|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:50 pm
Shizuka18 opcy Shizuka18 ja naprawde nie jstem seksi smile Jaswinder powiedz im to znasz ich dluzej wink wlasnie Jas wypowiedz sie 3nodding ewentualnie rzuc mi jakies zdjecia przez tlena wink Jas nie przesylaj zadnych zdjec!!!! jesli chcecie moja fotke to wystarczy poprosic i podac maile,a wysle wam smile damnimpretty@o2.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:51 pm
Jaswinder Ozzwald my potrzebujemy dowodow namacalnych... stare ja cię zaraz pomacam po dowodzie, ty... macaj... xd jestem gotowy... tylko pamietaj ostatnie 20 razy troche szybciej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:52 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald my potrzebujemy dowodow namacalnych... stare ja cię zaraz pomacam po dowodzie, ty... macaj... xd jestem gotowy... tylko pamietaj ostatnie 20 razy troche szybciej ja tam wole rownym tempem do finiszu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:54 pm
Kukus Ozzwald Jaswinder Ozzwald my potrzebujemy dowodow namacalnych... stare ja cię zaraz pomacam po dowodzie, ty... macaj... xd jestem gotowy... tylko pamietaj ostatnie 20 razy troche szybciej ja tam wole rownym tempem do finiszu ja jak sportowiec rownym tempem przez cala droge.. a tuz przed meta najszybciej jak sie da...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:00 pm
Niezly temat sie wkrecil xd biggrin fotka wyslana ale prosze sie nie przerazic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:01 pm
Shizuka18 opcy Shizuka18 ja naprawde nie jstem seksi smile Jaswinder powiedz im to znasz ich dluzej wink wlasnie Jas wypowiedz sie 3nodding ewentualnie rzuc mi jakies zdjecia przez tlena wink Jas nie przesylaj zadnych zdjec!!!! jesli chcecie moja fotke to wystarczy poprosic i podac maile,a wysle wam smile opcy@britney-spears.net oi! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:02 pm
goopia gaia mi sie wlączyc nie chciala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:04 pm
Lethiel goopia gaia mi sie wlączyc nie chciala xd ja tez znia walcze... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:04 pm
opcy Shizuka18 opcy Shizuka18 ja naprawde nie jstem seksi smile Jaswinder powiedz im to znasz ich dluzej wink wlasnie Jas wypowiedz sie 3nodding ewentualnie rzuc mi jakies zdjecia przez tlena wink Jas nie przesylaj zadnych zdjec!!!! jesli chcecie moja fotke to wystarczy poprosic i podac maile,a wysle wam smile opcy@britney-spears.net oi! 3nodding przed chwilka wyslalam Tobie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:06 pm
dobra browar mnie usypia... wiec nie bede mu sie opierac... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:07 pm
Shizuka18 przed chwilka wyslalam Tobie wink bez rewelacji... ale myślę, że godzinkę byśmy nad tobą popracowali i byś była zajebiście ogarnięta dupeczka... na imprezie z tobą się bym nie wstydził pokazać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:07 pm
opcy Lethiel goopia gaia mi sie wlączyc nie chciala xd ja tez znia walcze... domokun walcz opcusiu !!! walcz !! domokun heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:09 pm
Kukus Shizuka18 przed chwilka wyslalam Tobie wink bez rewelacji... ale myślę, że godzinkę byśmy nad tobą popracowali i byś była zajebiście ogarnięta dupeczka... na imprezie z tobą się bym nie wstydził pokazać hihihi...na imprezy nie chodze...nie uczeszczam do klubow , dyskotek , itp... nie interesuje mnie to i nie mam ochoty smile wink dobranoc Ozzwald
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:10 pm
Shizuka18 Kukus Shizuka18 przed chwilka wyslalam Tobie wink bez rewelacji... ale myślę, że godzinkę byśmy nad tobą popracowali i byś była zajebiście ogarnięta dupeczka... na imprezie z tobą się bym nie wstydził pokazać hihihi...na imprezy nie chodze...nie uczeszczam do klubow , dyskotek , itp... nie interesuje mnie to i nie mam ochoty smile wink dobranoc Ozzwald to jeszcze ja na chwile... to tteraz mi zaimponowalas... eek jestem twoj.... ja mam podobnie... no tyle ze ja czasem na jakas mala impreza wpadne... koniec przekazu... dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 3:11 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald macaj... xd jestem gotowy... tylko pamietaj ostatnie 20 razy troche szybciej ja tam wole rownym tempem do finiszu ja jak sportowiec rownym tempem przez cala droge.. a tuz przed meta najszybciej jak sie da... eek glup?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|