|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:10 am
revcat Lavagetas_heqetai ale tu nowych ludziów- zapamietaj ich tu teraz wszystkich czlowieku XD Ole wink zdrastwuj ! a musisz wszystkich pamietac? xd witka-- no wiesz tradycja i uprzejmosc na pierwszysm miejscu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:11 am
LP_PL Dobra ja spadam, wroce za jakis czas!!! biggrin papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai revcat Lavagetas_heqetai ale tu nowych ludziów- zapamietaj ich tu teraz wszystkich czlowieku XD Ole wink zdrastwuj ! a musisz wszystkich pamietac? xd witka-- no wiesz tradycja i uprzejmosc na pierwszysm miejscu xd naturalnie.... szacuneczek musi byc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta revcat Lavagetas_heqetai ale tu nowych ludziów- zapamietaj ich tu teraz wszystkich czlowieku XD Ole wink zdrastwuj ! a musisz wszystkich pamietac? xd zapamietaj tylko tych najwazniejszysz... xp zapamietam :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:13 am
*je drozdzowke...patrzy sie na ludzi*...chce ktos kawalek? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:13 am
No to witam w takim razie- milo poznac i..ee..czym chata bogata... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:14 am
VioLLeta *je drozdzowke...patrzy sie na ludzi*...chce ktos kawalek? xp ja chce biggrin blaugh najlepiej cala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:16 am
Shizuka18 VioLLeta *je drozdzowke...patrzy sie na ludzi*...chce ktos kawalek? xp ja chce biggrin blaugh najlepiej cala *podaje niesmialo 1/3 drozdzowki.... sweatdrop * Prosze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:16 am
Lavagetas_heqetai No to witam w takim razie- milo poznac i..ee..czym chata bogata... XD witam i pozdrawiam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:18 am
Shizuka18 Lavagetas_heqetai No to witam w takim razie- milo poznac i..ee..czym chata bogata... XD witam i pozdrawiam smile *z napchana buzia drozdzowki...ledwo ale krzyczy* JA tez pozdrawiamaaaaaam ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:19 am
VioLLeta Shizuka18 VioLLeta *je drozdzowke...patrzy sie na ludzi*...chce ktos kawalek? xp ja chce biggrin blaugh najlepiej cala *podaje niesmialo 1/3 drozdzowki.... sweatdrop * Prosze ^^dziekuje smile z ta cala zartowalam wink *gryzie kawalek i oblizuje sie* pyszna smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:21 am
Shizuka18 VioLLeta Shizuka18 VioLLeta *je drozdzowke...patrzy sie na ludzi*...chce ktos kawalek? xp ja chce biggrin blaugh najlepiej cala *podaje niesmialo 1/3 drozdzowki.... sweatdrop * Prosze ^^dziekuje smile z ta cala zartowalam wink *gryzie kawalek i oblizuje sie* pyszna smile ^^ ja i tak juz nie moge...ktos chce jeszcze kawalek? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:24 am
VioLLeta ^^ ja i tak juz nie moge...ktos chce jeszcze kawalek? blaugh ja juz dziekuje smile wczesniej zjadlam bule i sie nie podzielilam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:25 am
ja dziekuj slicznie smile juz jadlem.... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:30 am
revcat ja dziekuj slicznie smile juz jadlem.... smile a co dobrego jadles?? i sie nie podzieliles biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|