|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:57 am
Vykk LP_PL Vykk jak myślisz ile to moze potrwac?? sad nawet z tydzien...albo i dluzej...prawdopodobnie spowodowane update'ami i przygotowaniem gildiowych domkow... wink NNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:59 am
revcat Vykk LP_PL Czesc wszystkim!!! Cholerne ERRORY, ciagle nie moge sie ubrac!!! crying sad to przejsciowe...ja nie moge otworzyc swoich blueboxow... :/ a moze chce ktos kupic po 4.5k?? albo listy z zeszlego miesiaca po 5.5k moze jakies raty? naturalnie bez pierwszej wplaty razz biggrin raty dla stalych klientow... xp ...oczywsxcie ograniczaja sie do tego ze pierwsza wplata to 80Îny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:00 am
Shizuka18 hihi Roberto nic o tym nie wie wink jaki roberto?? masz kogos poza mna...wiedzialem ze jestem tylko substytutem crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:01 am
Vykk wiesz to oznacza tylko 1...freud u Ciebie dominuje xd ...w sumie takie sny wynikaja z potrzeby podswiadomosci a to oznacza ze powinnas sie wyzyc xd z chlopakiem a nie na chlopaku xp whee blaugh hmm...to jest nawet mozliwe ze powinnam wyzyc sie z chlopakiem wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:03 am
Shizuka18 Vykk wiesz to oznacza tylko 1...freud u Ciebie dominuje xd ...w sumie takie sny wynikaja z potrzeby podswiadomosci a to oznacza ze powinnas sie wyzyc xd z chlopakiem a nie na chlopaku xp whee blaugh hmm...to jest nawet mozliwe ze powinnam wyzyc sie z chlopakiem wink blaugh Bede dopingowal! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:03 am
Shizuka18 Vykk wiesz to oznacza tylko 1...freud u Ciebie dominuje xd ...w sumie takie sny wynikaja z potrzeby podswiadomosci a to oznacza ze powinnas sie wyzyc xd z chlopakiem a nie na chlopaku xp whee blaugh hmm...to jest nawet mozliwe ze powinnam wyzyc sie z chlopakiem wink blaugh no to czekam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:04 am
Shizuka18 Vykk wiesz to oznacza tylko 1...freud u Ciebie dominuje xd ...w sumie takie sny wynikaja z potrzeby podswiadomosci a to oznacza ze powinnas sie wyzyc xd z chlopakiem a nie na chlopaku xp whee blaugh hmm...to jest nawet mozliwe ze powinnam wyzyc sie z chlopakiem wink blaugh ja się nie muszę wyżywać z chłopakami... wystarcza mi dziewczyny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:05 am
Vykk Shizuka18 hihi Roberto nic o tym nie wie wink jaki roberto?? masz kogos poza mna...wiedzialem ze jestem tylko substytutem crying xd Mam ale rownoczesnie nie mam ... bo nikt do konca nie zna prawdy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:07 am
Jaswinder Shizuka18 Vykk wiesz to oznacza tylko 1...freud u Ciebie dominuje xd ...w sumie takie sny wynikaja z potrzeby podswiadomosci a to oznacza ze powinnas sie wyzyc xd z chlopakiem a nie na chlopaku xp whee blaugh hmm...to jest nawet mozliwe ze powinnam wyzyc sie z chlopakiem wink blaugh ja się nie muszę wyżywać z chłopakami... wystarcza mi dziewczyny wink Ludzie z gildi, co raz bardziej mnie zadziwiacie!!! eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:07 am
czesc dupeczki.... czuje sie jakby mi glowa odpadla i jakis kon w nia kopnol... zaraz mam wyjsc do skzoly a w recniki nie wyjde ==' bosheeeeee heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:09 am
Gosiak czesc dupeczki.... czuje sie jakby mi glowa odpadla i jakis kon w nia kopnol... zaraz mam wyjsc do skzoly a w recniki nie wyjde ==' bosheeeeee heart heart heart Kto ci kaze w reczniku?? Mozesz bez!!! blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Shizuka18 Vykk wiesz to oznacza tylko 1...freud u Ciebie dominuje xd ...w sumie takie sny wynikaja z potrzeby podswiadomosci a to oznacza ze powinnas sie wyzyc xd z chlopakiem a nie na chlopaku xp whee blaugh hmm...to jest nawet mozliwe ze powinnam wyzyc sie z chlopakiem wink blaugh ja się nie muszę wyżywać z chłopakami... wystarcza mi dziewczyny wink zatkalo mnie........ eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak czesc dupeczki.... czuje sie jakby mi glowa odpadla i jakis kon w nia kopnol... zaraz mam wyjsc do skzoly a w recniki nie wyjde ==' bosheeeeee heart heart heart hej pupeczko blaugh ...ja za 30min zmywam sie siac zniszczenie na drohgach e Lka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Shizuka18 Vykk wiesz to oznacza tylko 1...freud u Ciebie dominuje xd ...w sumie takie sny wynikaja z potrzeby podswiadomosci a to oznacza ze powinnas sie wyzyc xd z chlopakiem a nie na chlopaku xp whee blaugh hmm...to jest nawet mozliwe ze powinnam wyzyc sie z chlopakiem wink blaugh no to czekam blaugh OK Gdzie i kiedy blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:10 am
LP_PL Gosiak czesc dupeczki.... czuje sie jakby mi glowa odpadla i jakis kon w nia kopnol... zaraz mam wyjsc do skzoly a w recniki nie wyjde ==' bosheeeeee heart heart heart Kto ci kaze w reczniku?? Mozesz bez!!! blaugh wink ubralam spowrotem pizamkie jeszcze recznik na mokrych wlosach mi zostal gonk niech mnie ktos przytuli... *chyba mam kryzys biggrin * bueheehehehehehee...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|