|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:19 am
VioLLeta ide sprzatac.... ale bede tu zagladac blaugh ...aa potem porobie moze focie blaugh sweatdrop Zrazy Morti blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:20 am
Lethiel napewno poshlo dobrze whee 3nodding 4laugh .. a jak nie .. ninja .. pojade tam i skopie egzaminatoroow scream xd niewątpię w twą odwagę... ale myslę, że jedna mała różowa postać może nie dać rady komisji egzaminacyjnej w starciu fizycznym sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:20 am
VioLLeta ide sprzatac.... ale bede tu zagladac blaugh ...aa potem porobie moze focie blaugh sweatdrop heh.. papatki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:22 am
....... eek ....... zalozyl topic? a jaki?
o tym kto kocha Linkin Park (: a feee....... Jak dla kogo P>S> ja nie kocham tylko uwielbiam!!! A to roznica! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel napewno poshlo dobrze whee 3nodding 4laugh .. a jak nie .. ninja .. pojade tam i skopie egzaminatoroow scream xd niewątpię w twą odwagę... ale myslę, że jedna mała różowa postać może nie dać rady komisji egzaminacyjnej w starciu fizycznym sweatdrop jak to nie :> bede miała element zaskoczenia blaugh whee wchodzi niewinna blondynka w rushu.. i nagle.. kop z glana biggrin yay !! 4laugh xd nie maja szans xd najpierw złapia shocka.. i zanim sie zorientooja.. nastepny kop:> whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Shizuka18 no too... otwieram biggrin biggrin nio i ?? nio i ?? cio jest w srodq !! *podskakooje* whee crying nie chce sie otworzyc sad "nie mozna wyswietlic strony" sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:23 am
Kukus revcat Kukus LP_PL Ryhol idz sobie, bo przez ciebie moja kolezanka nie chce wejsc!!! scream a ty chcesz sobie pójść? stare i co to wczoraj było? czemu zakładasz topici bez mojej czy innego MODa zgody? a na dodatek całkowicie pozbawione racji bytu scream kolego, jak tak dłużej się będzie działo to się chyba pożagnamy ....... eek ....... zalozyl topic? a jaki? taaaa... poświęcony LP sweatdrop a topic o muzyce jest już na gildii... co najwyżej możemy znów wyodrębnić J-music... ale to wchodzi w ogólnomuzyczny... to tak jak ja bym założył topic poświęcony Liberatorowi czy Arturo Sandovalowi sweatdrop faktycznie wtedy to byl by maly burdel.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:24 am
Lethiel Kukus Lethiel napewno poshlo dobrze whee 3nodding 4laugh .. a jak nie .. ninja .. pojade tam i skopie egzaminatoroow scream xd niewątpię w twą odwagę... ale myslę, że jedna mała różowa postać może nie dać rady komisji egzaminacyjnej w starciu fizycznym sweatdrop jak to nie :> bede miała element zaskoczenia blaugh whee wchodzi niewinna blondynka w rushu.. i nagle.. kop z glana biggrin yay !! 4laugh xd nie maja szans xd najpierw złapia shocka.. i zanim sie zorientooja.. nastepny kop:> whee xd planujesz moze zwiekszyc zasieg swoich uslug egzaminacyjnych w najblizszym czasie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:24 am
Shizuka18 Lethiel Shizuka18 no too... otwieram biggrin biggrin nio i ?? nio i ?? cio jest w srodq !! *podskakooje* whee crying nie chce sie otworzyc sad "nie mozna wyswietlic strony" sad gonk .. oki .. to zroob tak.. kliknij na blueboxsa prawym przyciskiem myshki... i otwoorz w nowym oknie.. tam otwoosh.. jak wystapi blad to odświesh strone potem wleź do inventory.. odświesh strone.. i powinien być wink mi tak działało whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:26 am
Ryhol Lethiel Kukus Lethiel napewno poshlo dobrze whee 3nodding 4laugh .. a jak nie .. ninja .. pojade tam i skopie egzaminatoroow scream xd niewątpię w twą odwagę... ale myslę, że jedna mała różowa postać może nie dać rady komisji egzaminacyjnej w starciu fizycznym sweatdrop jak to nie :> bede miała element zaskoczenia blaugh whee wchodzi niewinna blondynka w rushu.. i nagle.. kop z glana biggrin yay !! 4laugh xd nie maja szans xd najpierw złapia shocka.. i zanim sie zorientooja.. nastepny kop:> whee xd planujesz moze zwiekszyc zasieg swoich uslug egzaminacyjnych w najblizszym czasie xd a co ?? u ciebie tesh trzeba komisje napaśc :> ?? do usloog xd mam jeszcze szpanerski parasol Nerai whee 3nodding wystarczy dziug w brzooch.. potem pac przez lep.. i kop z glana :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:31 am
Ryhol VioLLeta ide sprzatac.... ale bede tu zagladac blaugh ...aa potem porobie moze focie blaugh sweatdrop Zrazy Morti blaugh spadaj ode mnie.... stare w Krakowie sie policze z Toba...w kisieliku pamietasz? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:33 am
Lethiel jak to nie :> bede miała element zaskoczenia blaugh whee wchodzi niewinna blondynka w rushu.. i nagle.. kop z glana biggrin yay !! 4laugh xd nie maja szans xd najpierw złapia shocka.. i zanim sie zorientooja.. nastepny kop:> whee xd ło żesz... stworzyliśmy różową maszynę do zabijania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:34 am
now playing: James Brown - I Feel Good whee xd whee *zaczyna tańczyć*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Shizuka18 Lethiel Shizuka18 no too... otwieram biggrin biggrin nio i ?? nio i ?? cio jest w srodq !! *podskakooje* whee crying nie chce sie otworzyc sad "nie mozna wyswietlic strony" sad gonk .. oki .. to zroob tak.. kliknij na blueboxsa prawym przyciskiem myshki... i otwoorz w nowym oknie.. tam otwoosh.. jak wystapi blad to odświesh strone potem wleź do inventory.. odświesh strone.. i powinien być wink mi tak działało whee 3nodding niestety nie dziala sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Ryhol VioLLeta ide sprzatac.... ale bede tu zagladac blaugh ...aa potem porobie moze focie blaugh sweatdrop Zrazy Morti blaugh spadaj ode mnie.... stare w Krakowie sie policze z Toba...w kisieliku pamietasz? stare Oho! Zanosi sie na klutnie! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|