|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:22 pm
VioLLeta okis ja zmykusiam lulu ^^ eehz ...sama ale coz blaugh bede snila... ^^ Cya ^^ dobrej nocnej pogaduchy i miekkiej poduchy blaugh ..kissiaki.. paptki...*przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:22 pm
opcy VioLLeta okis ja zmykusiam lulu ^^ eehz ...sama ale coz blaugh bede snila... ^^ Cya ^^ dobrej nocnej pogaduchy i miekkiej poduchy blaugh ..kissiaki.. no i uciekla crying crying crying oj ale nie plakusiaj ^^ wroce..jutro tzw dzis blaugh Papusiee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:27 pm
VioLLeta opcy VioLLeta okis ja zmykusiam lulu ^^ eehz ...sama ale coz blaugh bede snila... ^^ Cya ^^ dobrej nocnej pogaduchy i miekkiej poduchy blaugh ..kissiaki.. no i uciekla crying crying crying oj ale nie plakusiaj ^^ wroce..jutro tzw dzis blaugh Papusiee ^^oi! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:29 pm
zmykam spac do cieplego lozeczka z miskiem... papatki...milej dalszej gadki smile pozdrowionka wink wpadne jutro a raczej dzisiaj hihhi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:30 pm
Shizuka18 zmykam spac do cieplego lozeczka z miskiem... papatki...milej dalszej gadki smile pozdrowionka wink wpadne jutro a raczej dzisiaj hihhi papa milych snoow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:31 pm
Shizuka18 Jaswinder kupilam sobie Lalke biggrin jak chcesz to Ci pozycze razz wejdź na gg!!!!!!!!!!!!!!!! zostawiłam ci ważną wiadomość jaką lalkę (film/czytaną/książkę?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:31 pm
Shizuka18 zmykam spac do cieplego lozeczka z miskiem... papatki...milej dalszej gadki smile pozdrowionka wink wpadne jutro a raczej dzisiaj hihhi narka... a ja wracam do 18tomiku DBtka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:34 pm
Jaswinder Shizuka18 Jaswinder kupilam sobie Lalke biggrin jak chcesz to Ci pozycze razz wejdź na gg!!!!!!!!!!!!!!!! zostawiłam ci ważną wiadomość jaką lalkę (film/czytaną/książkę?) OK zrobie to jak wstane wink mam lekturke z opracowaniem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ech.... *kladzie sie na plecach* *wyciaga lapki do goory* *przeciąąąąg* whee
macie jakies fajne linki czy coś ?? .. bo mi sie nudzic zaczyna O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shizuka18 zmykam spac do cieplego lozeczka z miskiem... papatki...milej dalszej gadki smile pozdrowionka wink wpadne jutro a raczej dzisiaj hihhi dobrej nocki! xd biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:35 pm
Lethiel ech.... *kladzie sie na plecach* *wyciaga lapki do goory* *przeciąąąąg* whee macie jakies fajne linki czy coś ?? .. bo mi sie nudzic zaczyna O_o tylko z golymi babami..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:37 pm
opcy Lethiel ech.... *kladzie sie na plecach* *wyciaga lapki do goory* *przeciąąąąg* whee macie jakies fajne linki czy coś ?? .. bo mi sie nudzic zaczyna O_o tylko z golymi babami..... xd wiesz opcy ja moge powiedzec tylko 1 ...mam fotke ktorej ty nie posiadasz...i mam nadzieje ze nie posiadziesz blaugh ...a wierz mi ze lepsza jest od golych bab ...bo tu mam pewnosc ze to jest realne chjociaz nie do konca na wyciagniecie reki blaugh ...azle i tak nie ebde ci mowil o co chodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:37 pm
opcy Lethiel ech.... *kladzie sie na plecach* *wyciaga lapki do goory* *przeciąąąąg* whee macie jakies fajne linki czy coś ?? .. bo mi sie nudzic zaczyna O_o tylko z golymi babami..... xd xd nie dziekooje xd *zaczyna sie bawic kosmykiem wlosoow* *look w goore* hm.. wiedzieliście ze na tym suficie jest pleśń ?? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:39 pm
Lethiel opcy Lethiel ech.... *kladzie sie na plecach* *wyciaga lapki do goory* *przeciąąąąg* whee macie jakies fajne linki czy coś ?? .. bo mi sie nudzic zaczyna O_o tylko z golymi babami..... xd xd nie dziekooje xd *zaczyna sie bawic kosmykiem wlosoow* *look w goore* hm.. wiedzieliście ze na tym suficie jest pleśń ?? O_o teraz juz tak...mam nadizeje ze zadbaja o to jak beda gildiowe domki zalatwiane... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|