|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:33 am
..... stare zes musial tu przyjsc? ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:34 am
witam smile spozniles sie blaugh VioLLeta dzielila sie drozdzowka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:35 am
VioLLeta ..... stare zes musial tu przyjsc? ... stare blaugh to nie ja wczoraj z Toba gadalem wic wszelakie waty wiesz do kogo kierowac (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:37 am
Shizuka18 witam smile spozniles sie blaugh VioLLeta dzielila sie drozdzowka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:39 am
Ryhol VioLLeta ..... stare zes musial tu przyjsc? ... stare blaugh to nie ja wczoraj z Toba gadalem wic wszelakie waty wiesz do kogo kierowac (: tak jasne jeszcze bardziej mi popsulesz humor mogles dac mu klawiature a chcialam Q...pogadac ide se pa nie chce mi sie tu siedzec teraz...nara crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:40 am
VioLLeta Ryhol VioLLeta ..... stare zes musial tu przyjsc? ... stare blaugh to nie ja wczoraj z Toba gadalem wic wszelakie waty wiesz do kogo kierowac (: tak jasne jeszcze bardziej mi popsulesz humor mogles dac mu klawiature a chcialam Q...pogadac ide se pa nie chce mi sie tu siedzec teraz...nara crying szkoda ze idziesz...papatki *przytul* milego dnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:42 am
VioLLeta Ryhol VioLLeta ..... stare zes musial tu przyjsc? ... stare blaugh to nie ja wczoraj z Toba gadalem wic wszelakie waty wiesz do kogo kierowac (: tak jasne jeszcze bardziej mi popsulesz humor mogles dac mu klawiature a chcialam Q...pogadac ide se pa nie chce mi sie tu siedzec teraz...nara crying Przeciez to z nim gadalas Zrazy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:44 am
witajcie 4laugh mraaaauuurrrr... ale sie dzis wyspałam whee .. do 11.30 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:45 am
Lethiel witajcie 4laugh mraaaauuurrrr... ale sie dzis wyspałam whee .. do 11.30 4laugh xd witam wiatm i pozdrawiam smile ja spalam do 9:00 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:46 am
Lethiel witajcie 4laugh mraaaauuurrrr... ale sie dzis wyspałam whee .. do 11.30 4laugh xd witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:47 am
Shizuka18 Lethiel witajcie 4laugh mraaaauuurrrr... ale sie dzis wyspałam whee .. do 11.30 4laugh xd witam wiatm i pozdrawiam smile ja spalam do 9:00 xd heh.. xd witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh mraaaauuurrrr... ale sie dzis wyspałam whee .. do 11.30 4laugh xd Witaj, Wiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol VioLLeta Ryhol VioLLeta ..... stare zes musial tu przyjsc? ... stare blaugh to nie ja wczoraj z Toba gadalem wic wszelakie waty wiesz do kogo kierowac (: tak jasne jeszcze bardziej mi popsulesz humor mogles dac mu klawiature a chcialam Q...pogadac ide se pa nie chce mi sie tu siedzec teraz...nara crying Przeciez to z nim gadalas Zrazy nie bo mu kradles klawke albo teraz obydwoje klamiecie..zaje...fajnie ze tak powiem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|