|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:50 am
LP_PL A mi i tak ERROR wyskakuje crying sad nie matrw się, to minie... a może męskie itemki są zablokowane? a może tylko twoje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:52 am
Jaswinder LP_PL A mi i tak ERROR wyskakuje crying sad nie matrw się, to minie... a może męskie itemki są zablokowane? a może tylko twoje... Nie doluj mnie, a ja sie tak cieszylem!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:53 am
Jaswinder LP_PL A mi i tak ERROR wyskakuje crying sad nie matrw się, to minie... a może męskie itemki są zablokowane? a może tylko twoje... a Panienka ma takie skarpusie jak ja ^^ w fociach tutaj to jeszcze nie kupilam blaugh i Witam ^^ ok ide do tej lazienki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:53 am
VioLLeta revcat VioLLeta Witam ^^ *ociera oczka raczkami... zieeeeeeeeew* witaj... smile oo jednak ktos mnie tu widzi stare *Wita Revcata i podaje lapke* ...ehz..ide se do lazienku myciu myciu i wroce tu... ^^ *wstaje z fotel i podaje lapke* jakbym mogl cie nie zauwazyc? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:54 am
ok dupeczki ja lece ;] *glowa nawala jak nadynia buehehe * paa jesie raz(chociaz nie bylo poprzedniego razu ^^) heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:55 am
revcat VioLLeta revcat VioLLeta Witam ^^ *ociera oczka raczkami... zieeeeeeeeew* witaj... smile oo jednak ktos mnie tu widzi stare *Wita Revcata i podaje lapke* ...ehz..ide se do lazienku myciu myciu i wroce tu... ^^ *wstaje z fotel i podaje lapke* jakbym mogl cie nie zauwazyc? smile ehh...z...az tak widoczna jeszcze jestem? ^^ spoko przemienie sie w kruka niedlugo to niebedzie mnie widac ^^ albo w biala myszke ^^ oooo dobry pomysl...^^ eee no mialam isc do lazienki gonk ide ide... stare z/w
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:56 am
Gosiak ok dupeczki ja lece ;] *glowa nawala jak nadynia buehehe * paa jesie raz(chociaz nie bylo poprzedniego razu ^^) heart heart heart Papus dupeczko wink ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:57 am
Jaswinder Shizuka18 Jaswinder i kto mówił, że nie można się przebrać...? ojojojoj Jas przestraszylas mnie w tym przebraniu biggrin xd ciiiiiicho... robię za wiewi�rkę ^^ a tak poza tym to reklama już jest gotowa (prawie, ale chyba tak zostanie) ja też spadam na razie *spada* aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!... papapaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:03 am
Dobra ja spadam, wroce za jakis czas!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:04 am
Papasu LP_PL ^^ *kiwa*
...zostal tu ktos jeszcze? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:05 am
LP_PL Dobra ja spadam, wroce za jakis czas!!! biggrin narka........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:06 am
VioLLeta Papasu LP_PL ^^ *kiwa*
...zostal tu ktos jeszcze? stare no ba........ *rozglada sie po pokoju* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:07 am
ale tu nowych ludziów- zapamietaj ich tu teraz wszystkich czlowieku XD
Ole wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:09 am
Lavagetas_heqetai ale tu nowych ludziów- zapamietaj ich tu teraz wszystkich czlowieku XD Ole wink zdrastwuj ! a musisz wszystkich pamietac? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:10 am
revcat Lavagetas_heqetai ale tu nowych ludziów- zapamietaj ich tu teraz wszystkich czlowieku XD Ole wink zdrastwuj ! a musisz wszystkich pamietac? xd zapamietaj tylko tych najwazniejszysz... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|