|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:19 am
Ozzwald a co masz podobne doswiadczenia jak Ozual, ktorego nauczyciel W-Fu macal..? Ja mialam w podstawowce ksiedza, ktory macal dziewczyny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:19 am
5er4phin3 ninja zara jakieś wojny płci beda.... sweatdrop ninja ja tam sie do tych bzdur nie mieszam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:20 am
Wodzu Nie.. niezupelnie.. ale jakos trza bylo sie wykrecac z braku pracy domowej... gonk ja jak powiedzialem ze jestem wodorostem to mnie ominela jedynka z polskiego za brak pracy domowej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zadna wojna plci... Poprostu ludzie maja prblemy..XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zi...zim...zimn..zimno !
heloł xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Julka Wodzu Christoff_Gangrell stare Cich wazeliniarzu... blaugh Dzien bez wazeliny to dzien stracony!! Czy to nie szło jakos inaczej w liscie ?? Tez, ale to haslo przewodzlio mi przez cale gimnazjum.. Tak wiem... mowiles... pamietam... Ozzwald a co masz podobne doswiadczenia jak Ozual, ktorego nauczyciel W-Fu macal..? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:21 am
Ibris Ozzwald a co masz podobne doswiadczenia jak Ozual, ktorego nauczyciel W-Fu macal..? Ja mialam w podstawowce ksiedza, ktory macal dziewczyny... fajnie bylo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:21 am
Ozzwald Wodzu Nie.. niezupelnie.. ale jakos trza bylo sie wykrecac z braku pracy domowej... gonk ja jak powiedzialem ze jestem wodorostem to mnie ominela jedynka z polskiego za brak pracy domowej... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:22 am
YumiTao zi...zim...zimn..zimno ! heloł xd xp Witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Zadna wojna plci... Poprostu ludzie maja prblemy..XD Noooooooo sweatdrop Ja bym chciał miec tylko i wyłącznie dylematy w stylu czu kupic sobie l;oist czy zbierac jeszce(huk wie ile)na Kitsune Mask... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Wodzu Nie.. niezupelnie.. ale jakos trza bylo sie wykrecac z braku pracy domowej... gonk ja jak powiedzialem ze jestem wodorostem to mnie ominela jedynka z polskiego za brak pracy domowej... a ona uwiezyla ... czy sie nad toba zlitowala ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:23 am
YumiTao zi...zim...zimn..zimno ! heloł xd xp U mnie jest cieplutko........... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir Ozzwald Wodzu Nie.. niezupelnie.. ale jakos trza bylo sie wykrecac z braku pracy domowej... gonk ja jak powiedzialem ze jestem wodorostem to mnie ominela jedynka z polskiego za brak pracy domowej... xd xd Nie wnikam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Ozzwald Wodzu Nie.. niezupelnie.. ale jakos trza bylo sie wykrecac z braku pracy domowej... gonk ja jak powiedzialem ze jestem wodorostem to mnie ominela jedynka z polskiego za brak pracy domowej... a ona uwiezyla ... czy sie nad toba zlitowala ... stare ja mam wariackie papiery, a jej sie nie chcialo na ten temat dyskutowac.. bo z glupim nie ma co porowadzic rozmowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|