|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:01 pm
Ddobra zioma ja spadam kochanie ja lece papapapapapa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:02 pm
opcy Lethiel cio robiliscie jak mnie nie bylo xd ?? nic szczegolnego..... niubiki byly...... 3nodding wlasnie O_o ninja *wdrapooje mu sie na glowe* jak to mozliwe ze w ciagu 2-3 dni ash tylu ich sie pojawiło ??!! to troshq.. przerashające xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:02 pm
Lorak Ddobra zioma ja spadam kochanie ja lece papapapapapa :*papaty kochanie ja tesh mykam... papaty ludziska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:05 pm
[insert niecenzuralne słowo o wartościach anty-wychowawczych] !!!
Jeszcze 250 lat mi zostało do powtórzenia na czwartek , tzn. jutrzejszego dnia
crying crying crying
Witam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:08 pm
Setsuna Dragonclaw Lorak Ddobra zioma ja spadam kochanie ja lece papapapapapa :*papaty kochanie ja tesh mykam... papaty ludziska papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:08 pm
Lethiel opcy Lethiel cio robiliscie jak mnie nie bylo xd ?? nic szczegolnego..... niubiki byly...... 3nodding wlasnie O_o ninja *wdrapooje mu sie na glowe* jak to mozliwe ze w ciagu 2-3 dni ash tylu ich sie pojawiło ??!! to troshq.. przerashające xd to inwazja! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:09 pm
PointZer0 [insert niecenzuralne słowo o wartościach anty-wychowawczych] !!! Jeszcze 250 lat mi zostało do powtórzenia na czwartek , tzn. jutrzejszego dnia crying crying crying Witam wszystkich... witaj whee *przytuuuuuuuuuul ogromniasty* dasz sobie rade 4laugh !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:10 pm
opcy Lethiel opcy Lethiel cio robiliscie jak mnie nie bylo xd ?? nic szczegolnego..... niubiki byly...... 3nodding wlasnie O_o ninja *wdrapooje mu sie na glowe* jak to mozliwe ze w ciagu 2-3 dni ash tylu ich sie pojawiło ??!! to troshq.. przerashające xd to inwazja! gonk eek gonk gonk gonk *chowa sie w jego grzywce* z nikad pomocy !!! crying xd gg mi sie wlaczyc nie chce sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:12 pm
Lethiel opcy Lethiel opcy Lethiel cio robiliscie jak mnie nie bylo xd ?? nic szczegolnego..... niubiki byly...... 3nodding wlasnie O_o ninja *wdrapooje mu sie na glowe* jak to mozliwe ze w ciagu 2-3 dni ash tylu ich sie pojawiło ??!! to troshq.. przerashające xd to inwazja! gonk eek gonk gonk gonk *chowa sie w jego grzywce* z nikad pomocy !!! crying xd gg mi sie wlaczyc nie chce sad trzeba tlena uzywac....... jak wszystkim gg siada to mo pod tlenem dziala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:15 pm
Witam ^^ ps: tesknil ktos? stare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:16 pm
VioLLeta Witam ^^ ps: tesknil ktos? stare blaugh 4laugh whee *schyl z głowy opcego* *przytuuuuuuuuuuul* whee witaj blaugh .. ooo.. wreszcie masz ciooshki wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:16 pm
VioLLeta Witam ^^ ps: tesknil ktos? stare blaugh no ba....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:18 pm
ciuszki nie ciuszki o wiele lepiej sie czuje...bo przynajmniej nie patrza na mnie juz ^^ hiehie ^^ wiem wiem ze bielizna piekna jest ale coz blaugh ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:18 pm
opcy trzeba tlena uzywac....... jak wszystkim gg siada to mo pod tlenem dziala xp bla... jush dziala blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|