|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:47 pm
revcat racqel KOCURR !!! wrzuc mnie na friendslist, bo sie zezloszcze ! " This user has only accepts hangout requests from users on their friends list. "no wlasnie nie moge kurna..jakis error mi wyskakuje ze to niby cos maja z data base......... wrrrrrrrrrrrrrrrr chłopaky... nie żebym coś miał przeciw tym no "siostrom" ale co wy się kurna PEDAŁOWAĆ będziecie? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:48 pm
Kitty ShadowCat idę spać... dziś wyjątkowo wcześnie... biggrin dobranoc whee kolorowych snow....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Vykk Vykk VioLLeta Vykk hejka wszystkim... wkoncu zainstalowalem po raz 3 XPka i zaczal dzialac bez sciagania jakichs glupich wirow ktorych nie potrafilem sie pozbyc xp ..i teraz mam nadizeje ze najblizsza wymiana sysa bedize mnie czekac nie predzej niz w lato... Hej^^ no coz mnie by sie tez przydala nowa instalacja..ale lenia mam^^ Co u Ciebie?jak juz mowilem jestem po 3 instalce XPka w ciagu ok 30godzin...nie chce mi sie nic robic juz z tym wszystkim a nei mam nic zainstalowanego poza gg grafika i muzyka xd a tak pozatym to jestem na 18 tomiku DBka a w domu amm do 21...reszte pozycze od CHristoffa jak sie z nim spotkam...kolejne 20 tomikow tak jak poprzednio xd xd xd a co u Ciebie? co u mnie? nerwa lapalam...bo error co chwila mi tu sie pojawial...i gubie waatki crying ehz..na gg piszcie do mnie pluuusie ^^ blaugh a tak to pije herbatke, nudze sie, slucham ..no wlasnie znow Bauhausow...ale zaraz znow..bede ogladac teledyski tym razem Anti-flag blaugh ...dziwny ten twoj koment byl w galerri blaugh wink z tym haba haba czy haba haba zut zut?? bo to w sumie 2 rozne sprawy XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus revcat racqel KOCURR !!! wrzuc mnie na friendslist, bo sie zezloszcze ! " This user has only accepts hangout requests from users on their friends list. "no wlasnie nie moge kurna..jakis error mi wyskakuje ze to niby cos maja z data base......... wrrrrrrrrrrrrrrrr chłopaky... nie żebym coś miał przeciw tym no "siostrom" ale co wy się kurna PEDAŁOWAĆ będziecie? domokun oni tak jak ja i ty i Bee.. a nawet blizej... EDIT: Chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:49 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat idę spać... dziś wyjątkowo wcześnie... biggrin dobranoc whee kolorowych snow.... dziękooje i na wzajem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:49 pm
racqel PointZer0 No.. w sam raz na schabowe domokun ( schabowe dobre , lepszy tylko okład z młodych piersi heart ) Oi! Oi! Oi! juz dziala dziala dziala.... hmm tylko ciekaw jestem gdzie sie podziala moja zona kochana heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:51 pm
Vykk z tym haba haba czy haba haba zut zut?? bo to w sumie 2 rozne sprawy XP tak o to chodzilo ^^ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Opcy , Tym spasionym tucznikiem wyżywiłbyś przez tydzień kenijska wioskę. A ja lecę sobie do ł�żka domokun Sam gonk Dobranoc wszystkim papatki.... milych i cieplych snow...dobranoc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:53 pm
VioLLeta Vykk z tym haba haba czy haba haba zut zut?? bo to w sumie 2 rozne sprawy XP tak o to chodzilo ^^ stare sa 2 przypadki przypadek 1. haba haba przypadek 2 Haba haba zut zut ktory z nich??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:53 pm
Ozzwald Kukus revcat racqel KOCURR !!! wrzuc mnie na friendslist, bo sie zezloszcze ! " This user has only accepts hangout requests from users on their friends list. "no wlasnie nie moge kurna..jakis error mi wyskakuje ze to niby cos maja z data base......... wrrrrrrrrrrrrrrrr chłopaky... nie żebym coś miał przeciw tym no "siostrom" ale co wy się kurna PEDAŁOWAĆ będziecie? domokun oni tak jak ja i ty i Bee.. a nawet blizej... EDIT: Chyba nie wiem jak tam waze mizoginiczne "stosunki", ale trudno nie docenic wysokiej kultury reprezentowanej przez Kuksa rrrrrespekta !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:54 pm
Vykk VioLLeta Vykk z tym haba haba czy haba haba zut zut?? bo to w sumie 2 rozne sprawy XP tak o to chodzilo ^^ stare sa 2 przypadki przypadek 1. haba haba przypadek 2 Haba haba zut zut ktory z nich?? obydwa... xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:55 pm
racqel Ozzwald Kukus revcat racqel KOCURR !!! wrzuc mnie na friendslist, bo sie zezloszcze ! " This user has only accepts hangout requests from users on their friends list. "no wlasnie nie moge kurna..jakis error mi wyskakuje ze to niby cos maja z data base......... wrrrrrrrrrrrrrrrr chłopaky... nie żebym coś miał przeciw tym no "siostrom" ale co wy się kurna PEDAŁOWAĆ będziecie? domokun oni tak jak ja i ty i Bee.. a nawet blizej... EDIT: Chyba nie wiem jak tam waze mizoginiczne "stosunki", ale trudno nie docenic wysokiej kultury reprezentowanej przez Kuksa rrrrrespekta ! hmmmm..oi oi oi oi eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:57 pm
Ozzwald oni tak jak ja i ty i Bee.. a nawet blizej... EDIT: Chyba ale co do nas to już ustaliliśmy, że w rodzinie jest patologia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|