|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:11 pm
Shizuka18 hihihi...na imprezy nie chodze...nie uczeszczam do klubow , dyskotek , itp... nie interesuje mnie to i nie mam ochoty smile wink oi! to tak jak ja mnie to trzeba sila wyciagac na impreze..... a potem na sile do domu ciagnac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:12 pm
Kukus Shizuka18 przed chwilka wyslalam Tobie wink bez rewelacji... ale myślę, że godzinkę byśmy nad tobą popracowali i byś była zajebiście ogarnięta dupeczka... na imprezie z tobą się bym nie wstydził pokazać eeeee zarywa a ja to co? czekam tam u gory blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:14 pm
*skok na Jas* 4laugh dziekooje !! jest śliczna whee whee whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:14 pm
Leth, może być? tak mnie coś natchnęło... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:15 pm
Jaswinder Ozzwald Kukus Ozzwald macaj... xd jestem gotowy... tylko pamietaj ostatnie 20 razy troche szybciej ja tam wole rownym tempem do finiszu ja jak sportowiec rownym tempem przez cala droge.. a tuz przed meta najszybciej jak sie da... eek glup? i o co tu chodzi...hihih
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:16 pm
Jaswinder Leth, może być? tak mnie coś natchnęło... blaugh oczywiscie ze moze !!! 4laugh bardzio mi sie podoba whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:17 pm
okis ja zmykusiam lulu ^^ eehz ...sama ale coz blaugh bede snila... ^^ Cya ^^ dobrej nocnej pogaduchy i miekkiej poduchy blaugh ..kissiaki..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:18 pm
VioLLeta Kukus Shizuka18 przed chwilka wyslalam Tobie wink bez rewelacji... ale myślę, że godzinkę byśmy nad tobą popracowali i byś była zajebiście ogarnięta dupeczka... na imprezie z tobą się bym nie wstydził pokazać eeeee zarywa a ja to co? czekam tam u gory blaugh nie boj o tobie nie zapomnielismy..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cholera zgapka xp ....no coish bywa razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta okis ja zmykusiam lulu ^^ eehz ...sama ale coz blaugh bede snila... ^^ Cya ^^ dobrej nocnej pogaduchy i miekkiej poduchy blaugh ..kissiaki.. branoć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder kupilam sobie Lalke biggrin jak chcesz to Ci pozycze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:20 pm
Vykk cholera zgapka xp ....no coish bywa razz ] VyQ...ratujjj.... xd wiesz o co chodzi wink ok zmykusiam..sweet dreams ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:20 pm
Vykk cholera zgapka xp ....no coish bywa razz ] witaj spowrotem 4laugh *przytuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:21 pm
VioLLeta okis ja zmykusiam lulu ^^ eehz ...sama ale coz blaugh bede snila... ^^ Cya ^^ dobrej nocnej pogaduchy i miekkiej poduchy blaugh ..kissiaki.. no i uciekla crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:21 pm
VioLLeta okis ja zmykusiam lulu ^^ eehz ...sama ale coz blaugh bede snila... ^^ Cya ^^ dobrej nocnej pogaduchy i miekkiej poduchy blaugh ..kissiaki.. papatki...milusich snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|