|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:52 am
VioLLeta Shizuka18 VioLLeta no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ VioLLeta przekroczylas liczbe 5 cytatow ... xd xp wlasnie skrocilam..bardzo przepraszam... ide sprzatac...do potem ^^ Cya^^ papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:53 am
Vykk VioLLeta Ryhol xd masz buja fantazje Morticillo xp xp no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ a ja to co crying blaugh ... Musisz ja troche powkurzac to moze tez sie zalapiesz na walke w kislu (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:54 am
VioLLeta Shizuka18 VioLLeta no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ VioLLeta przekroczylas liczbe 5 cytatow ... xd xp wlasnie skrocilam..bardzo przepraszam... ide sprzatac...do potem ^^ Cya^^ oki oki zauwazylam smile tylko raz zwrocilam uwage, ale juz nie bede...mody sa od tego.. czas sie ubrac i wyjsc z suczka na spacerek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:55 am
Vykk VioLLeta Ryhol xd masz buja fantazje Morticillo xp xp no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ a ja to co crying blaugh ... a ty to bedziesz mi masaz robil stare blaugh a LP_PL bedzi mi tanczyl ^^ aaa inni niewiem sie wymysli ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:55 am
Ryhol Vykk VioLLeta Ryhol xd masz buja fantazje Morticillo xp xp no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ a ja to co crying blaugh ... Musisz ja troche powkurzac to moze tez sie zalapiesz na walke w kislu (: no...nad tym sie zastanowie xd Papuchny Vi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:57 am
VioLLeta Vykk VioLLeta Ryhol xd masz buja fantazje Morticillo xp xp no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ a ja to co crying blaugh ... a ty to bedziesz mi masaz robil stare blaugh a LP_PL bedzi mi tanczyl ^^ aaa inni niewiem sie wymysli ^^Odpreze cie!!! blaugh Ja umiem masowac!!! redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:57 am
VioLLeta Vykk VioLLeta Ryhol xd masz buja fantazje Morticillo xp xp no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ a ja to co crying blaugh ... a ty to bedziesz mi masaz robil stare blaugh a LP_PL bedzi mi tanczyl ^^ aaa inni niewiem sie wymysli ^^mam taki spoecjalny rodzaj...moze Ci go kiedys pokaze blaugh ale tak sam na sam... a Ty LP sie tak nie pchaj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:58 am
LP_PL VioLLeta Vykk VioLLeta Ryhol xd masz buja fantazje Morticillo xp xp no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ a ja to co crying blaugh ... a ty to bedziesz mi masaz robil stare blaugh a LP_PL bedzi mi tanczyl ^^ aaa inni niewiem sie wymysli ^^Odpreze cie!!! blaugh Ja umiem masowac!!! redface Naczy tanczyc! Z reszta to tez umiem!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:59 am
VioLLeta Vykk VioLLeta Ryhol xd masz buja fantazje Morticillo xp xp no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ a ja to co crying blaugh ... a ty to bedziesz mi masaz robil stare blaugh a LP_PL bedzi mi tanczyl ^^ aaa inni niewiem sie wymysli ^^natomiast ja z Tomkiem pojde zdjecia sobie porobic muhahahahahaha twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:00 am
Ryhol natomiast ja z Tomkiem pojde zdjecia sobie porobic muhahahahahaha twisted twisted twisted ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:04 am
Ja nie moge ciagle te cholerne ERRORY!!! Kukus zrob cos z tym, przeciez ty mozesz wszystko!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:06 am
VioLLeta Ryhol natomiast ja z Tomkiem pojde zdjecia sobie porobic muhahahahahaha twisted twisted twisted ... stare nie amrtw sie masz mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 4:07 am