|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:21 pm
~~lena-undesaid~~ scream Badumbum! *look na leti* COS TY Z SIEBIE KOBITO ZROBILA?!?! gonk O_o ... taaaaaaak.. tesh sie straaashnie cieshu ze cie widzu :> *przytuuuuuuuul* fryza zmieniłam whee blaugh .. mi sie podoba wink heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ scream Badumbum! *look na leti* COS TY Z SIEBIE KOBITO ZROBILA?!?! gonk witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:23 pm
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ scream Badumbum! *look na leti* COS TY Z SIEBIE KOBITO ZROBILA?!?! gonk witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee witka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 1:24 pm
hejka wszystkim... wkoncu zainstalowalem po raz 3 XPka i zaczal dzialac bez sciagania jakichs glupich wirow ktorych nie potrafilem sie pozbyc xp ..i teraz mam nadizeje ze najblizsza wymiana sysa bedize mnie czekac nie predzej niz w lato...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel PointZer0 Oi... wr#322;em na chwilę... chce ktoś kupić list ze szczurem za 9k ? uwoooooolnij kotecka !!! xd heart xd witaj wredny Zeroosiu :> 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee O widzisz ? wrewszcie dobry pomysł 3nodding kup mist za 9k i uwolnij go aniołku :> nic nie koopie !! xd i nie aniołkooj do mnie gonk gonk gonk *wpada w stan zalamania nerwowego* *wskakooje na glowe opcego i zaczyna sie kiwac* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ scream Badumbum! *look na leti* COS TY Z SIEBIE KOBITO ZROBILA?!?! gonk witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee witka 4laugh co u ciebie? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|