|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:07 pm
VioLLeta aha.... stare to ja wiecej fotek nie daje ^^ blaugh domagamy się golizny blaugh idź na całość... pokaż cycki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus VioLLeta opcy juz cie kocham heart blaugh uwaga na nisko latającą bieliznę... nawiasem mówiąc jakie masz piersi? jakie miseczki? stringi czy gacie po tacie? a może damskie boxerki? [jeśli boxerki to musisz na mnie uważać, bo jestem boxerkowym dewiantem, mogę niepostrzeżenie zaatakować twe lędźwia] CHCEMY CYCKOW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy VioLLeta opcy tak a propos "oi oi oi" to Now Playing: Exploited - I Believe In Anarchy [2:09] opcy juz cie kocham heart blaugh bardzo to nieracjonalne z twojej strony 3nodding witam przyszla dupeczke heart co tam z tymi obiecanymi majtkami?? wink urodziny miales miec biggrin bueehehehehe czesc tym dupeczkom ktore zareagowaly ^^ nawet pozdrowienia dostalam ^^ orgasmmm :] xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:08 pm
Kukus VioLLeta opcy juz cie kocham heart blaugh uwaga na nisko latającą bieliznę... nawiasem mówiąc jakie masz piersi? jakie miseczki? stringi czy gacie po tacie? a może damskie boxerki? [jeśli boxerki to musisz na mnie uważać, bo jestem boxerkowym dewiantem, mogę niepostrzeżenie zaatakować twe lędźwia] altualnie mam pizamke...koszulka i mini spodenki ... stare a te "kocham cie" hmm...za mocne blaugh czytaj jako: lubie cie!! xd bo kochac to ja bede kogos..ale pozostanie to tajemnica xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:09 pm
//Now Playing: Ska-P [Incontrolable (live) #01] Estampida (Live) [5:32] oi! oi! oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak VioLLeta Gosiak witam dupeczki ^^ heart heart heart Witam ^^ *podaje lapke*witam :] fajen fotki masz dupeczko ^^ blaugh yhm... *za nie mowila* Dziekuje redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja chce ciepełka crying ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:11 pm
Gosiak opcy witam przyszla dupeczke heart co tam z tymi obiecanymi majtkami?? wink urodziny miales miec biggrin bueehehehehe czesc tym dupeczkom ktore zareagowaly ^^ nawet pozdrowienia dostalam ^^ orgasmmm :] xp ale wiesz..... ja w lutym nic nie dosalem na urodziny od Ciebie *robi wielkie oczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:11 pm
BeeWolf_san A ja chce ciepełka crying ... idz do Omi blaugh lub do kukusa bo jemu tez malo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:12 pm
Vykk BeeWolf_san A ja chce ciepełka crying ... idz do Omi blaugh lub do kukusa bo jemu tez malo xd omega jest strasznie daleko ... a kukus to moj brat ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Gosiak opcy witam przyszla dupeczke heart co tam z tymi obiecanymi majtkami?? wink urodziny miales miec biggrin bueehehehehe czesc tym dupeczkom ktore zareagowaly ^^ nawet pozdrowienia dostalam ^^ orgasmmm :] xp ale wiesz..... ja w lutym nic nie dosalem na urodziny od Ciebie *robi wielkie oczka* bueehhehh dostales zyczonka ^^ heart dupeczko mam prac brudy ? biggrin tu prawo nie zadziala wstecz ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:13 pm
BeeWolf_san Vykk BeeWolf_san A ja chce ciepełka crying ... idz do Omi blaugh lub do kukusa bo jemu tez malo xd omega jest strasznie daleko ... a kukus to moj brat ... xp no i? juz nie raz nawet we 3 po imprezach spalismy w twoim luzku... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:14 pm
BeeWolf_san Vykk BeeWolf_san A ja chce ciepełka crying ... idz do Omi blaugh lub do kukusa bo jemu tez malo xd omega jest strasznie daleko ... a kukus to moj brat ... xp wiem dlatego powiedzialem zebys do niego poszedl masz najblizej blaugh Hejka Jas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:14 pm
Ozzwald BeeWolf_san Vykk BeeWolf_san A ja chce ciepełka crying ... idz do Omi blaugh lub do kukusa bo jemu tez malo xd omega jest strasznie daleko ... a kukus to moj brat ... xp no i? juz nie raz nawet we 3 po imprezach spalismy w twoim luzku... blaugh ah te upojne noce we trzech blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|