|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:30 pm
]Goth bless[ racqel pracuje w call-center w firmie ktora zajmuje sie roznymi testami sprawnosciowymi i umiejetnosci, zajmuje sie tez testami z teorii prawa jazdy (w Irlandii) i jutro mam szkolenie i doszedlem do wniosku, ze nie umiem literowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:31 pm
racqel ]Goth bless[ racqel pracuje w call-center w firmie ktora zajmuje sie roznymi testami sprawnosciowymi i umiejetnosci, zajmuje sie tez testami z teorii prawa jazdy (w Irlandii) i jutro mam szkolenie i doszedlem do wniosku, ze nie umiem literowac... smile czesc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
VioLLeta Vykk hejka wszystkim... wkoncu zainstalowalem po raz 3 XPka i zaczal dzialac bez sciagania jakichs glupich wirow ktorych nie potrafilem sie pozbyc xp ..i teraz mam nadizeje ze najblizsza wymiana sysa bedize mnie czekac nie predzej niz w lato... Hej^^ no coz mnie by sie tez przydala nowa instalacja..ale lenia mam^^ Co u Ciebie?jak juz mowilem jestem po 3 instalce XPka w ciagu ok 30godzin...nie chce mi sie nic robic juz z tym wszystkim a nei mam nic zainstalowanego poza gg grafika i muzyka xd a tak pozatym to jestem na 18 tomiku DBka a w domu amm do 21...reszte pozycze od CHristoffa jak sie z nim spotkam...kolejne 20 tomikow tak jak poprzednio xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ scream Badumbum! *look na leti* COS TY Z SIEBIE KOBITO ZROBILA?!?! gonk witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee witka 4laugh co u ciebie? 4laugh www.djfranka.ziomek.us >>blog wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:32 pm
lol...wiesz pewnie wzieli go jako dublera za hana solo xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:32 pm
~~lena-undesaid~~ gonk *nie moze tego sloochac* Agrrrrrrrrr scream *skok na Zeroosia, pac podocha* JA CI DAM, JA CI DAM MECZYC ZWIERZETA!!!!! JAK MOZESZ?!@?!?!?!*ciagnie Zero do komina, zostawia do tam, stawia szlaban-Zero uwieziony w kominie xd * To zrobie z kota puzzle domokun *wyciąga wieeeelki bezczelny sekator do miesa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:34 pm
VioLLeta Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Wyleczcie mnie.,.. eek wyleczcie mnie z nalogu słuchania Yvonne Caterfield.... ja mam gorszy problem... ja codziennie cos pije... znaczy sie piwo pije... zaczynam sie powoli bac... ....no coz...kazdy musi miec jakis nalog...ja mam...smski.. stare a ja.. uh.. redface .. przytule.. przytulam kazdego kto jest w poblishu !! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:35 pm
VioLLeta Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Wyleczcie mnie.,.. eek wyleczcie mnie z nalogu słuchania Yvonne Caterfield.... ja mam gorszy problem... ja codziennie cos pije... znaczy sie piwo pije... zaczynam sie powoli bac... ....no coz...kazdy musi miec jakis nalog...ja mam...smski.. stare tak tez to znam... musze sie ograniczyc bo za duzo pieniedzy na telefon wydam i na piwo juz nie starczy... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ gonk *nie moze tego sloochac* Agrrrrrrrrr scream *skok na Zeroosia, pac podocha* JA CI DAM, JA CI DAM MECZYC ZWIERZETA!!!!! JAK MOZESZ?!@?!?!?!*ciagnie Zero do komina, zostawia do tam, stawia szlaban-Zero uwieziony w kominie xd * To zrobie z kota puzzle domokun *wyciąga wieeeelki bezczelny sekator do miesa* stare koci sadysta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka Nov...i jak ja mam na ciebie teraz mowic Dredowlosa labo lisia kita co xp ??...no nie da sie tak xp ale nadal cos nas laczy xd sig z bleacha...ale mi sie do tresci mojego juz nie miesci IMG bo za duza ilosc znakow crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:36 pm
oi! mniam karbonit domokun a ty zobacz to:  straszne nie?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:36 pm
Lethiel a ja.. uh.. redface .. przytule.. przytulam kazdego kto jest w poblishu !! gonk xd Potwierdzam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:37 pm
Vykk VioLLeta Vykk hejka wszystkim... wkoncu zainstalowalem po raz 3 XPka i zaczal dzialac bez sciagania jakichs glupich wirow ktorych nie potrafilem sie pozbyc xp ..i teraz mam nadizeje ze najblizsza wymiana sysa bedize mnie czekac nie predzej niz w lato... Hej^^ no coz mnie by sie tez przydala nowa instalacja..ale lenia mam^^ Co u Ciebie?jak juz mowilem jestem po 3 instalce XPka w ciagu ok 30godzin...nie chce mi sie nic robic juz z tym wszystkim a nei mam nic zainstalowanego poza gg grafika i muzyka xd a tak pozatym to jestem na 18 tomiku DBka a w domu amm do 21...reszte pozycze od CHristoffa jak sie z nim spotkam...kolejne 20 tomikow tak jak poprzednio xd xd xd a co u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:38 pm
PointZer0 Lethiel a ja.. uh.. redface .. przytule.. przytulam kazdego kto jest w poblishu !! gonk xd Potwierdzam ninja xd xd redface xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|