|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:23 am
no dobra
'wchodzi do wody'
*szept* dobrze że zlikwidowałem podział na część męską i żeńską biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:24 am
No ja sobie robię mała przerwę..... Musze chomikowi klatkę sprzątnać. Zaraz wracam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:24 am
Sei chan Kukus Sei chan Ludki wskakiwać do gorących źródeł dzisiaj dla odmiany impreza w gorących źródłach!! WPOOOOOOOORZO... to ja sobie zrobię jacussi blaugh eek Chyba nie tak jak to było na Shrek2 eek jadłem dziś duuuuuuuuuużo pieczarek i piłem mięte redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:25 am
Ozzwald *przytula* pikachu sweatdrop eee yyy... myślałem raczej żeby z nim powarznie porozmawiać... Nyu?! Można tez tak. *Całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:26 am
Kukus Sei chan Kukus Sei chan Ludki wskakiwać do gorących źródeł dzisiaj dla odmiany impreza w gorących źródłach!! WPOOOOOOOORZO... to ja sobie zrobię jacussi blaugh eek Chyba nie tak jak to było na Shrek2 eek jadłem dziś duuuuuuuuuużo pieczarek i piłem mięte redface a co miałeś zgage że mięte piłeś blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Sei chan Kukus Sei chan Ludki wskakiwać do gorących źródeł dzisiaj dla odmiany impreza w gorących źródłach!! WPOOOOOOOORZO... to ja sobie zrobię jacussi blaugh eek Chyba nie tak jak to było na Shrek2 eek jadłem dziś duuuuuuuuuużo pieczarek i piłem mięte redface ozzy zakorkuj mu wylot prosze jaaaaa chceeee żyyyyyyyyyyyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan Kukus Sei chan Ludki wskakiwać do gorących źródeł dzisiaj dla odmiany impreza w gorących źródłach!! WPOOOOOOOORZO... to ja sobie zrobię jacussi blaugh eek Chyba nie tak jak to było na Shrek2 eek kukus nie próbuj nawet takiej metody domokun Jak sprubuje to go pikachu poszczujemy. *przytula się do Ozziego* heart ja się do mnie zbliży to coś to go załatwię gazem bojowym blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:28 am
Kukus ja się do mnie zbliży to coś to go załatwię gazem bojowym blaugh gaz bojowy ??? a co ty... w ssmana się chcesz bawić ...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:29 am
Delein Avsko Wam! *grzmot* Przybyłam! *błyskawice* o żesz... ale mnie rypło po krzyżu... idź mnie z tymi wyładowaniami atmosferycznymi na brzeg, bo ja nie ciem mieć afro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus ja się do mnie zbliży to coś to go załatwię gazem bojowym blaugh gaz bojowy ??? a co ty... w ssmana się chcesz bawić ...? Ozz, cóż za fryzurka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:30 am
Ozzwald Kukus ja się do mnie zbliży to coś to go załatwię gazem bojowym blaugh gaz bojowy ??? a co ty... w ssmana się chcesz bawić ...? Nie załatwi go gazem bo elektro szok ma duży zasięg, pikachu nawet do niego nie podejdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ozzwald Kukus ja się do mnie zbliży to coś to go załatwię gazem bojowym blaugh gaz bojowy ??? a co ty... w ssmana się chcesz bawić ...? Ozz, cóż za fryzurka blaugh dziękuje a gdzie twój rycerz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus Sei chan Kukus Sei chan Ludki wskakiwać do gorących źródeł dzisiaj dla odmiany impreza w gorących źródłach!! WPOOOOOOOORZO... to ja sobie zrobię jacussi blaugh eek Chyba nie tak jak to było na Shrek2 eek jadłem dziś duuuuuuuuuużo pieczarek i piłem mięte redface a co miałeś zgage że mięte piłeś blaugh niet... myślałem, że dziś będzie impra u Desta i chciałem psuć atmosferę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|