|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:19 pm
jak zwal, tak zwal, ale gildia nam puchnie normalnie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:20 pm
VioLLeta ciuszki nie ciuszki o wiele lepiej sie czuje...bo przynajmniej nie patrza na mnie juz ^^ hiehie ^^ wiem wiem ze bielizna piekna jest ale coz blaugh ^^ patrzą patrzą!! wink hej Rac! //Now Playing: Roots Manuva [Awfully Deep #15] Chin High [Manuvadelics Version] [5:12]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:21 pm
racqel jak zwal, tak zwal, ale gildia nam puchnie normalnie ! wlasnie razz czesc brat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:22 pm
racqel jak zwal, tak zwal, ale gildia nam puchnie normalnie ! witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee bieeeedna gildia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:23 pm
opcy VioLLeta ciuszki nie ciuszki o wiele lepiej sie czuje...bo przynajmniej nie patrza na mnie juz ^^ hiehie ^^ wiem wiem ze bielizna piekna jest ale coz blaugh ^^ patrzą patrzą!! wink hej Rac! //Now Playing: Roots Manuva [Awfully Deep #15] Chin High [Manuvadelics Version] [5:12] jooop ! o Gorillach juz pisza nawet w gazetach codziennych, ale plyta dopiero od 23go gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:24 pm
opcy VioLLeta ciuszki nie ciuszki o wiele lepiej sie czuje...bo przynajmniej nie patrza na mnie juz ^^ hiehie ^^ wiem wiem ze bielizna piekna jest ale coz blaugh ^^ patrzą patrzą!! wink eee nie moga patrzac bo nie ma na co blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:24 pm
revcat racqel jak zwal, tak zwal, ale gildia nam puchnie normalnie ! wlasnie razz czesc brat! tej ! wiedzialem, ze sie tu gdzies czaisz koles !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:25 pm
racqel jooop ! o Gorillach juz pisza nawet w gazetach codziennych, ale plyta dopiero od 23go gonk nieprawda ja juz slucham! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:25 pm
revcat racqel jak zwal, tak zwal, ale gildia nam puchnie normalnie ! wlasnie razz czesc brat! tej ! wiedzialem, ze sie tu gdzies czaisz koles !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:27 pm
VioLLeta opcy VioLLeta ciuszki nie ciuszki o wiele lepiej sie czuje...bo przynajmniej nie patrza na mnie juz ^^ hiehie ^^ wiem wiem ze bielizna piekna jest ale coz blaugh ^^ patrzą patrzą!! wink eee nie moga patrzac bo nie ma na co blaugh ja tam swoje wiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel revcat racqel jak zwal, tak zwal, ale gildia nam puchnie normalnie ! wlasnie razz czesc brat! tej ! wiedzialem, ze sie tu gdzies czaisz koles ! no ba! i co to za koles? jak sie do mistrza zwracasz? wink ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel jooop ! o Gorillach juz pisza nawet w gazetach codziennych, ale plyta dopiero od 23go gonk nieprawda ja juz slucham! xd ty korsarzu ! zeby nie powiedziec - piracie : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:28 pm
racqel opcy racqel jooop ! o Gorillach juz pisza nawet w gazetach codziennych, ale plyta dopiero od 23go gonk nieprawda ja juz slucham! xd ty korsarzu ! zeby nie powiedziec - piracie : )yarg!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:29 pm
revcat no ba! i co to za koles? jak sie do mistrza zwracasz? wink ;P wybacz mistrzuniu. mam World of Warcraft ! (tylko lezy sobie spokojnie w pudelku i czeka az spraiwie sobie jeszcze komputerek i pokoj z internetkiem) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:32 pm
racqel revcat no ba! i co to za koles? jak sie do mistrza zwracasz? wink ;P wybacz mistrzuniu. mam World of Warcraft ! (tylko lezy sobie spokojnie w pudelku i czeka az spraiwie sobie jeszcze komputerek i pokoj z internetkiem) sweatdrop a tam nie trzeba co miesiac jeszcze placic? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|