|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:14 pm
Ozzwald BeeWolf_san Vykk BeeWolf_san A ja chce ciepełka crying ... idz do Omi blaugh lub do kukusa bo jemu tez malo xd omega jest strasznie daleko ... a kukus to moj brat ... xp no i? juz nie raz nawet we 3 po imprezach spalismy w twoim luzku... blaugh Ale pijani wiec nikt nikomu nic nie zrobi a pozatym nie przytulalismy sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:15 pm
Gosiak bueehhehh dostales zyczonka ^^ heart dupeczko mam prac brudy ? biggrin tu prawo nie zadziala wstecz ;p ale moze na dzien dziecka??? wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:16 pm
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Vykk BeeWolf_san A ja chce ciepełka crying ... idz do Omi blaugh lub do kukusa bo jemu tez malo xd omega jest strasznie daleko ... a kukus to moj brat ... xp no i? juz nie raz nawet we 3 po imprezach spalismy w twoim luzku... blaugh Ale pijani wiec nikt nikomu nic nie zrobi a pozatym nie przytulalismy sie. ja tam nie wiem co robilisiec... ja zabralem wam koldre i poszedlem spac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:18 pm
Ozzwald ja tam nie wiem co robilisiec... ja zabralem wam koldre i poszedlem spac... Ja wtym łuzku spałem z niejedna osoba i nawet nie raz z nie dwoma naraz :0 .... ale nic nie robiłem jak bym tknoł kukusa tudzież on to był dostał w oko a potem bym sie pod prysznicem utopił.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to ja juz ide..zycze wszystkim dobrej nocy i do jutra.... pa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald BeeWolf_san Vykk BeeWolf_san A ja chce ciepełka crying ... idz do Omi blaugh lub do kukusa bo jemu tez malo xd omega jest strasznie daleko ... a kukus to moj brat ... xp no i? juz nie raz nawet we 3 po imprezach spalismy w twoim luzku... blaugh ah te upojne noce we trzech blaugh z akcentem upojne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Vykk BeeWolf_san A ja chce ciepełka crying ... idz do Omi blaugh lub do kukusa bo jemu tez malo xd omega jest strasznie daleko ... a kukus to moj brat ... xp no i? juz nie raz nawet we 3 po imprezach spalismy w twoim luzku... blaugh Ale pijani wiec nikt nikomu nic nie zrobi a pozatym nie przytulalismy sie. heheheh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:20 pm
BeeWolf_san A ja chce ciepełka crying ... *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:21 pm
ja chce sie do czegoś, kogoś prytulić wiem mam fajny kocyk UGABUGA KOCYKU nadchodze biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:21 pm
opcy Gosiak bueehhehh dostales zyczonka ^^ heart dupeczko mam prac brudy ? biggrin tu prawo nie zadziala wstecz ;p ale moze na dzien dziecka??? wink 3nodding osz tyyyyyyyyyy biggrin ide sie uczyc biologii dupeczki heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:22 pm
Gosiak opcy Gosiak bueehhehh dostales zyczonka ^^ heart dupeczko mam prac brudy ? biggrin tu prawo nie zadziala wstecz ;p ale moze na dzien dziecka??? wink 3nodding osz tyyyyyyyyyy biggrin ide sie uczyc biologii dupeczki heart heart nara, "wiem ze to tak po chamsku ale co"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:23 pm
dobry wieczorek smile *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:24 pm
Shizuka18 dobry wieczorek smile *przytuuuul* ty mi tu pana Wieczorka nie wzywaj na daremno... blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:25 pm
Jaswinder Shizuka18 dobry wieczorek smile *przytuuuul* ty mi tu pana Wieczorka nie wzywaj na daremno... blaugh wink ups... rzeczywiscie biggrin tylko by przeszkadzal blaugh to niech bedzie ... dobry dobry xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|