|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:39 pm
opcy oi! mniam karbonit domokun a ty zobacz to:  straszne nie?!?! yeeeyy 4laugh piękny.... miałam podobnego... tylko miał dłoozsze ushka, dooze zielone oczy...i był choodshy whee heart mooj Kacperek heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:40 pm
opcy oi! mniam karbonit domokun a ty zobacz to:  straszne nie?!?! same futro... prawie miesa nie ma... z takiego obiadu sie nie da zrobic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:40 pm
Kitty ShadowCat opcy oi! mniam karbonit domokun a ty zobacz to:  straszne nie?!?! yeeeyy 4laugh piękny.... miałam podobnego... tylko miał dłoozsze ushka, dooze zielone oczy...i był choodshy whee heart mooj Kacperek heart whee No.. w sam raz na schabowe domokun ( schabowe dobre , lepszy tylko okład z młodych piersi heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:41 pm
Vykk hejka Nov...i jak ja mam na ciebie teraz mowic Dredowlosa labo lisia kita co xp ??...no nie da sie tak xp ale nadal cos nas laczy xd sig z bleacha...ale mi sie do tresci mojego juz nie miesci IMG bo za duza ilosc znakow crying crying crying a możesz mit ak mowic dalej, kto wie czy nie zmienie fryzury soon biggrin Bleach ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt racqel ]Goth bless[ racqel pracuje w call-center w firmie ktora zajmuje sie roznymi testami sprawnosciowymi i umiejetnosci, zajmuje sie tez testami z teorii prawa jazdy (w Irlandii) i jutro mam szkolenie i doszedlem do wniosku, ze nie umiem literowac... smile czesc wink Hee-ej ! KOCURR !!! wrzuc mnie na friendslist, bo sie zezloszcze ! " This user has only accepts hangout requests from users on their friends list. "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zmykam na niedloogo wink .. plytke trzeba przegrać .. xp .. ale ja tu jeshcze wrooce !! scream heart whee
Opcy... eme.. gonk .. persy.. jedyna rasa najcudowniejszych zwierzatek na swiecie ...jakimi niewątpliwie sa koty whee heart .. ktooryej nie cierpie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:42 pm
Ozzwald opcy oi! mniam karbonit domokun a ty zobacz to:  straszne nie?!?! same futro... prawie miesa nie ma... z takiego obiadu sie nie da zrobic.... hahaha... teraz zauważyłam u niego zeza whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:43 pm
novelin Vykk hejka Nov...i jak ja mam na ciebie teraz mowic Dredowlosa labo lisia kita co xp ??...no nie da sie tak xp ale nadal cos nas laczy xd sig z bleacha...ale mi sie do tresci mojego juz nie miesci IMG bo za duza ilosc znakow crying crying crying a możesz mit ak mowic dalej, kto wie czy nie zmienie fryzury soon biggrin Bleach ^^ heart ok ...mam specjalne wzgledy xd narka lethi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:43 pm
racqel Nightcatt racqel ]Goth bless[ racqel pracuje w call-center w firmie ktora zajmuje sie roznymi testami sprawnosciowymi i umiejetnosci, zajmuje sie tez testami z teorii prawa jazdy (w Irlandii) i jutro mam szkolenie i doszedlem do wniosku, ze nie umiem literowac... smile czesc wink Hee-ej ! KOCURR !!! wrzuc mnie na friendslist, bo sie zezloszcze ! " This user has only accepts hangout requests from users on their friends list. "no wlasnie nie moge kurna..jakis error mi wyskakuje ze to niby cos maja z data base......... wrrrrrrrrrrrrrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:44 pm
PointZer0 No.. w sam raz na schabowe domokun ( schabowe dobre , lepszy tylko okład z młodych piersi heart ) Oi! Oi! Oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:46 pm
PointZer0 No.. w sam raz na schabowe domokun ( schabowe dobre , lepszy tylko okład z młodych piersi heart ) na schabowe to ten:  cala rodzina sie naje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Vykk VioLLeta Vykk hejka wszystkim... wkoncu zainstalowalem po raz 3 XPka i zaczal dzialac bez sciagania jakichs glupich wirow ktorych nie potrafilem sie pozbyc xp ..i teraz mam nadizeje ze najblizsza wymiana sysa bedize mnie czekac nie predzej niz w lato... Hej^^ no coz mnie by sie tez przydala nowa instalacja..ale lenia mam^^ Co u Ciebie?jak juz mowilem jestem po 3 instalce XPka w ciagu ok 30godzin...nie chce mi sie nic robic juz z tym wszystkim a nei mam nic zainstalowanego poza gg grafika i muzyka xd a tak pozatym to jestem na 18 tomiku DBka a w domu amm do 21...reszte pozycze od CHristoffa jak sie z nim spotkam...kolejne 20 tomikow tak jak poprzednio xd xd xd a co u Ciebie? co u mnie? nerwa lapalam...bo error co chwila mi tu sie pojawial...i gubie waatki crying ehz..na gg piszcie do mnie pluuusie ^^ blaugh a tak to pije herbatke, nudze sie, slucham ..no wlasnie znow Bauhausow...ale zaraz znow..bede ogladac teledyski tym razem Anti-flag blaugh ...dziwny ten twoj koment byl w galerri blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy PointZer0 No.. w sam raz na schabowe domokun ( schabowe dobre , lepszy tylko okład z młodych piersi heart ) na schabowe to ten:  cala rodzina sie naje! oo... obiad dla 4 a nawet 6 osobowej rodziny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:47 pm
idę spać... dziś wyjątkowo wcześnie... biggrin dobranoc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:47 pm
Vykk ok ...mam specjalne wzgledy xd A niech Ci będzie, niech strace razz - joke whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|