|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:40 pm
Vykk opcy Lethiel ech.... *kladzie sie na plecach* *wyciaga lapki do goory* *przeciąąąąg* whee macie jakies fajne linki czy coś ?? .. bo mi sie nudzic zaczyna O_o tylko z golymi babami..... xd wiesz opcy ja moge powiedzec tylko 1 ...mam fotke ktorej ty nie posiadasz...i mam nadzieje ze nie posiadziesz blaugh ...a wierz mi ze lepsza jest od golych bab ...bo tu mam pewnosc ze to jest realne chjociaz nie do konca na wyciagniecie reki blaugh ...azle i tak nie ebde ci mowil o co chodzi xd dawaj! rzuc mi na poczte! 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding aye!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:41 pm
Vykk teraz juz tak...mam nadizeje ze zadbaja o to jak beda gildiowe domki zalatwiane... xd *przecyla glowe w bok* uh.. to .. eek to pelza gonk gonk gonk *zaslania sie poduszka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:42 pm
opcy Vykk opcy Lethiel ech.... *kladzie sie na plecach* *wyciaga lapki do goory* *przeciąąąąg* whee macie jakies fajne linki czy coś ?? .. bo mi sie nudzic zaczyna O_o tylko z golymi babami..... xd wiesz opcy ja moge powiedzec tylko 1 ...mam fotke ktorej ty nie posiadasz...i mam nadzieje ze nie posiadziesz blaugh ...a wierz mi ze lepsza jest od golych bab ...bo tu mam pewnosc ze to jest realne chjociaz nie do konca na wyciagniecie reki blaugh ...azle i tak nie ebde ci mowil o co chodzi xd dawaj! rzuc mi na poczte! 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding aye! nie ma...to moje jedyne i ci go nie oddam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:43 pm
Lethiel Vykk teraz juz tak...mam nadizeje ze zadbaja o to jak beda gildiowe domki zalatwiane... xd *przecyla glowe w bok* uh.. to .. eek to pelza gonk gonk gonk *zaslania sie poduszka* eek patrz takie samo masz na glowie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:45 pm
Vykk Lethiel Vykk teraz juz tak...mam nadizeje ze zadbaja o to jak beda gildiowe domki zalatwiane... xd *przecyla glowe w bok* uh.. to .. eek to pelza gonk gonk gonk *zaslania sie poduszka* eek patrz takie samo masz na glowie xp xd ... *skacze na niego* *siada okrakiem* *przygniata poduchą* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:46 pm
Vykk nie ma...to moje jedyne i ci go nie oddam... xd *aczyna odstawiwc fochy* ueeeeuuuuuu ueeeeee crying crying crying crying crying ja tez chce........ crying crying crying ueeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:50 pm
Dobry wieczor,
ktos jeszcze nie spi? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:53 pm
[ Kaku ] Dobry wieczor, ktos jeszcze nie spi? xd witaj wink *przytuuuuuuul* nio jakos tak.. nie spiu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:53 pm
Lethiel Vykk Lethiel Vykk teraz juz tak...mam nadizeje ze zadbaja o to jak beda gildiowe domki zalatwiane... xd *przecyla glowe w bok* uh.. to .. eek to pelza gonk gonk gonk *zaslania sie poduszka* eek patrz takie samo masz na glowie xp xd ... *skacze na niego* *siada okrakiem* *przygniata poduchą* :> sakd wiedzialas ze tak lubie xd whee blaugh ...tylko ta poducha trcoeh nie z tej strony glowy ale niech juz bedzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:55 pm
Vykk sakd wiedzialas ze tak lubie xd whee blaugh ...tylko ta poducha trcoeh nie z tej strony glowy ale niech juz bedzie blaugh argh xd *pac go poducha po twashy* twisted *rozsypooja sie pioorka* hm.. ninja kiesiel !!! :> *rozsmarowooje mu na czole i przykleja pioorka* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:56 pm
Lethiel [ Kaku ] Dobry wieczor, ktos jeszcze nie spi? xd witaj wink *przytuuuuuuul* nio jakos tak.. nie spiu xd hey Lethi, wzielo mnie na ziewanie.. u was tez jest tak zimno? ja siedze przykryty kocykiem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:56 pm
[ Kaku ] Dobry wieczor, ktos jeszcze nie spi? xd no tak sie sklada jakos ze nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:57 pm
Lethiel Vykk sakd wiedzialas ze tak lubie xd whee blaugh ...tylko ta poducha trcoeh nie z tej strony glowy ale niech juz bedzie blaugh argh xd *pac go poducha po twashy* twisted *rozsypooja sie pioorka* hm.. ninja kiesiel !!! :> *rozsmarowooje mu na czole i przykleja pioorka* whee rozpieszcasz mnie...nie bawilem sie jeszcze w ten sposob jedzeniem ale wkoncu trzeba kiedys zaczac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:57 pm
[ Kaku ] Lethiel [ Kaku ] Dobry wieczor, ktos jeszcze nie spi? xd witaj wink *przytuuuuuuul* nio jakos tak.. nie spiu xd hey Lethi, wzielo mnie na ziewanie.. u was tez jest tak zimno? ja siedze przykryty kocykiem domokun nio piknie xd .. wyzwalam w ludziach cheć ziewania crying xd u mnie cieplootko bo polarek sobie skombinowałam whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:58 pm
Lethiel [ Kaku ] Lethiel [ Kaku ] Dobry wieczor, ktos jeszcze nie spi? xd witaj wink *przytuuuuuuul* nio jakos tak.. nie spiu xd hey Lethi, wzielo mnie na ziewanie.. u was tez jest tak zimno? ja siedze przykryty kocykiem domokun nio piknie xd .. wyzwalam w ludziach cheć ziewania crying xd u mnie cieplootko bo polarek sobie skombinowałam whee whee whee a ja siedze przy otwrtym oknie w podkoszulce i spodniach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|