|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:43 am
Vykk Addik VioLLeta Addik *wybiega z lodoofki ...* czesc wszystkim... hmm..hej ^^ masz kielbaske? blaugh poczestuj mnie xp yyy ... eek .. kielbaske .. mam ... ale chyba nie o taka ci chodzi redface .... tak wogle to ja pozadnego sniadania nawet nie jadlem ... i niezjem nic do 19 albo i poozniej crying takie sa skutki mieszania alkoholi...jak sie za duzo wypije to potem jedzenie nie smakuje xp jak bys niewiedzial to ja jestem prawie abstynent ... znaczy sie niepije alkocholu z wyboru ale jednego browara nie odmoowie ... raz na 2/4 miechy to nie picie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:44 am
Lethi.. pokaż się bez tego kota na głowie i bez przepaskik.. niech chociaż zobacze Cię w tej nowej fryzurze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:45 am
Addik Vykk Addik VioLLeta Addik *wybiega z lodoofki ...* czesc wszystkim... hmm..hej ^^ masz kielbaske? blaugh poczestuj mnie xp yyy ... eek .. kielbaske .. mam ... ale chyba nie o taka ci chodzi redface .... tak wogle to ja pozadnego sniadania nawet nie jadlem ... i niezjem nic do 19 albo i poozniej crying takie sa skutki mieszania alkoholi...jak sie za duzo wypije to potem jedzenie nie smakuje xp jak bys niewiedzial to ja jestem prawie abstynent ... znaczy sie niepije alkocholu z wyboru ale jednego browara nie odmoowie ... raz na 2/4 miechy to nie picie ... hmm prawie abstynent.... eek rzadkie dzisiaj biggrin to tylko chyba partyzanci pobijaja wszelkie rekordy w piciu... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:46 am
Shinn-chan Lethi.. pokaż się bez tego kota na głowie i bez przepaskik.. niech chociaż zobacze Cię w tej nowej fryzurze Idz na calosc!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:46 am
novelin Addik VioLLeta Addik *wybiega z lodoofki ...* czesc wszystkim... hmm..hej ^^ masz kielbaske? blaugh poczestuj mnie xp yyy ... eek .. kielbaske .. mam ... ale chyba nie o taka ci chodzi redface .... tak wogle to ja pozadnego sniadania nawet nie jadlem ... i niezjem nic do 19 albo i poozniej crying Ojoj, dlaczego ? sad bo obudzilem sie o 9 30 ... obejzalem 2 filmy ... szybko zjadlem pool tosta ktury zostal po sniadaniu rodzicoof ... resztki platkoow sniadaniowych z mlekiem ... i jedna kromke chleba z serem .. bez masla { niekcialo mi sie smarowac } po czym skapnolem sie ze jush 12 30 wec pojechalem do miasta ... i jestem teraz z wami ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:48 am
Addik bo obudzilem sie o 9 30 ... obejzalem 2 filmy ... szybko zjadlem pool tosta ktury zostal po sniadaniu rodzicoof ... resztki platkoow sniadaniowych z mlekiem ... i jedna kromke chleba z serem .. bez masla { niekcialo mi sie smarowac } po czym skapnolem sie ze jush 12 30 wec pojechalem do miasta ... i jestem teraz z wami ... Ja w sumie dzisiaj piłam tylko kawe rano sweatdrop ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:51 am
Shinn-chan Lethi.. pokaż się bez tego kota na głowie i bez przepaskik.. niech chociaż zobacze Cię w tej nowej fryzurze bla.. jakie wymagania xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:51 am
novelin Addik bo obudzilem sie o 9 30 ... obejzalem 2 filmy ... szybko zjadlem pool tosta ktury zostal po sniadaniu rodzicoof ... resztki platkoow sniadaniowych z mlekiem ... i jedna kromke chleba z serem .. bez masla { niekcialo mi sie smarowac } po czym skapnolem sie ze jush 12 30 wec pojechalem do miasta ... i jestem teraz z wami ... Ja w sumie dzisiaj piłam tylko kawe rano sweatdrop ... biggrin a ja robie sobie obiadek w tej chwili znmacyz zalewajeczke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:52 am
Lethiel Shinn-chan Lethi.. pokaż się bez tego kota na głowie i bez przepaskik.. niech chociaż zobacze Cię w tej nowej fryzurze bla.. jakie wymagania xp z kotem na glowie ci lepiej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:53 am
Vykk Lethiel Shinn-chan Lethi.. pokaż się bez tego kota na głowie i bez przepaskik.. niech chociaż zobacze Cię w tej nowej fryzurze bla.. jakie wymagania xp z kotem na glowie ci lepiej blaugh Nie widac lysiny!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:53 am
Vykk Lethiel Shinn-chan Lethi.. pokaż się bez tego kota na głowie i bez przepaskik.. niech chociaż zobacze Cię w tej nowej fryzurze bla.. jakie wymagania xp z kotem na glowie ci lepiej blaugh heh.. kot na glowie RLZ whee heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:54 am
LP_PL Vykk Lethiel Shinn-chan Lethi.. pokaż się bez tego kota na głowie i bez przepaskik.. niech chociaż zobacze Cię w tej nowej fryzurze bla.. jakie wymagania xp z kotem na glowie ci lepiej blaugh Nie widac lysiny!!! blaugh question sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:56 am
*Vi sie ubiera do kolejnej oby udanej sesji zdjeciowej* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:58 am
VioLLeta *Vi sie ubiera do kolejnej oby udanej sesji zdjeciowej* blaugh heh.. zazdroszcze ci.. ja nie cierpie swoich zdjęc.. chcialabym ladnie wychodzić xp .. a tak.. nie mam prawie wogoole crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:58 am
VioLLeta *Vi sie ubiera do kolejnej oby udanej sesji zdjeciowej* blaugh mmm... znaczy sie ... kolejne ostre foty question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|