|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:48 am
revcat Lethiel witajcie 4laugh mraaaauuurrrr... ale sie dzis wyspałam whee .. do 11.30 4laugh xd witaj smile witaj wink *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:48 am
LP_PL Lethiel witajcie 4laugh mraaaauuurrrr... ale sie dzis wyspałam whee .. do 11.30 4laugh xd Witaj, Wiem biggrin witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee bla bla :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:49 am
Ryhol idz sobie, bo przez ciebie moja kolezanka nie chce wejsc!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:50 am
Lethiel witajcie 4laugh mraaaauuurrrr... ale sie dzis wyspałam whee .. do 11.30 4laugh xd Witaj piekna ^^ *caluje w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:50 am
Lethiel Shizuka18 Lethiel witajcie 4laugh mraaaauuurrrr... ale sie dzis wyspałam whee .. do 11.30 4laugh xd witam wiatm i pozdrawiam smile ja spalam do 9:00 xd heh.. xd witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee *przytul* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:51 am
LP_PL Ryhol idz sobie, bo przez ciebie moja kolezanka nie chce wejsc!!! scream ladafak???? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:52 am
LP_PL Ryhol idz sobie, bo przez ciebie moja kolezanka nie chce wejsc!!! scream spoko nie krzycz na niego ...ehz...jestem jestem..juz... *juz spokojnie..przytula* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:52 am
VioLLeta Lethiel witajcie 4laugh mraaaauuurrrr... ale sie dzis wyspałam whee .. do 11.30 4laugh xd Witaj piekna ^^ *caluje w policzek*eee... tja.. wyjatkowo pikna xp witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:53 am
LP_PL Ryhol idz sobie, bo przez ciebie moja kolezanka nie chce wejsc!!! scream az taki straszny jestem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:54 am
Ryhol LP_PL Ryhol idz sobie, bo przez ciebie moja kolezanka nie chce wejsc!!! scream az taki straszny jestem twisted Ja nie wiem czemu cie unika, widocznie ma powod!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:56 am
LP_PL Ryhol idz sobie, bo przez ciebie moja kolezanka nie chce wejsc!!! scream a ty chcesz sobie pójść? stare i co to wczoraj było? czemu zakładasz topici bez mojej czy innego MODa zgody? a na dodatek całkowicie pozbawione racji bytu scream kolego, jak tak dłużej się będzie działo to się chyba pożagnamy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:56 am
LP_PL Ryhol LP_PL Ryhol idz sobie, bo przez ciebie moja kolezanka nie chce wejsc!!! scream az taki straszny jestem twisted Ja nie wiem czemu cie unika, widocznie ma powod!!! blaugh a ja dobrze wiem dlaczego twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:57 am
VioLLeta LP_PL Ryhol idz sobie, bo przez ciebie moja kolezanka nie chce wejsc!!! scream spoko nie krzycz na niego ...ehz...jestem jestem..juz... *juz spokojnie..przytula* ...spokojnie jak na wojnie xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:58 am
Ryhol LP_PL Ryhol LP_PL Ryhol idz sobie, bo przez ciebie moja kolezanka nie chce wejsc!!! scream az taki straszny jestem twisted Ja nie wiem czemu cie unika, widocznie ma powod!!! blaugh a ja dobrze wiem dlaczego twisted twisted bo jesteś starym pederastą z kozią bródką? blaugh zgadłem? zgadłem? zgadłem? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:00 am
Kukus Ryhol LP_PL Ryhol LP_PL Ryhol idz sobie, bo przez ciebie moja kolezanka nie chce wejsc!!! scream az taki straszny jestem twisted Ja nie wiem czemu cie unika, widocznie ma powod!!! blaugh a ja dobrze wiem dlaczego twisted twisted bo jesteś starym pederastą z kozią bródką? blaugh zgadłem? zgadłem? zgadłem? wink xd xd xd xd Jestes Blisko xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|