Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12174 12175 12176 12177 12178 12179 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

NaviRetlav

PostPosted: Wed May 11, 2005 4:43 am

Vykk
Addik
VioLLeta
Addik
*wybiega z lodoofki ...*
czesc wszystkim...

hmm..hej ^^ masz kielbaske? blaugh poczestuj mnie xp

yyy ... eek .. kielbaske .. mam ... ale chyba nie o taka ci chodzi redface .... tak wogle to ja pozadnego sniadania nawet nie jadlem ... i niezjem nic do 19 albo i poozniej crying
takie sa skutki mieszania alkoholi...jak sie za duzo wypije to potem jedzenie nie smakuje xp

jak bys niewiedzial to ja jestem prawie abstynent ... znaczy sie niepije alkocholu z wyboru ale jednego browara nie odmoowie ... raz na 2/4 miechy to nie picie ...
PostPosted: Wed May 11, 2005 4:44 am

Lethi.. pokaż się bez tego kota na głowie i bez przepaskik.. niech chociaż zobacze Cię w tej nowej fryzurze

EvilShinn

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 4:45 am

Addik
Vykk
Addik
VioLLeta
Addik
*wybiega z lodoofki ...*
czesc wszystkim...

yyy ... eek .. kielbaske .. mam ... ale chyba nie o taka ci chodzi redface .... tak wogle to ja pozadnego sniadania nawet nie jadlem ... i niezjem nic do 19 albo i poozniej crying
takie sa skutki mieszania alkoholi...jak sie za duzo wypije to potem jedzenie nie smakuje xp

jak bys niewiedzial to ja jestem prawie abstynent ... znaczy sie niepije alkocholu z wyboru ale jednego browara nie odmoowie ... raz na 2/4 miechy to nie picie ...

hmm prawie abstynent.... eek rzadkie dzisiaj biggrin to tylko chyba partyzanci pobijaja wszelkie rekordy w piciu... wink
PostPosted: Wed May 11, 2005 4:46 am

Shinn-chan
Lethi.. pokaż się bez tego kota na głowie i bez przepaskik.. niech chociaż zobacze Cię w tej nowej fryzurze

Idz na calosc!!! blaugh

crazy chaz

NaviRetlav

PostPosted: Wed May 11, 2005 4:46 am

novelin
Addik
VioLLeta
Addik
*wybiega z lodoofki ...*
czesc wszystkim...

Ojoj, dlaczego ? sad

bo obudzilem sie o 9 30 ... obejzalem 2 filmy ... szybko zjadlem pool tosta ktury zostal po sniadaniu rodzicoof ... resztki platkoow sniadaniowych z mlekiem ... i jedna kromke chleba z serem .. bez masla { niekcialo mi sie smarowac } po czym skapnolem sie ze jush 12 30 wec pojechalem do miasta ... i jestem teraz z wami ...
PostPosted: Wed May 11, 2005 4:48 am

Addik
bo obudzilem sie o 9 30 ... obejzalem 2 filmy ... szybko zjadlem pool tosta ktury zostal po sniadaniu rodzicoof ... resztki platkoow sniadaniowych z mlekiem ... i jedna kromke chleba z serem .. bez masla { niekcialo mi sie smarowac } po czym skapnolem sie ze jush 12 30 wec pojechalem do miasta ... i jestem teraz z wami ...

Ja w sumie dzisiaj piłam tylko kawe rano sweatdrop
...
biggrin

novelin

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Wed May 11, 2005 4:51 am

Shinn-chan
bla.. jakie wymagania xp
PostPosted: Wed May 11, 2005 4:51 am

novelin
Addik

Ja w sumie dzisiaj piłam tylko kawe rano sweatdrop
...
biggrin
a ja robie sobie obiadek w tej chwili znmacyz zalewajeczke xd

Vykk

Vykk

PostPosted: Wed May 11, 2005 4:52 am

Lethiel
Shinn-chan
bla.. jakie wymagania xp
z kotem na glowie ci lepiej blaugh
PostPosted: Wed May 11, 2005 4:53 am

Vykk
Lethiel
Shinn-chan
bla.. jakie wymagania xp

Nie widac lysiny!!! blaugh

crazy chaz

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Wed May 11, 2005 4:53 am

Vykk
Lethiel
Shinn-chan
bla.. jakie wymagania xp
heh..
kot na glowie RLZ whee heart xd
PostPosted: Wed May 11, 2005 4:54 am

LP_PL
Vykk
Lethiel
Shinn-chan
bla.. jakie wymagania xp

Nie widac lysiny!!! blaugh

question sweatdrop

Lethiel

Tipsy Lunatic

yehl_girl

PostPosted: Wed May 11, 2005 4:56 am

*Vi sie ubiera do kolejnej oby udanej sesji zdjeciowej* blaugh
PostPosted: Wed May 11, 2005 4:58 am

VioLLeta

heh.. zazdroszcze ci.. ja nie cierpie swoich zdjęc.. chcialabym ladnie wychodzić xp .. a tak.. nie mam prawie wogoole crying

Lethiel

Tipsy Lunatic

NaviRetlav

PostPosted: Wed May 11, 2005 4:58 am

VioLLeta

mmm... znaczy sie ... kolejne ostre foty question
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12174 12175 12176 12177 12178 12179 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games