|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:41 am
Neilameane Tomir hello julka biggrin czesc neli biggrin elo Tomir *sciiisk* tylko sza Sniperkowi 3nodding widzialem to .... stare ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:42 am
Neilameane ~~lena-undesaid~~ Julka, nie rob tego!! Julka, nie poddawaj sie!! julka!! masz piekna sygnatoorke!! xd Ja tylko wytykam blad gramatyczny... oj cire czepiasz... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Addik Neilameane Tomir hello julka biggrin czesc neli biggrin elo Tomir *sciiisk* tylko sza Sniperkowi 3nodding widzialem to .... stare ninja twisted sic.... mam przesrane..... ale nic mu nie powiesz, prrrrrrrrrrrrrrrrrrrawdaaaaaaaaaaaaaaaaa????????? *robi psie oczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka [siada w piaskownicy, wyciaga zestaw DVD i wlacza filmik z pobytu w Łodzi] cry Jaki film??? eek czy ja o czyms nie wiem??? No dobra buya kamera w łązience ale....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane BeeWolf_san Neilameane *nadal niebezpiecznie patrzy na Bee* ninja Nie patrz sie na mnie crying gonk ... i nie bee jestem wporzo ty jesteś bee bo sie bee patrzysz crying a ta co dywanu nie lirze no choć tu i szczekaj. *nadal sie niebezpiecznie patrzy* czekam az zalapiesz o co chodzi ^^ :0 boszu co jest /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik ~~lena-undesaid~~ Tomir hello julka biggrin czesc neli biggrin a ja to co? stare cien? *zatrzymooje sie przed nia ... przytuuuul ... i biega dalej w kolko ....* czesc... stare dlaczego przypominasz mi moego naj przyjaciela? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Neilameane ~~lena-undesaid~~ Julka, nie rob tego!! Julka, nie poddawaj sie!! julka!! masz piekna sygnatoorke!! xd Ja tylko wytykam blad gramatyczny... oj cire czepiasz... sweatdrop no skoro sama pyta czy ma cos tam zle....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[patrzy podejzliwie... eek ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir ~~lena-undesaid~~ Tomir hello julka biggrin czesc neli biggrin a ja to co? stare cien? sweatdrop nie zauwazylem cie sorki *przytuul w nagrode* biggrin *przytul* przeprosiny przyjete wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|