|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:48 am
Wodzu opcy Ozzwald Wodzu Nie wiem czy to bylo o Twoich... [korewa c-capu...???] a jesli tak to mowie ze te cycki nie sa do ogladania i oczu postronnych.. blaugh opcy co ty o tym sadziesz nie ma w tym stwierdzeniu ani krzty logiki..... domokun a co tu musi byc logicznego?? Pamietaj!! Nie ma ludzi normalnych- sa tylko niezdiagnozowani!! co ma logika do normalnosci...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:48 am
Wodzu Nie dma glowy.. ale przypominasz mi kogos.. Jestes moze siostra blizniaczka Night Lady?? Masz dziwnie podobna avke.. razz Nie znam... wiec chyba sie mylish... wutam w kazdym razie whee Opcy: a jakie sa warunki??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:49 am
Christoff_Gangrell Wodzu Nie wiem czy to bylo o Twoich... [korewa c-capu...???] a jesli tak to mowie ze te cycki nie sa do ogladania i oczu postronnych.. blaugh eek Whoaaaaaaaa C-cappu SUUUUUUUUUUGOOOOOOOOOIIIIIIIII DESU-NEEEEEEEEE??!?!?!?!?!?!?!? Widze, ze panowie w normalnych i srednich wymiarach gustuja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:50 am
Mizuho Shigami Wodzu Nie dma glowy.. ale przypominasz mi kogos.. Jestes moze siostra blizniaczka Night Lady?? Masz dziwnie podobna avke.. razz Nie znam... wiec chyba sie mylish... wutam w kazdym razie whee Opcy: a jakie sa warunki??? wink opcy jesli ta osoba jest niubikiem i seksi mega samica gatunku ludzkiego (powyzej 17 roku zycia) to sie moge zastanowic......... oi! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:52 am
Ibris Christoff_Gangrell Wodzu Nie wiem czy to bylo o Twoich... [korewa c-capu...???] a jesli tak to mowie ze te cycki nie sa do ogladania i oczu postronnych.. blaugh eek Whoaaaaaaaa C-cappu SUUUUUUUUUUGOOOOOOOOOIIIIIIIII DESU-NEEEEEEEEE??!?!?!?!?!?!?!? Widze, ze panowie w normalnych i srednich wymiarach gustuja xd Nooo a czemu nie??? Naturalne jest piękne whee wielkie cycki sa niebezpieczne bo zmarzdżyć moga sweatdrop i jak to w rekę ująć??? Srednie są git whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:53 am
Christoff_Gangrell Ibris Christoff_Gangrell Wodzu Nie wiem czy to bylo o Twoich... [korewa c-capu...???] a jesli tak to mowie ze te cycki nie sa do ogladania i oczu postronnych.. blaugh eek Whoaaaaaaaa C-cappu SUUUUUUUUUUGOOOOOOOOOIIIIIIIII DESU-NEEEEEEEEE??!?!?!?!?!?!?!? Widze, ze panowie w normalnych i srednich wymiarach gustuja xd Nooo a czemu nie??? Naturalne jest piękne whee wielkie cycki sa niebezpieczne bo zmarzdżyć moga sweatdrop i jak to w rekę ująć??? Srednie są git whee ja lubie male i srednie... a wracajac do duzych to takimi cyckami panna moze partnera udusic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:53 am
YumiTao zgadłem??? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:54 am
Mizuho Shigami Wodzu Nie dma glowy.. ale przypominasz mi kogos.. Jestes moze siostra blizniaczka Night Lady?? Masz dziwnie podobna avke.. razz Nie znam... wiec chyba sie mylish... wutam w kazdym razie whee Opcy: a jakie sa warunki??? wink Oj, czy aby napewno?? razz Pomykam.. KAzdy wymiar dobry, byle dobrze wygladal... [ a jakie ty masz??]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:55 am
opcy Mizuho Shigami Wodzu Nie dma glowy.. ale przypominasz mi kogos.. Jestes moze siostra blizniaczka Night Lady?? Masz dziwnie podobna avke.. razz Nie znam... wiec chyba sie mylish... wutam w kazdym razie whee Opcy: a jakie sa warunki??? wink opcy jesli ta osoba jest niubikiem i seksi mega samica gatunku ludzkiego (powyzej 17 roku zycia) to sie moge zastanowic......... oi! 3nodding eeeeee to morzesh być spokojny... whee oczywiscie ze spełniam na pewno jestem pełnoletania a to czy seksi to wiesh sam bys musiał ocenic... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Mizuho Shigami Wodzu Nie dma glowy.. ale przypominasz mi kogos.. Jestes moze siostra blizniaczka Night Lady?? Masz dziwnie podobna avke.. razz Nie znam... wiec chyba sie mylish... wutam w kazdym razie whee Opcy: a jakie sa warunki??? wink Oj, czy aby napewno?? razz Pomykam.. KAzdy wymiar dobry, byle dobrze wygladal... [ a jakie ty masz??] scream scream scream scream scream scream Niech ja Cie dorwe... bedziesz mial cycki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL YumiTao zgadłem??? blaugh yes bejbe xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No i duze sa z reguly [ostatnimi czasy] sztuczne xp Zreszta... wg mnie, najlepsze sa takie, ktore sa proporcjonalne do danej figury kobiety ^^ Smiesznie wygladalaby wysoka i puszysta kobieta z malenkim biuscikiem albo drobiutka myszka z miseczka C czy D.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:56 am
Julka [podjeżdza do wszystkich facet�w na swoim Szakule i napierdziela ich swoim kubkiem po ich malutkich łepetynkach sweatdrop >] te......... ty se nie pozwalaj za duzo....... Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|