|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:08 am
bry blaugh idę robić obiad, więc oficjalnie mnie tu nie ma... wink
Now Playing: Megumi Hayashibara - "Give a Reason"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:10 am
Vykk Setsuna Dragonclaw Setsuna Dragonclaw wrrr niech mi ktos pomkoze... czy moglby ktos mi wytlumaczyc (albo po prostu jakos normalnie napisac) jakie sa szkolne kryteria pierwszenstwa w wyborze do szkoly? gonk help me? sweatdrop ja niestety nie moge zbytnio.. Vi...pocvzekaj niech ja zabiore sie za cykanie komos fotek...np Tobie podczas masazu xd to beda super fotki whee ojjjjj bojesieeeee gonk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Lethiel Addik Lethiel ... kto ci robil avatarka z siga question ta pierwsza Jas... ta drooga.. uh.. przecie to Chii blaugh whee 3nodding heart znalazlam na jakiejs stronce wink chodzilo mi o ten droogi ... zreszta ja mam lepshe blaugh ... xd ... bla :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder bry blaugh idę robić obiad, więc oficjalnie mnie tu nie ma... wink Now Playing: Megumi Hayashibara - "Give a Reason" hejka i narka...LP mam pytanie masz mzoe plytke LP B-sides??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder bry blaugh idę robić obiad, więc oficjalnie mnie tu nie ma... wink Now Playing: Megumi Hayashibara - "Give a Reason" ok .... a jak wroocish to standardowo opowiec co mash .. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Setsuna Dragonclaw wrrr niech mi ktos pomkoze... czy moglby ktos mi wytlumaczyc (albo po prostu jakos normalnie napisac) jakie sa szkolne kryteria pierwszenstwa w wyborze do szkoly? gonk pierw powiinnas wziasc pod uwage co ce najbardziej interesuje ... co kcesh w zyciu robic ... potem czy po wybraniu danej szkoly bedziesz miala jak znalesc prace lub czy kcesh isc potem na studia ... potem wymagania , pozim szkoly ... jeeezu addik.. nie o to mi chodzi... podczas rekrutacji elektronicznej, przy tej samej ilosci punktow decyduje sie o przyjeciu ucznia wedlug pewnych zasad (czyli szkolne kryterium stressed i jeszcze jakichs tam) czyli jak np twoj ojciec byl uczniem tego licka, to ty zostaniesz przyjety a nie osoba z ta sama iloscia punktow ale w ktorej rodzinie nie bylo nikogo sie tu uczacego tylko ze to jest ten drugi typ kryterium, a nie moglam rozgryzc pierwszego ><" no coz, teraz juz niewazne bo i tak sie mnie tyczy blaugh (powiedzmy ze cos zrozumialam ><")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:12 am
Addik Jaswinder bry blaugh idę robić obiad, więc oficjalnie mnie tu nie ma... wink Now Playing: Megumi Hayashibara - "Give a Reason" ok .... a jak wroocish to standardowo opowiec co mash .. xp co mam? krążę od kuchni do pokoju... krążownik ze mnie xp Now Playing: "Logos Naki World" z Hellsinga 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:12 am
gonk dlaczego na swiadectwach musha byc nieobecne godziny?? gonk gonk gonk crying crying crying czy niekompetencja lekarzy to moja wina??? domokun domokun domokun to mozemy sobie pomarzyc o moim wybranym liceum gonk domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:13 am
Setsuna Dragonclaw Addik Setsuna Dragonclaw wrrr niech mi ktos pomkoze... czy moglby ktos mi wytlumaczyc (albo po prostu jakos normalnie napisac) jakie sa szkolne kryteria pierwszenstwa w wyborze do szkoly? gonk pierw powiinnas wziasc pod uwage co ce najbardziej interesuje ... co kcesh w zyciu robic ... potem czy po wybraniu danej szkoly bedziesz miala jak znalesc prace lub czy kcesh isc potem na studia ... potem wymagania , pozim szkoly ... jeeezu addik.. nie o to mi chodzi... podczas rekrutacji elektronicznej, przy tej samej ilosci punktow decyduje sie o przyjeciu ucznia wedlug pewnych zasad (czyli szkolne kryterium stressed i jeszcze jakichs tam) czyli jak np twoj ojciec byl uczniem tego licka, to ty zostaniesz przyjety a nie osoba z ta sama iloscia punktow ale w ktorej rodzinie nie bylo nikogo sie tu uczacego tylko ze to jest ten drugi typ kryterium, a nie moglam rozgryzc pierwszego ><" no coz, teraz juz niewazne bo i tak sie mnie tyczy blaugh (powiedzmy ze cos zrozumialam ><") etam ... ja sie dostalem po najomosci ... mimo ze brakowalo mi ponktoow na ostatnie miejsce .... znaczy sie tylko na poczatku ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:14 am
Baliaur gonk dlaczego na swiadectwach musha byc nieobecne godziny?? gonk gonk gonk crying crying crying czy niekompetencja lekarzy to moja wina??? domokun domokun domokun to mozemy sobie pomarzyc o moim wybranym liceum gonk domokun *przytuuuuuuuuuuuul* whee nie przejmooj sie ... moze nie bedą ash tak na te godziny patrzeć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:15 am
Setsuna Dragonclaw Addik Setsuna Dragonclaw wrrr niech mi ktos pomkoze... czy moglby ktos mi wytlumaczyc (albo po prostu jakos normalnie napisac) jakie sa szkolne kryteria pierwszenstwa w wyborze do szkoly? gonk pierw powiinnas wziasc pod uwage co ce najbardziej interesuje ... co kcesh w zyciu robic ... potem czy po wybraniu danej szkoly bedziesz miala jak znalesc prace lub czy kcesh isc potem na studia ... potem wymagania , pozim szkoly ... jeeezu addik.. nie o to mi chodzi... podczas rekrutacji elektronicznej, przy tej samej ilosci punktow decyduje sie o przyjeciu ucznia wedlug pewnych zasad (czyli szkolne kryterium stressed i jeszcze jakichs tam) czyli jak np twoj ojciec byl uczniem tego licka, to ty zostaniesz przyjety a nie osoba z ta sama iloscia punktow ale w ktorej rodzinie nie bylo nikogo sie tu uczacego tylko ze to jest ten drugi typ kryterium, a nie moglam rozgryzc pierwszego ><" no coz, teraz juz niewazne bo i tak sie mnie tyczy blaugh (powiedzmy ze cos zrozumialam ><") Co to wypracowanie?? Chcialby miec takie problemy jak ty stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Baliaur gonk dlaczego na swiadectwach musha byc nieobecne godziny?? gonk gonk gonk crying crying crying czy niekompetencja lekarzy to moja wina??? domokun domokun domokun to mozemy sobie pomarzyc o moim wybranym liceum gonk domokun *przytuuuuuuuuuuuul* whee nie przejmooj sie ... moze nie bedą ash tak na te godziny patrzeć wink ale to sa ze wszysrtkioch 3 lat gonk trochu tego bedzie gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur gonk dlaczego na swiadectwach musha byc nieobecne godziny?? gonk gonk gonk crying crying crying czy niekompetencja lekarzy to moja wina??? domokun domokun domokun to mozemy sobie pomarzyc o moim wybranym liceum gonk domokun stare nie trza bylo tyle .. hmmm .... {pic} chorowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:17 am
stare jakiś 30 letni japończyk chce się ze mną ozenić... sweatdrop eek glup?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:18 am
Addik Baliaur gonk dlaczego na swiadectwach musha byc nieobecne godziny?? gonk gonk gonk crying crying crying czy niekompetencja lekarzy to moja wina??? domokun domokun domokun to mozemy sobie pomarzyc o moim wybranym liceum gonk domokun stare nie trza bylo tyle .. hmmm .... {pic} chorowac xd Logiczna calosc! Najpierw wypila, a potem chora blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|