|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:58 am
VioLLeta *Vi sie ubiera do kolejnej oby udanej sesji zdjeciowej* blaugh xd ...czekam czekam...na prywatna sesje zdieciowa rowniez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:59 am
wrrr niech mi ktos pomkoze... czy moglby ktos mi wytlumaczyc (albo po prostu jakos normalnie napisac) jakie sa szkolne kryteria pierwszenstwa w wyborze do szkoly? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel VioLLeta *Vi sie ubiera do kolejnej oby udanej sesji zdjeciowej* blaugh heh.. zazdroszcze ci.. ja nie cierpie swoich zdjęc.. chcialabym ladnie wychodzić xp .. a tak.. nie mam prawie wogoole crying eee wiesz ja tylko robie fotki jak sama je robie a to tylko glupia mala kamerka sad nie widac mnie calej..szkoda sad natomiast jak ktos mi robi zdjecia...to uciekam gdzie sie da sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta *Vi sie ubiera do kolejnej oby udanej sesji zdjeciowej* blaugh Oczywiscie przeslesz mi wszystkie?? Po co sie ubierac?? blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:00 am
Lethiel ... kto ci robil avatarka z siga question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:01 am
Addik VioLLeta *Vi sie ubiera do kolejnej oby udanej sesji zdjeciowej* blaugh mmm... znaczy sie ... kolejne ostre foty question nie rozumiem o co chodzi "ostre" a ja wogole mam jakies ostre? stare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel VioLLeta *Vi sie ubiera do kolejnej oby udanej sesji zdjeciowej* blaugh heh.. zazdroszcze ci.. ja nie cierpie swoich zdjęc.. chcialabym ladnie wychodzić xp .. a tak.. nie mam prawie wogoole crying jak ja blaugh ostatnie dobrze wyszlo ^^" jakims cudem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Lethiel VioLLeta *Vi sie ubiera do kolejnej oby udanej sesji zdjeciowej* blaugh heh.. zazdroszcze ci.. ja nie cierpie swoich zdjęc.. chcialabym ladnie wychodzić xp .. a tak.. nie mam prawie wogoole crying eee wiesz ja tylko robie fotki jak sama je robie a to tylko glupia mala kamerka sad nie widac mnie calej..szkoda sad natomiast jak ktos mi robi zdjecia...to uciekam gdzie sie da sweatdrop jak mi proobooja zrobic to kopie po kostkach xd ... chociash.. jak bym miala jak.. to moze sama sobie bym zrobila.. wyszlo by 500.. wybrałabym 2 XD .. reszta by sie nie nadawała xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:02 am
Addik Lethiel ... kto ci robil avatarka z siga question ta pierwsza Jas... ta drooga.. uh.. przecie to Chii blaugh whee 3nodding heart znalazlam na jakiejs stronce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:03 am
Setsuna Dragonclaw wrrr niech mi ktos pomkoze... czy moglby ktos mi wytlumaczyc (albo po prostu jakos normalnie napisac) jakie sa szkolne kryteria pierwszenstwa w wyborze do szkoly? gonk help me? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:05 am
VioLLeta Addik VioLLeta *Vi sie ubiera do kolejnej oby udanej sesji zdjeciowej* blaugh mmm... znaczy sie ... kolejne ostre foty question nie rozumiem o co chodzi "ostre" a ja wogole mam jakies ostre? stare blaugh mnie sie nie pytaj ja powiem tylko ze slowo ostre i haba haba sa lekko oboczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw wrrr niech mi ktos pomkoze... czy moglby ktos mi wytlumaczyc (albo po prostu jakos normalnie napisac) jakie sa szkolne kryteria pierwszenstwa w wyborze do szkoly? gonk pierw powiinnas wziasc pod uwage co ce najbardziej interesuje ... co kcesh w zyciu robic ... potem czy po wybraniu danej szkoly bedziesz miala jak znalesc prace lub czy kcesh isc potem na studia ... potem wymagania , pozim szkoly ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Setsuna Dragonclaw wrrr niech mi ktos pomkoze... czy moglby ktos mi wytlumaczyc (albo po prostu jakos normalnie napisac) jakie sa szkolne kryteria pierwszenstwa w wyborze do szkoly? gonk help me? sweatdrop Jakiej szkoly??(gimnazjum)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:07 am
Setsuna Dragonclaw Setsuna Dragonclaw wrrr niech mi ktos pomkoze... czy moglby ktos mi wytlumaczyc (albo po prostu jakos normalnie napisac) jakie sa szkolne kryteria pierwszenstwa w wyborze do szkoly? gonk help me? sweatdrop ja niestety nie moge zbytnio.. Vi...pocvzekaj niech ja zabiore sie za cykanie komos fotek...np Tobie podczas masazu xd to beda super fotki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:07 am
Lethiel Addik Lethiel ... kto ci robil avatarka z siga question ta pierwsza Jas... ta drooga.. uh.. przecie to Chii blaugh whee 3nodding heart znalazlam na jakiejs stronce wink chodzilo mi o ten droogi ... zreszta ja mam lepshe blaugh ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|