|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:47 am
Lorak Nie opuscisz mnie prawda kochanie heart heart nie kochnaie nie opuszcze heart no to przeslij mi moje zdjecie!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:48 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Nie opuscisz mnie prawda kochanie heart heart nie kochnaie nie opuszcze heart no to przeslij mi moje zdjecie!! blaugh Nie moge kochanie. A wiesz ze teraz sie od tego nie wymigasz heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:50 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Nie opuscisz mnie prawda kochanie heart heart nie kochnaie nie opuszcze heart no to przeslij mi moje zdjecie!! blaugh Nie moge kochanie. A wiesz ze teraz sie od tego nie wymigasz heart heart heart wiem kochanie whee heart hejka Lethii whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:52 am
Ni !!! *przytuuuuuuuuuuuul* whee whee whee 4laugh Setsu *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:52 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Nie opuscisz mnie prawda kochanie heart heart nie kochnaie nie opuszcze heart no to przeslij mi moje zdjecie!! blaugh Nie moge kochanie. A wiesz ze teraz sie od tego nie wymigasz heart heart heart wiem kochanie whee heart hejka Lethii whee Tęsknie za Tobą moja Wiedźmo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:53 am
witaj *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:53 am
Lorak Tęsknie za Tobą moja Wiedźmo naprawde? jakie to dziwne... ja za toba nie blaugh blaugh luv ya> heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:54 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Tęsknie za Tobą moja Wiedźmo naprawde? jakie to dziwne... ja za toba nie blaugh blaugh luv ya> heart Co to znaczy nie co to znaczy nie scream domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:55 am
cio robiliscie jak mnie nie bylo xd ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:58 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Tęsknie za Tobą moja Wiedźmo naprawde? jakie to dziwne... ja za toba nie blaugh blaugh luv ya> heart Co to znaczy nie co to znaczy nie scream domokun scream nie liz gonk nie liz mnie draniu crying
Leth: pewnie nic ciekawego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:59 am
Lethiel cio robiliscie jak mnie nie bylo xd ?? nic szczegolnego..... niubiki byly...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|