|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:59 pm
Vykk Lethiel Vykk sakd wiedzialas ze tak lubie xd whee blaugh ...tylko ta poducha trcoeh nie z tej strony glowy ale niech juz bedzie blaugh argh xd *pac go poducha po twashy* twisted *rozsypooja sie pioorka* hm.. ninja kiesiel !!! :> *rozsmarowooje mu na czole i przykleja pioorka* whee rozpieszcasz mnie...nie bawilem sie jeszcze w ten sposob jedzeniem ale wkoncu trzeba kiedys zaczac blaugh xd xd xd jak by cie tu pomeczyć :> ... xd wiedziałam ze tak bedzie ;( .. zawsze tak jest jak mi sie nudzic za bardzo zaczyna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:59 pm
Vykk Lethiel [ Kaku ] Lethiel [ Kaku ] Dobry wieczor, ktos jeszcze nie spi? xd witaj wink *przytuuuuuuul* nio jakos tak.. nie spiu xd hey Lethi, wzielo mnie na ziewanie.. u was tez jest tak zimno? ja siedze przykryty kocykiem domokun nio piknie xd .. wyzwalam w ludziach cheć ziewania crying xd u mnie cieplootko bo polarek sobie skombinowałam whee whee whee a ja siedze przy otwrtym oknie w podkoszulce i spodniach xd jutro rodzice beda cie szufelka zbierac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:00 pm
Vykk a ja siedze przy otwrtym oknie w podkoszulce i spodniach xd zamknij to okno natychmiast bo sie przeziebish !!! scream heart scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:03 pm
Hej Kaku......
ja wlasnie odchodze.......
jutro znowu na uczelnie bo musze papiery pozalatwiac.....
dobrejnocy wam zycze! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:03 pm
Lethiel Vykk a ja siedze przy otwrtym oknie w podkoszulce i spodniach xd zamknij to okno natychmiast bo sie przeziebish !!! scream heart scream besz przesady do ok 23 bylo na osciez otwrte teraz tylko uchylone bo deszcz mi zaczal wpadac do domu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:04 pm
Vykk Lethiel Vykk a ja siedze przy otwrtym oknie w podkoszulce i spodniach xd zamknij to okno natychmiast bo sie przeziebish !!! scream heart scream besz przesady do ok 23 bylo na osciez otwrte teraz tylko uchylone bo deszcz mi zaczal wpadac do domu blaugh gonk .. zaaaaaamknij !!! domokun domokun domokun branoć Jas branoć Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:06 pm
opcy Hej Kaku...... ja wlasnie odchodze....... jutro znowu na uczelnie bo musze papiery pozalatwiac..... dobrejnocy wam zycze! 3nodding trzym sie...papa Jas tez... no Lethi sproboj mnie pomeczyc...moze Ci sie uda... blaugh tylko uwazaj zebys odwrotnego efektu nie uzyskala blaugh xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:08 pm
Vykk opcy Hej Kaku...... ja wlasnie odchodze....... jutro znowu na uczelnie bo musze papiery pozalatwiac..... dobrejnocy wam zycze! 3nodding trzym sie...papa Jas tez... no Lethi sproboj mnie pomeczyc...moze Ci sie uda... blaugh tylko uwazaj zebys odwrotnego efektu nie uzyskala blaugh xd whee ech... *opiera sie o niego lokciami zrezygnowana* ale.. pomysły mi sie kończą xd hm.. *dziug w brzooch* xd giń !! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:15 pm
Lethiel Vykk opcy Hej Kaku...... ja wlasnie odchodze....... jutro znowu na uczelnie bo musze papiery pozalatwiac..... dobrejnocy wam zycze! 3nodding trzym sie...papa Jas tez... no Lethi sproboj mnie pomeczyc...moze Ci sie uda... blaugh tylko uwazaj zebys odwrotnego efektu nie uzyskala blaugh xd whee ech... *opiera sie o niego lokciami zrezygnowana* ale.. pomysły mi sie kończą xd hm.. *dziug w brzooch* xd giń !! blaugh *zaczytal sie w DBku*wybacz...co to ja ...a tak gine xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:15 pm
Lethiel Vykk opcy Hej Kaku...... ja wlasnie odchodze....... jutro znowu na uczelnie bo musze papiery pozalatwiac..... dobrejnocy wam zycze! 3nodding trzym sie...papa Jas tez... no Lethi sproboj mnie pomeczyc...moze Ci sie uda... blaugh tylko uwazaj zebys odwrotnego efektu nie uzyskala blaugh xd whee ech... *opiera sie o niego lokciami zrezygnowana* ale.. pomysły mi sie kończą xd hm.. *dziug w brzooch* xd giń !! blaugh gin? ..czy powinienem go ratowac? to raczej przyjemnosc umrzec w ten sposob xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:19 pm
Vykk Lethiel Vykk opcy Hej Kaku...... ja wlasnie odchodze....... jutro znowu na uczelnie bo musze papiery pozalatwiac..... dobrejnocy wam zycze! 3nodding trzym sie...papa Jas tez... no Lethi sproboj mnie pomeczyc...moze Ci sie uda... blaugh tylko uwazaj zebys odwrotnego efektu nie uzyskala blaugh xd whee ech... *opiera sie o niego lokciami zrezygnowana* ale.. pomysły mi sie kończą xd hm.. *dziug w brzooch* xd giń !! blaugh *zaczytal sie w DBku*wybacz...co to ja ...a tak gine xp gonk ... crying .. *upada na niego zrezygnowana* to beznadziejne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:21 pm
[ Kaku ] gin? ..czy powinienem go ratowac? to raczej przyjemnosc umrzec w ten sposob xd przyjemnosc ??!! gonk crying gonk a ja go tylko chciałam zginąć sad .. on jest zly.. buuuu crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:36 pm
bliii cichacie xd .. to ja za przykladem Vykkoosia idu sobie poczytać xp *siada na stosiq poduszek i zaczyna czytac naruto*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|