|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:24 am
Ozzwald Ibris Ozzwald a co masz podobne doswiadczenia jak Ozual, ktorego nauczyciel W-Fu macal..? Ja mialam w podstawowce ksiedza, ktory macal dziewczyny... fajnie bylo ? Znajdz starego, grubego, pomarsczonego, oblesnego ksiedza proboszcza i popros o pomoc ^^ Dowiesz sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao zi...zim...zimn..zimno ! heloł xd xp czesc crying pie**** komputer... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:25 am
Ibris Ozzwald Ibris Ozzwald a co masz podobne doswiadczenia jak Ozual, ktorego nauczyciel W-Fu macal..? Ja mialam w podstawowce ksiedza, ktory macal dziewczyny... fajnie bylo ? Znajdz starego, grubego, pomarsczonego, oblesnego ksiedza proboszcza i popros o pomoc ^^ Dowiesz sie. ja nie potrzebuje pomocy ksiedza... jak juz ma mnie macac facet.. to wole bym byl to ja sam... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok .... musimy spadac ...
*wbiega do lodoofki ... zamykajadz drzwiczki zostawia karteczke z napisem : Yumi .. bede o tobie pamietal ... ... i znika w odchlani budynio przestrzeni ... *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5er4phin3 Tomir Ozzwald Wodzu Nie.. niezupelnie.. ale jakos trza bylo sie wykrecac z braku pracy domowej... gonk ja jak powiedzialem ze jestem wodorostem to mnie ominela jedynka z polskiego za brak pracy domowej... xd xd Nie wnikam.... Ja tesh nie xp jeszce zalerzy od przedmiotu a raczej od tego kto uczy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
UWAGA !!
OTWIERAM AKCJE CHARYTATYWNĄ !!
ZBIERAM NA KITSUNE MASK !!
ALE TO MA BYĆ TAJEMNICA BO TO MA BYĆ PREZENT!!
PONIEWAŻ JEDNAK MAM CHOLERNE PROBLEMY Z KASĄ, PROSZE WAS ZGROMADZONYCH O POMOC!!
LICZY SIĘ KAŻDY GOLD !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LP_PL YumiTao zi...zim...zimn..zimno ! heloł xd xp U mnie jest cieplutko........... redface seba xd przecie my tą samą wies zamieszkujemy wiec jak ci moze byc ciepło ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:26 am
Julka UWAGA !!
PONIEWAŻ JEDNAK MAM CHOLERNE PROBLEMY Z KASĄ, PROSZE WAS ZGROMADZONYCH O POMOC!!
LICZY SIĘ KAŻDY GOLD !! na mnie nie licz... ja teraz wspieram... n00biki... plc zenskiej ktore nie maja pieniedzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:27 am
Julka UWAGA !!
LICZY SIĘ KAŻDY GOLD !! Mi sie udalo kupic jeszcze w miare tanio... moge sie dorzucic wink Hey Jas, Yumi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka UWAGA !!
LICZY SIĘ KAŻDY GOLD !! To lipa bo ja zbieram dokładnie na to samo.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja poszukuje darczyncy, ktory zafunduje podrzuci mi ze 2k.. razz A tak na powaznie to na portki mowe zbieram bo tamte podarlem.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka UWAGA !!
LICZY SIĘ KAŻDY GOLD !! na mnie nie licz... ja teraz wspieram... n00biki... plc zenskiej ktore nie maja pieniedzy... na mnie tez xd juz ostatnio cie wspierałam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|