|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:58 pm
tak a propos "oi oi oi" to Now Playing: Exploited - I Believe In Anarchy [2:09]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:59 pm
opcy tak a propos "oi oi oi" to Now Playing: Exploited - I Believe In Anarchy [2:09] opcy juz cie kocham heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:59 pm
Kukus Ozzwald oni tak jak ja i ty i Bee.. a nawet blizej... EDIT: Chyba ale co do nas to już ustaliliśmy, że w rodzinie jest patologia blaugh no to my chyba troche jak wy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:00 pm
Kukus Ozzwald oni tak jak ja i ty i Bee.. a nawet blizej... EDIT: Chyba ale co do nas to już ustaliliśmy, że w rodzinie jest patologia blaugh hahaha co rodzina to obyczaj... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:00 pm
witam dupeczki ^^ heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:01 pm
VioLLeta opcy tak a propos "oi oi oi" to Now Playing: Exploited - I Believe In Anarchy [2:09] opcy juz cie kocham heart blaugh tak przy wszystkich ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:02 pm
Gosiak witam dupeczki ^^ heart heart heart Witam ^^ *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:03 pm
VioLLeta Vykk VioLLeta Vykk z tym haba haba czy haba haba zut zut?? bo to w sumie 2 rozne sprawy XP tak o to chodzilo ^^ stare sa 2 przypadki przypadek 1. haba haba przypadek 2 Haba haba zut zut ktory z nich?? obydwa... xd stare otoz haba haba odnosi sie do wyrazania urody i innych wdziekow jakie sie ujrzalo jednoczesnego zatkania oraz tego ze sie spodobalas danej osobie...nie wglebiajmy sie dalej xp za to 2 przypadek totekst do jednej z AMVek ktore onegdaj posaidalem a nie przepraszam nadal posiadam xd schizowe...w tej chwili nie pamietam tytulu animki ale tez nie anlezy ona do najnoramlniejszych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:03 pm
Gosiak witam dupeczki ^^ heart heart heart witam Gosiaczka i pozdrawiam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:04 pm
VioLLeta opcy tak a propos "oi oi oi" to Now Playing: Exploited - I Believe In Anarchy [2:09] opcy juz cie kocham heart blaugh bardzo to nieracjonalne z twojej strony 3nodding witam przyszla dupeczke heart co tam z tymi obiecanymi majtkami?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta opcy tak a propos "oi oi oi" to Now Playing: Exploited - I Believe In Anarchy [2:09] opcy juz cie kocham heart blaugh ejh to nie fair scream opcy koniec rozejmu xd mam ochote siue wyzyc przed 3epkiem a ty mozesz mi to zapewnic xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk VioLLeta Vykk VioLLeta Vykk z tym haba haba czy haba haba zut zut?? bo to w sumie 2 rozne sprawy XP tak o to chodzilo ^^ stare sa 2 przypadki przypadek 1. haba haba przypadek 2 Haba haba zut zut ktory z nich?? obydwa... xd stare otoz haba haba odnosi sie do wyrazania urody i innych wdziekow jakie sie ujrzalo jednoczesnego zatkania oraz tego ze sie spodobalas danej osobie...nie wglebiajmy sie dalej xp za to 2 przypadek totekst do jednej z AMVek ktore onegdaj posaidalem a nie przepraszam nadal posiadam xd schizowe...w tej chwili nie pamietam tytulu animki ale tez nie anlezy ona do najnoramlniejszych xd aha.... stare to ja wiecej fotek nie daje ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta opcy juz cie kocham heart blaugh uwaga na nisko latającą bieliznę... nawiasem mówiąc jakie masz piersi? jakie miseczki? stringi czy gacie po tacie? a może damskie boxerki? [jeśli boxerki to musisz na mnie uważać, bo jestem boxerkowym dewiantem, mogę niepostrzeżenie zaatakować twe lędźwia]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:05 pm
Gosiak witam dupeczki ^^ heart heart heart hejka gosiak... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 2:05 pm
VioLLeta Gosiak witam dupeczki ^^ heart heart heart Witam ^^ *podaje lapke*witam :] fajen fotki masz dupeczko ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|