|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:14 am
Miho_14 Christoff_Gangrell Julka Faceci... sweatdrop zawsze widza to co chcą... Wiesh to samo mogłbym powiedziec o (niektorych)kobietach... nie ma sie co dziwic w koncu kobiete i mezczyzne dzieli tyle co homo sapiens i malpe 3nodding hejka! witam .... *biega dalej po gai *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:14 am
Wodzu Christoff_Gangrell stare Cich wazeliniarzu... blaugh Dzien bez wazeliny to dzien stracony!! Czy to nie szło jakos inaczej w liscie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:15 am
ninja zara jakieś wojny płci beda.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:15 am
Setsuna Dragonclaw witka ludziska ninja
Chriss masz fajny sig biggrin Mnie tesh sie podoba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:16 am
Ibris Setsuna Dragonclaw witka ludziska ninja
Chriss masz fajny sig biggrin Hey Sets ^^ Eeem... w ktorym sklepie sa teraz pimpin' rzeczy? whee nie mam zielonego pojecia Addik: co sie stalo ze dodales mnie do friends' lista? whee poniewaz lece ogladac Furi Kuri bede takze odpisywac w kratke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:16 am
Julka Wodzu Christoff_Gangrell stare Cich wazeliniarzu... blaugh Dzien bez wazeliny to dzien stracony!! Czy to nie szło jakos inaczej w liscie ?? Tez, ale to haslo przewodzlio mi przez cale gimnazjum..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Julka Wodzu Christoff_Gangrell stare Cich wazeliniarzu... blaugh Dzien bez wazeliny to dzien stracony!! Czy to nie szło jakos inaczej w liscie ?? Tez, ale to haslo przewodzlio mi przez cale gimnazjum.. a co masz podobne doswiadczenia jak Ozual, ktorego nauczyciel W-Fu macal..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5er4phin3 ninja zara jakieś wojny płci beda.... sweatdrop Nigdy nic nie wiadomo!!! Wygrają mądrzejsi i silniejsi!!!( wcale nie faworyzuje blaugh ) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:18 am
Mizuho Shigami Setsuna Dragonclaw witka ludziska ninja
Chriss masz fajny sig biggrin Mnie tesh sie podoba whee jak widze dochodza nam nowe osoby na gildii biggrin mam nadzieje ze spodoba sie wam tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Wodzu Julka Wodzu Christoff_Gangrell stare Cich wazeliniarzu... blaugh Dzien bez wazeliny to dzien stracony!! Czy to nie szło jakos inaczej w liscie ?? Tez, ale to haslo przewodzlio mi przez cale gimnazjum.. a co masz podobne doswiadczenia jak Ozual, ktorego nauczyciel W-Fu macal..? Nie.. niezupelnie.. ale jakos trza bylo sie wykrecac z braku pracy domowej... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Ibris Setsuna Dragonclaw witka ludziska ninja
Chriss masz fajny sig biggrin Hey Sets ^^ Eeem... w ktorym sklepie sa teraz pimpin' rzeczy? whee nie mam zielonego pojecia Addik: co sie stalo ze dodales mnie do friends' lista? whee poniewaz lece ogladac Furi Kuri bede takze odpisywac w kratke... znaczy sie ... wszystkich dodaje ... co by wrazie pm-ow albo tradoof ... lodzi nie szukac ... no i nick wtedy swieci na niebiesko ... lubie ten kolor xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|