|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:57 am
YumiTao LP_PL YumiTao zgadłem??? blaugh yes bejbe xd : I ty mnie jeszcze pamiętasz?? Jak mnie rozpoznałaś?? redface biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mizuho Shigami eeeeee to morzesh być spokojny... whee oczywiscie ze spełniam na pewno jestem pełnoletania a to czy seksi to wiesh sam bys musiał ocenic... whee oi! a na czego podstawie moge ocenic?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Julka [podjeżdza do wszystkich facet�w na swoim Szakule i napierdziela ich swoim kubkiem po ich malutkich łepetynkach sweatdrop >] te......... ty se nie pozwalaj za duzo....... Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn domokun domokun Powiedzial opcy, po czym zaklnal szpetnie xd J. - spokojnie bejbe... oni tak zawsze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Wodzu Mizuho Shigami Wodzu Nie dma glowy.. ale przypominasz mi kogos.. Jestes moze siostra blizniaczka Night Lady?? Masz dziwnie podobna avke.. razz Nie znam... wiec chyba sie mylish... wutam w kazdym razie whee Opcy: a jakie sa warunki??? wink Oj, czy aby napewno?? razz Pomykam.. KAzdy wymiar dobry, byle dobrze wygladal... [ a jakie ty masz??] scream scream scream scream scream scream Niech ja Cie dorwe... bedziesz mial cycki... Wodzu siedzi obok i mu sire morda strasznie cieszy blaugh w koncu bedzie jakis mial blaugh Tylko wiesz on cie 3ma za słowo blaugh Dobra ja za to tesh pomykam papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:58 am
LP_PL YumiTao LP_PL YumiTao zgadłem??? blaugh yes bejbe xd : I ty mnie jeszcze pamiętasz?? Jak mnie rozpoznałaś?? redface biggrin blaugh Illune mi powiedziala blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:58 am
opcy Julka [podjeżdza do wszystkich facet�w na swoim Szakule i napierdziela ich swoim kubkiem po ich malutkich łepetynkach sweatdrop >] te......... ty se nie pozwalaj za duzo....... Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn domokun domokun N0 d0br4 ty m023 ! m425 r02m!4r b... 4l3 w25y5tk!m f4(3t0m j3dn0 w g70w!3...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:59 am
YumiTao LP_PL YumiTao LP_PL YumiTao zgadłem??? blaugh yes bejbe xd : I ty mnie jeszcze pamiętasz?? Jak mnie rozpoznałaś?? redface biggrin blaugh Illune mi powiedziala blaugh A ty mi nawet cześć na przerwach nie mówisz crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:00 am
Julka opcy Julka [podjeżdza do wszystkich facet�w na swoim Szakule i napierdziela ich swoim kubkiem po ich malutkich łepetynkach sweatdrop >] te......... ty se nie pozwalaj za duzo....... Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn domokun domokun N0 d0br4 ty m023 ! m425 r02m!4r b... 4l3 w25y5tk!m f4(3t0m j3dn0 w g70w!3... *rzuca w nia albatrosem* to za tego leet'a stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:01 am
LP_PL YumiTao LP_PL YumiTao LP_PL YumiTao zgadłem??? blaugh yes bejbe xd : I ty mnie jeszcze pamiętasz?? Jak mnie rozpoznałaś?? redface biggrin blaugh Illune mi powiedziala blaugh A ty mi nawet cześć na przerwach nie mówisz crying sad jak to mowil Entombed - bohater komiksowy: "Boś buc!" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:01 am
Julka opcy Julka [podjeżdza do wszystkich facet�w na swoim Szakule i napierdziela ich swoim kubkiem po ich malutkich łepetynkach sweatdrop >] te......... ty se nie pozwalaj za duzo....... Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn domokun domokun N0 d0br4 ty m023 ! m425 r02m!4r b... 4l3 w25y5tk!m f4(3t0m j3dn0 w g70w!3... AAAA domokun ty tak piszesz to ja kurde bede pisac w ten sposob: 06902006306807506A twoje jeszcze jakos mozna sie doczytac, ale watpie bys ty sie doczytala co ja napisalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:02 am
julka, a dlaczego ty tak night lady nie lubisz? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy LP_PL A ty mi nawet cześć na przerwach nie mówisz crying sad jak to mowil Entombed - bohater komiksowy: "Boś buc!" xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy LP_PL YumiTao LP_PL YumiTao LP_PL YumiTao zgadłem??? blaugh yes bejbe xd : I ty mnie jeszcze pamiętasz?? Jak mnie rozpoznałaś?? redface biggrin blaugh Illune mi powiedziala blaugh A ty mi nawet cześć na przerwach nie mówisz crying sad jak to mowil Entombed - bohater komiksowy: "Boś buc!" xd opcy co ty czytasz?? blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald AAAA domokun ty tak piszesz to ja kurde bede pisac w ten sposob: 06902006306807506A twoje jeszcze jakos mozna sie doczytac, ale watpie bys ty sie doczytala co ja napisalem... a co kolega partyzant hexami nawala??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 11:04 am
opcy Ozzwald AAAA domokun ty tak piszesz to ja kurde bede pisac w ten sposob: 06902006306807506A twoje jeszcze jakos mozna sie doczytac, ale watpie bys ty sie doczytala co ja napisalem... a co kolega partyzant hexami nawala??? wink no ba.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|