|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:32 am
Driadaa dobra lece moze bede pozniej wink ale dzieki za miłe przywitanie wink KOCHAM WAS wink heart oki papatki...ta sobie nie zaluje slow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Shinn-chan Lethiel ...aaaa!! scream cos ty zrobila z wolsami! ! ! ? ? ? argh... xd .. podzielilam gildie na zwolennikoow i przeciwnikoow mojej fryzoory xd *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* :> to ja jestem przeciwnikiem... wygladalas tak pieknie i slodko w poprzedniej fryzurze crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik *wybiega z lodoofki ...* czesc wszystkim... hmm..hej ^^ masz kielbaske? blaugh poczestuj mnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa dobra lece moze bede pozniej wink ale dzieki za miłe przywitanie wink KOCHAM WAS wink heart ok .... czesc ... eek o ... leti ... *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:33 am
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Lethiel ...aaaa!! scream cos ty zrobila z wolsami! ! ! ? ? ? argh... xd .. podzielilam gildie na zwolennikoow i przeciwnikoow mojej fryzoory xd *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* :> to ja jestem przeciwnikiem... wygladalas tak pieknie i slodko w poprzedniej fryzurze crying crying crying ale ile mozna.. przez rok ta sama fryzoorka xp .. znoodzilo mi sie wink moze jeszcze kiedys do niej wrooce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:34 am
Vykk Addik *wybiega z lodoofki ...* czesc wszystkim... hejka addik.... LP wlacz vive PL cos dla ciebie...ja musze przelaczyc bo mi sie slabo robi xp Nie ma polskiej gonk Ale mam ich wszystkie plyty i teledyski na kompie blaugh Dzieki za cynk wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:34 am
Addik Driadaa dobra lece moze bede pozniej wink ale dzieki za miłe przywitanie wink KOCHAM WAS wink heart ok .... czesc ... eek o ... leti ... *przytuuul* heh.. czemu taka mina xd .. cio ja znowu źle zrobiłam crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:36 am
Lethiel Addik Driadaa dobra lece moze bede pozniej wink ale dzieki za miłe przywitanie wink KOCHAM WAS wink heart ok .... czesc ... eek o ... leti ... *przytuuul* heh.. czemu taka mina xd .. cio ja znowu źle zrobiłam crying xd To bylo dobre! Znowu?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:37 am
LP_PL Lethiel Addik Driadaa dobra lece moze bede pozniej wink ale dzieki za miłe przywitanie wink KOCHAM WAS wink heart ok .... czesc ... eek o ... leti ... *przytuuul* heh.. czemu taka mina xd .. cio ja znowu źle zrobiłam crying xd To bylo dobre! Znowu?! eek gonk .. *chowa sie pod fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:39 am
Lethiel LP_PL Lethiel Addik Driadaa dobra lece moze bede pozniej wink ale dzieki za miłe przywitanie wink KOCHAM WAS wink heart ok .... czesc ... eek o ... leti ... *przytuuul* heh.. czemu taka mina xd .. cio ja znowu źle zrobiłam crying xd To bylo dobre! Znowu?! eek gonk .. *chowa sie pod fotel* *wchodzi pod fotel i glaszcze* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:39 am
VioLLeta Addik *wybiega z lodoofki ...* czesc wszystkim... hmm..hej ^^ masz kielbaske? blaugh poczestuj mnie xp yyy ... eek .. kielbaske .. mam ... ale chyba nie o taka ci chodzi redface .... tak wogle to ja pozadnego sniadania nawet nie jadlem ... i niezjem nic do 19 albo i poozniej crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:40 am
LP_PL *wchodzi pod fotel i glaszcze* wink smile mrrraauuuu whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:40 am
Addik VioLLeta Addik *wybiega z lodoofki ...* czesc wszystkim... hmm..hej ^^ masz kielbaske? blaugh poczestuj mnie xp yyy ... eek .. kielbaske .. mam ... ale chyba nie o taka ci chodzi redface .... tak wogle to ja pozadnego sniadania nawet nie jadlem ... i niezjem nic do 19 albo i poozniej crying takie sa skutki mieszania alkoholi...jak sie za duzo wypije to potem jedzenie nie smakuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:41 am
Lethiel LP_PL *wchodzi pod fotel i glaszcze* wink smile mrrraauuuu whee xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:43 am
Addik VioLLeta Addik *wybiega z lodoofki ...* czesc wszystkim... hmm..hej ^^ masz kielbaske? blaugh poczestuj mnie xp yyy ... eek .. kielbaske .. mam ... ale chyba nie o taka ci chodzi redface .... tak wogle to ja pozadnego sniadania nawet nie jadlem ... i niezjem nic do 19 albo i poozniej crying Ojoj, dlaczego ? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|