieusprawiedliwionych XD Moja mama nigdy nie pisze usprawiedliwien XD Jakim prawem powiedzialas paulinie o mnie!!! scream Wolnosc Slowa? Zreszta nic nie wspominales zebym nic nie mowila blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:26 am
wrocilam smile biggrin *przytula wszystkich po kolei i kazdego z osobna* a teraz spadam na obiadek wink Jas po co z nim gadalas razz teraz masz za swoje hihihii *leci w podskokach do jadalni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:27 am
Shizuka18 wrocilam smile biggrin *przytula wszystkich po kolei i kazdego z osobna* a teraz spadam na obiadek wink Jas po co z nim gadalas razz teraz masz za swoje hihihii *leci w podskokach do jadalni* ok ... smacznego ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:27 am
A i wracajac do regulaminu! Setsuna masz niereguilaminowa sygnature!!! (reg. 500/500 pikseli) A ty masz 568/400!!! Radze to zmienic!!! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:28 am
Shizuka18 wrocilam smile biggrin *przytula wszystkich po kolei i kazdego z osobna* a teraz spadam na obiadek wink Jas po co z nim gadalas razz teraz masz za swoje hihihii *leci w podskokach do jadalni* worcilem i ja do was po chwilowej nieobecnosci...smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:29 am
LP_PL A i wracajac do regulaminu! Setsuna masz niereguilaminowa sygnature!!! (reg. 500/500 pikseli) A ty masz 568/400!!! Radze to zmienic!!! stare niubek a juz sie fultqa jakby byl modem xp ...od tego sa wyznaczone osoby za to jesli chodzi o ilosc quoute'ow to lezy we wspolnej dobroci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:29 am
Wolnosc slowa Illune, tak?? Wiec powiem jak sie nazywasz i co zrobilas!! Wiec?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:30 am
Vykk Shizuka18 wrocilam smile biggrin *przytula wszystkich po kolei i kazdego z osobna* a teraz spadam na obiadek wink Jas po co z nim gadalas razz teraz masz za swoje hihihii *leci w podskokach do jadalni* worcilem i ja do was po chwilowej nieobecnosci...smacznego jak tam L?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|