|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:38 am
YumiTao LP_PL yyyyyyyyyyyyyyyy...................kinga??? stare stare 2e xp A więc z IIe.....hym....będe strzelał: Kasia?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:38 am
Nightcatt Christoff_Gangrell Cycki??? eek Ktoś powiedziła cycki??? Gdzie gdzie gdzie???!!!???!!!??? uwazaj bo ktos uslyszy i kolejna wojna wink za cycki moge zginac... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:39 am
Julka Ozzwald Julka A ty sie nie dorzucisz ?? zbieram dla kogoś na prezent najpierw niech pokarze cycki.... eek eek Wodzu... nie widziałeś tego... dlaczego mial by niewidziec...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:39 am
LP_PL YumiTao LP_PL yyyyyyyyyyyyyyyy...................kinga??? stare stare 2e xp A więc z IIe.....hym....będe strzelał: Kasia?? blaugh cooo ? wez mnie nie porownoj z ta swinia xd paulina xd młotq
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:41 am
YumiTao LP_PL YumiTao LP_PL yyyyyyyyyyyyyyyy...................kinga??? stare stare 2e xp A więc z IIe.....hym....będe strzelał: Kasia?? blaugh cooo ? wez mnie nie porownoj z ta swinia xd paulina xd młotq Paulina??? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:41 am
Ozzwald Julka Ozzwald Julka A ty sie nie dorzucisz ?? zbieram dla kogoś na prezent najpierw niech pokarze cycki.... eek eek Wodzu... nie widziałeś tego... dlaczego mial by niewidziec...? Nie wiem czy to bylo o Twoich... [korewa c-capu...???] a jesli tak to mowie ze te cycki nie sa do ogladania i oczu postronnych.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:42 am
Wodzu Nie wiem czy to bylo o Twoich... [korewa c-capu...???] a jesli tak to mowie ze te cycki nie sa do ogladania i oczu postronnych.. blaugh opcy co ty o tym sadziesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:43 am
Ozzwald opcy Julka A ty sie nie dorzucisz ?? zbieram dla kogoś na prezent jesli ta osoba jest niubikiem i seksi mega samica gatunku ludzkiego (powyzej 17 roku zycia) to sie moge zastanowic......... widze ze ty tez na seksi n00biki sie przerzuciles... *stoi w kacie i wszystko obserwuje udając ze nie słyszy* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:44 am
Wodzu Nie wiem czy to bylo o Twoich... [korewa c-capu...???] a jesli tak to mowie ze te cycki nie sa do ogladania i oczu postronnych.. blaugh eek Whoaaaaaaaa C-cappu SUUUUUUUUUUGOOOOOOOOOIIIIIIIII DESU-NEEEEEEEEE??!?!?!?!?!?!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:45 am
Ozzwald Wodzu Nie wiem czy to bylo o Twoich... [korewa c-capu...???] a jesli tak to mowie ze te cycki nie sa do ogladania i oczu postronnych.. blaugh opcy co ty o tym sadziesz nie ma w tym stwierdzeniu ani krzty logiki..... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ozzwald Julka A ty sie nie dorzucisz ?? zbieram dla kogoś na prezent najpierw niech pokarze cycki.... A moze od razu zalatwimy lsniaca rurke? xp i pejcza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mizuho Shigami Ozzwald opcy Julka A ty sie nie dorzucisz ?? zbieram dla kogoś na prezent jesli ta osoba jest niubikiem i seksi mega samica gatunku ludzkiego (powyzej 17 roku zycia) to sie moge zastanowic......... widze ze ty tez na seksi n00biki sie przerzuciles... *stoi w kacie i wszystko obserwuje udając ze nie słyszy* blaugh Nie dma glowy.. ale przypominasz mi kogos.. Jestes moze siostra blizniaczka Night Lady?? Masz dziwnie podobna avke.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:46 am
Mizuho Shigami Ozzwald opcy Julka A ty sie nie dorzucisz ?? zbieram dla kogoś na prezent jesli ta osoba jest niubikiem i seksi mega samica gatunku ludzkiego (powyzej 17 roku zycia) to sie moge zastanowic......... widze ze ty tez na seksi n00biki sie przerzuciles... *stoi w kacie i wszystko obserwuje udając ze nie słyszy* blaugh w tym problem ze nie wiem czy spelniasz warunki brzegowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:46 am
opcy Ozzwald Wodzu Nie wiem czy to bylo o Twoich... [korewa c-capu...???] a jesli tak to mowie ze te cycki nie sa do ogladania i oczu postronnych.. blaugh opcy co ty o tym sadziesz nie ma w tym stwierdzeniu ani krzty logiki..... domokun a co tu musi byc logicznego?? Pamietaj!! Nie ma ludzi normalnych- sa tylko niezdiagnozowani!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|