|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:48 am
Jaswinder Salut mon amie!!! 4laugh Shiza, ty masz takie sny codziennie, a mi się przeważnie śni, że mnie goni jakiś psychopata z wiertarką... redface jak juz to moge miec takie sny co noc blaugh no i prawie co noc mam biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:49 am
Shizuka18 Jaswinder Salut mon amie!!! 4laugh Shiza, ty masz takie sny codziennie, a mi się przeważnie śni, że mnie goni jakiś psychopata z wiertarką... redface jak juz to moge miec takie sny co noc blaugh no i prawie co noc mam biggrin biggrin eek a co na to Roberto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:50 am
Czesc wszystkim!!! Cholerne ERRORY, ciagle nie moge sie ubrac!!! crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:52 am
Shizuka18 Jaswinder Salut mon amie!!! 4laugh Shiza, ty masz takie sny codziennie, a mi się przeważnie śni, że mnie goni jakiś psychopata z wiertarką... redface jak juz to moge miec takie sny co noc blaugh no i prawie co noc mam biggrin biggrin wiesz to oznacza tylko 1...freud u Ciebie dominuje xd ...w sumie takie sny wynikaja z potrzeby podswiadomosci a to oznacza ze powinnas sie wyzyc xd z chlopakiem a nie na chlopaku xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:53 am
LP_PL Czesc wszystkim!!! Cholerne ERRORY, ciagle nie moge sie ubrac!!! crying sad to przejsciowe...ja nie moge otworzyc swoich blueboxow... :/ a moze chce ktos kupic po 4.5k?? albo listy z zeszlego miesiaca po 5.5k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:54 am
Jaswinder Jaswinder Vykk Jaswinder Vykk... przekroczyłeś liczbę 5 cytat. blaugh nie prawda akurat 5 mam wszedzie xp ten co jej tłumaczysz jak zmniejszyć cytaty blaugh a kto cię uczy matematyki, Vykk? może pani procesor Gojtka? xd pokaz mi gdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Vykk Jaswinder Vykk... przekroczyłeś liczbę 5 cytat. blaugh nie prawda akurat 5 mam wszedzie xp ten co jej tłumaczysz jak zmniejszyć cytaty blaugh a na mnie psy wieszali wczoraj za cztery..... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk LP_PL Czesc wszystkim!!! Cholerne ERRORY, ciagle nie moge sie ubrac!!! crying sad to przejsciowe...ja nie moge otworzyc swoich blueboxow... :/ a moze chce ktos kupic po 4.5k?? albo listy z zeszlego miesiaca po 5.5k Widze las rak!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:55 am
Vykk jak myślisz ile to moze potrwac?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:56 am
LP_PL Vykk jak myślisz ile to moze potrwac?? sad nawet z tydzien...albo i dluzej...prawdopodobnie spowodowane update'ami i przygotowaniem gildiowych domkow... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:56 am
Vykk LP_PL Czesc wszystkim!!! Cholerne ERRORY, ciagle nie moge sie ubrac!!! crying sad to przejsciowe...ja nie moge otworzyc swoich blueboxow... :/ a moze chce ktos kupic po 4.5k?? albo listy z zeszlego miesiaca po 5.5k moze jakies raty? naturalnie bez pierwszej wplaty razz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|