|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:10 am
Shizuka18 Vykk Shizuka18 Vykk wiesz to oznacza tylko 1...freud u Ciebie dominuje xd ...w sumie takie sny wynikaja z potrzeby podswiadomosci a to oznacza ze powinnas sie wyzyc xd z chlopakiem a nie na chlopaku xp whee blaugh hmm...to jest nawet mozliwe ze powinnam wyzyc sie z chlopakiem wink blaugh no to czekam blaugh OK Gdzie i kiedy blaugh blaugh mozemy teraz ale mam tylko pol godziny...wystarczy Ci:> blaugh bo mi bedzie malo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:12 am
Gosiak LP_PL Gosiak czesc dupeczki.... czuje sie jakby mi glowa odpadla i jakis kon w nia kopnol... zaraz mam wyjsc do skzoly a w recniki nie wyjde ==' bosheeeeee heart heart heart Kto ci kaze w reczniku?? Mozesz bez!!! blaugh wink ubralam spowrotem pizamkie jeszcze recznik na mokrych wlosach mi zostal gonk niech mnie ktos przytuli... *chyba mam kryzys biggrin * bueheehehehehehee... *podchodzi,zdejmuje pizamke i recznik i przytula* wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:12 am
Vykk Gosiak czesc dupeczki.... czuje sie jakby mi glowa odpadla i jakis kon w nia kopnol... zaraz mam wyjsc do skzoly a w recniki nie wyjde ==' bosheeeeee heart heart heart hej pupeczko blaugh ...ja za 30min zmywam sie siac zniszczenie na drohgach e Lka ooo to perzynajmniej cos interesujacego ja ide na 3 lekcje w tym jeden sprawidzian z gupiej biologii ==' pozniej ide na chor probe generalna przed jutrem i pewnie nas przeczyma do wieczora ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:13 am
LP_PL Gosiak LP_PL Gosiak czesc dupeczki.... czuje sie jakby mi glowa odpadla i jakis kon w nia kopnol... zaraz mam wyjsc do skzoly a w recniki nie wyjde ==' bosheeeeee heart heart heart Kto ci kaze w reczniku?? Mozesz bez!!! blaugh wink ubralam spowrotem pizamkie jeszcze recznik na mokrych wlosach mi zostal gonk niech mnie ktos przytuli... *chyba mam kryzys biggrin * bueheehehehehehee... *podchodzi,zdejmuje pizamke i recznik i przytula* wink blaugh LP hetnai xd perverto xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:14 am
Vykk mozemy teraz ale mam tylko pol godziny...wystarczy Ci:> blaugh bo mi bedzie malo xd mi tez bedzie malo blaugh biggrin zdecydowanie za malo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:14 am
Vykk LP_PL Gosiak LP_PL Gosiak czesc dupeczki.... czuje sie jakby mi glowa odpadla i jakis kon w nia kopnol... zaraz mam wyjsc do skzoly a w recniki nie wyjde ==' bosheeeeee heart heart heart Kto ci kaze w reczniku?? Mozesz bez!!! blaugh wink ubralam spowrotem pizamkie jeszcze recznik na mokrych wlosach mi zostal gonk niech mnie ktos przytuli... *chyba mam kryzys biggrin * bueheehehehehehee... *podchodzi,zdejmuje pizamke i recznik i przytula* wink blaugh LP hetnai xd perverto xd xd Teraz moz blaugh esz przetlumaczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:16 am
Shizuka18 Vykk mozemy teraz ale mam tylko pol godziny...wystarczy Ci:> blaugh bo mi bedzie malo xd mi tez bedzie malo blaugh biggrin zdecydowanie za malo smile xd ... 3nodding .... rozgrzewka question ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:17 am
LP_PL Vykk LP_PL Gosiak LP_PL Gosiak czesc dupeczki.... czuje sie jakby mi glowa odpadla i jakis kon w nia kopnol... zaraz mam wyjsc do skzoly a w recniki nie wyjde ==' bosheeeeee heart heart heart Kto ci kaze w reczniku?? Mozesz bez!!! blaugh wink ubralam spowrotem pizamkie jeszcze recznik na mokrych wlosach mi zostal gonk niech mnie ktos przytuli... *chyba mam kryzys biggrin * bueheehehehehehee... *podchodzi,zdejmuje pizamke i recznik i przytula* wink blaugh LP hetnai xd perverto xd xd Teraz moz blaugh esz przetlumaczyc LP zboczeniec...perwes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:18 am
Tak to caly ja!!! wink blaugh biggrin redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:19 am
LP_PL Gosiak LP_PL Gosiak czesc dupeczki.... czuje sie jakby mi glowa odpadla i jakis kon w nia kopnol... zaraz mam wyjsc do skzoly a w recniki nie wyjde ==' bosheeeeee heart heart heart Kto ci kaze w reczniku?? Mozesz bez!!! blaugh wink ubralam spowrotem pizamkie jeszcze recznik na mokrych wlosach mi zostal gonk niech mnie ktos przytuli... *chyba mam kryzys biggrin * bueheehehehehehee... *podchodzi,zdejmuje pizamke i recznik i przytula* wink blaugh scream wychodzi *trzaska drzwiami* wszyscy tacy sami!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:20 am
Vykk Shizuka18 Vykk mozemy teraz ale mam tylko pol godziny...wystarczy Ci:> blaugh bo mi bedzie malo xd mi tez bedzie malo blaugh biggrin zdecydowanie za malo smile xd ... 3nodding .... rozgrzewka question ninja blaugh jaka rozgrzewka ??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:20 am
Gosiak LP_PL Gosiak LP_PL Gosiak czesc dupeczki.... czuje sie jakby mi glowa odpadla i jakis kon w nia kopnol... zaraz mam wyjsc do skzoly a w recniki nie wyjde ==' bosheeeeee heart heart heart Kto ci kaze w reczniku?? Mozesz bez!!! blaugh wink ubralam spowrotem pizamkie jeszcze recznik na mokrych wlosach mi zostal gonk niech mnie ktos przytuli... *chyba mam kryzys biggrin * bueheehehehehehee... *podchodzi,zdejmuje pizamke i recznik i przytula* wink blaugh scream wychodzi *trzaska drzwiami* wszyscy tacy sami! przeskrobales stary stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:21 am
scream wychodzi *trzaska drzwiami* wszyscy tacy sami! hej gosiak! nie wszyscy..nie wszyscy.... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaaa starym dzisiaj szybe w sklepie wybili
wychowawczyni patrzy na mnie tak jakby kciala mnie zabic
i jeszcze ten BAKA informatyk
sweatdrop sweatdrop sweatdrop
LOG OUT Please
gonk gonk gonk gonk
nich mnie pierun trzasnie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 Vykk Shizuka18 Vykk mozemy teraz ale mam tylko pol godziny...wystarczy Ci:> blaugh bo mi bedzie malo xd mi tez bedzie malo blaugh biggrin zdecydowanie za malo smile xd ... 3nodding .... rozgrzewka question ninja blaugh jaka rozgrzewka ??? eek stare Nvm stare a zapowiadalo sie tak ciekawie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|