|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:42 am
Ozzwald *wtacza sie zmasakrowany przez dzwi* gonk moja glowa... niech mi ktos minerale rzuci.... gonk *przytuuuuuuul* whee witaj wink *podaje mu wode* proshu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:43 am
*lapie butelke i pije jak wariat*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:43 am
LP_PL Ryhol VioLLeta Ryhol VioLLeta ide sprzatac.... ale bede tu zagladac blaugh ...aa potem porobie moze focie blaugh sweatdrop Zrazy Morti blaugh spadaj ode mnie.... stare w Krakowie sie policze z Toba...w kisieliku pamietasz? stare Jagze mogl bym zapomniec (: ale kisiel ma byc malinowy xp Zycze szczescia w kislu?! stare i tak ja wygram i sie nie rozbieram blaugh buhehe ^^ yo Ryholuchol bedzie nagi i blagal o litosc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:45 am
VioLLeta LP_PL Ryhol VioLLeta Ryhol VioLLeta ide sprzatac.... ale bede tu zagladac blaugh ...aa potem porobie moze focie blaugh sweatdrop Zrazy Morti blaugh spadaj ode mnie.... stare w Krakowie sie policze z Toba...w kisieliku pamietasz? stare Jagze mogl bym zapomniec (: ale kisiel ma byc malinowy xp Zycze szczescia w kislu?! stare i tak ja wygram i sie nie rozbieram blaugh buhehe ^^ yo Ryholuchol bedzie nagi i blagal o litosc ^^ xd masz buja fantazje Morticillo xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:45 am
skracac posty !!! xd heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:46 am
Lethiel skracac posty !!! xd heart xd dobrze myslisz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:47 am
Madzia czy ja o czyms nie wiem?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 Lethiel skracac posty !!! xd heart xd dobrze myslisz smile mraaa.. :] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol xd masz buja fantazje Morticillo xp xp no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:50 am
LP_PL Madzia czy ja o czyms nie wiem?? wink Nie wiesz o wielu sprawach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:50 am
VioLLeta no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ VioLLeta przekroczylas liczbe 5 cytatow ... xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:51 am
VioLLeta Ryhol xd masz buja fantazje Morticillo xp xp no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ a ja to co crying blaugh ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol LP_PL Madzia czy ja o czyms nie wiem?? wink Nie wiesz o wielu sprawach hym...... Zaciekawiles mnie!!! wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 VioLLeta no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ VioLLeta przekroczylas liczbe 5 cytatow ... xd xp fajnie sie bawić w moda prawda ?? whee 4laugh uwielbiam to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:52 am
Shizuka18 VioLLeta no co Ty nie powiesz? stare aa no i bede popijac winsko ^^ VioLLeta przekroczylas liczbe 5 cytatow ... xd xp wlasnie skrocilam..bardzo przepraszam... ide sprzatac...do potem ^^ Cya^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|