|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:58 am
Addik LP_PL Julka BeeWolf_san Neilameane [ ciemnota... biedna Julke jak psa traktujesz!! A zapomniałem o tobie przepraszam, na kolana i lizać dywan. xd [podchodzi i nabija mu guza z premedytacją...] *podchodzi i głaszcze Julke pieszczotliwie* redface blaugh ty uwazaj co robish bo ona jest niebespieczna .... ninja Nigdy nic nie wiadomo redface xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:58 am
Neilameane czlowiek nigdy spokoju nie ma.... rodzicielka wzywa..... Namariee wszystkim.... *odchodzi zrezygnowana* czesc .... "dlugich dni i spokojnych nocy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:00 am
Julka Wodzu LP_PL Julka [podchodzi i nabija mu guza z premedytacją...] *podchodzi i głaszcze Julke pieszczotliwie* redface blaugh scream Kochanie !! nie przeszkadzaj... probuje sie skoncentrowac... LP_PL, uwazaj, ja tam wcale nie jestem zajeta... Więc będe uważał na to, że nie jesteś zajęta!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:00 am
LP_PL Addik LP_PL Julka BeeWolf_san Neilameane [ ciemnota... biedna Julke jak psa traktujesz!! A zapomniałem o tobie przepraszam, na kolana i lizać dywan. xd [podchodzi i nabija mu guza z premedytacją...] *podchodzi i głaszcze Julke pieszczotliwie* redface blaugh ty uwazaj co robish bo ona jest niebespieczna .... ninja Nigdy nic nie wiadomo redface xp lepiej posluchaj.. wiem cos o tym... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:01 am
LP_PL Julka BeeWolf_san Neilameane [ ciemnota... biedna Julke jak psa traktujesz!! A zapomniałem o tobie przepraszam, na kolana i lizać dywan. xd [podchodzi i nabija mu guza z premedytacją...] *podchodzi i głaszcze Julke pieszczotliwie* redface blaugh Jedyne co Cie ratuje przed moim gniewem to SIG !! [podchodzi i wbija mu w łep wszystkie sciagi z j. polskiego jakie dzisiaj miala na maturce, ok. 500t. makulatury]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:03 am
Nie rozumiem cię Julka! To miało być miłe, a nie żeby ci dogryźć!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:03 am
Faceci... sweatdrop
zawsze widza to co chcą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:04 am
Julka Faceci... sweatdrop zawsze widza to co chcą... Czasem to, co im pokazemy same... Witam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:04 am
jak ci poszla matura julciu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:05 am
Ibris Julka Faceci... sweatdrop zawsze widza to co chcą... Czasem to, co im pokazemy same... Witam ^^ No cze! No pokasz!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Julka Faceci... sweatdrop zawsze widza to co chcą... Czasem to, co im pokazemy same... Witam ^^ Racja... Czasami przesadzamy, ale oni tez czesto mylnie odbieraja pare rzeczy... [przyglada sie Wodzowi...] Kochanie sciagnij ta maske...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Julka Faceci... sweatdrop zawsze widza to co chcą... Czasem to, co im pokazemy same... Witam ^^ witam ponownie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:06 am
Ibris Julka Faceci... sweatdrop zawsze widza to co chcą... Czasem to, co im pokazemy same... Witam ^^ siemka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:06 am
Julka Faceci... sweatdrop zawsze widza to co chcą... Wiesh to samo mogłbym powiedziec o (niektorych)kobietach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|