|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:39 am
Shizuka18 revcat Shizuka18 Hejka wszystkim i kazdemu z osobna smile mialam super sen, ale nic nie powiem o czym smile witaj smile opowiedz nam ten sen biggrin witaj wink Vykk go juz poznal wink no nie poznalem ale jestem gotowy pozanc go na sobie blaugh a reszyt tylko sie domyslam bo nie powiedzials zandych szczegolow xd zwlaszcza tych pikantych xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:39 am
Vykk Shizuka18 hmm...co to za propzycja niemoralna xd hihihi moze kiedys zaprezentuje blaugh ale tego nie wiem hihihi wcale nie niemoralna blaugh to tylko od Ciebie zalezy jak dsaleko sie posuniesz whee a z tego co widze chcesz isc na calosc xd whee blaugh btw cytaty xp mozna powiedziec ze zawsze ide na calosc blaugh o co chodzi z tym--> btw cytaty wytlumacz mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:40 am
Shizuka18 revcat Shizuka18 Hejka wszystkim i kazdemu z osobna smile mialam super sen, ale nic nie powiem o czym smile witaj smile opowiedz nam ten sen biggrin witaj wink Vykk go juz poznal wink hihi dobry...ja nie mam takich snow ze znanymi aktorkami razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:41 am
Shizuka18 Vykk Shizuka18 hmm...co to za propzycja niemoralna xd hihihi moze kiedys zaprezentuje blaugh ale tego nie wiem hihihi wcale nie niemoralna blaugh to tylko od Ciebie zalezy jak dsaleko sie posuniesz whee a z tego co widze chcesz isc na calosc xd whee blaugh btw cytaty xp mozna powiedziec ze zawsze ide na calosc blaugh o co chodzi z tym--> btw cytaty wytlumacz mi By The Way czyli przy okazji....przekroczylas liczbe 5 cytatow...i mody moga cie za to umiescic na czarnej liscie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:42 am
revcat Shizuka18 revcat Shizuka18 Hejka wszystkim i kazdemu z osobna smile mialam super sen, ale nic nie powiem o czym smile witaj smile opowiedz nam ten sen biggrin witaj wink Vykk go juz poznal wink hihi dobry...ja nie mam takich snow ze znanymi aktorkami razz zaluj blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Shizuka18 revcat Shizuka18 Hejka wszystkim i kazdemu z osobna smile mialam super sen, ale nic nie powiem o czym smile witaj smile opowiedz nam ten sen biggrin witaj wink Vykk go juz poznal wink hihi dobry...ja nie mam takich snow ze znanymi aktorkami razz ja tez nie...lepsze sa takie prawdziwe dziewczyny a nie aktorki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:45 am
Salut mon amie!!! 4laugh Shiza, ty masz takie sny codziennie, a mi się przeważnie śni, że mnie goni jakiś psychopata z wiertarką... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:46 am
Vykk Shizuka18 Vykk Shizuka18 hmm...co to za propzycja niemoralna xd hihihi moze kiedys zaprezentuje blaugh ale tego nie wiem hihihi wcale nie niemoralna blaugh to tylko od Ciebie zalezy jak dsaleko sie posuniesz whee a z tego co widze chcesz isc na calosc xd whee blaugh btw cytaty xp mozna powiedziec ze zawsze ide na calosc blaugh o co chodzi z tym--> btw cytaty wytlumacz mi By The Way czyli przy okazji....przekroczylas liczbe 5 cytatow...i mody moga cie za to umiescic na czarnej liscie... ups... tylko ze ja nie wiem jak zmniejszyc zeby bylo mniej wink jeszcze mi sie nie uda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:47 am
Shizuka18 Vykk Shizuka18 Vykk Shizuka18 hmm...co to za propzycja niemoralna xd hihihi moze kiedys zaprezentuje blaugh ale tego nie wiem hihihi wcale nie niemoralna blaugh to tylko od Ciebie zalezy jak dsaleko sie posuniesz whee a z tego co widze chcesz isc na calosc xd whee blaugh btw cytaty xp mozna powiedziec ze zawsze ide na calosc blaugh o co chodzi z tym--> btw cytaty wytlumacz mi By The Way czyli przy okazji....przekroczylas liczbe 5 cytatow...i mody moga cie za to umiescic na czarnej liscie... ups... tylko ze ja nie wiem jak zmniejszyc zeby bylo mniej wink jeszcze mi sie nie uda robisz edit postas i zaznaczasz ftragmet ktoryego chcesz sie pozybc i delete... xp wsio ryba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:47 am
Vykk ja tez nie...lepsze sa takie prawdziwe dziewczyny a nie aktorki xd no baa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|