|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:35 am
Mizuho Shigami Hey wam po raz drugi dzieisiaj i po raz drugi wogóle.... czesc... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Julka BeeWolf_san Julka [podnosi sie z BeeWolf_san`a] Sorki, ale jakoś tak stałes przy oknie... Addik biggrin moje gg: 5314069 [rozgląda sie za Wodzem i poprawia swoje żółte ubranka] Pzy oknie nie przyoknie, wpadłaś na mnie przyznaj sie czemu to ja ?? czy cie pociagam ?? mam łądny uśmiech ? ładne włosy ? krzywe stopy ? a moze lecisz na mojego kota co ?? nie ma ze przy oknie mogłaś wejsc kominem za wpadanie sie płaci :] scream Boje sie... Ja nie chciałam... nowłąsnie zawsze tak mowicie, Na kolana i LIZAC dywan,[panika w oczach] Wodzu !! Ratuj!! [spierdziela przed BeeWolf_san`em i hihra sie przy tym z niego wink ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hello julka biggrin czesc neli biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:36 am
Tomir Critical Error Could not connect to the sushi database Please try again later. Sorry for the inconvenience walek nie moglem wejsc na gildie biggrin Ja też przez chwile nie mogłem, jakieś błendy wyskakują(na początku myślałem, że mnie zbanowali) xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Julka, nie rob tego!! Julka, nie poddawaj sie!! julka!! masz piekna sygnatoorke!! xd Ja tylko wytykam blad gramatyczny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mizuho Shigami Hey wam po raz drugi dzieisiaj i po raz drugi wogóle.... Hey... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:37 am
Tomir hello julka biggrin czesc neli biggrin a ja to co? stare cien?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane *nadal niebezpiecznie patrzy na Bee* ninja Nie patrz sie na mnie crying gonk ... i nie bee jestem wporzo ty jesteś bee bo sie bee patrzysz crying a ta co dywanu nie lirze no choć tu i szczekaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir hello julka biggrin czesc neli biggrin elo Tomir *sciiisk* tylko sza Sniperkowi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:39 am
~~lena-undesaid~~ Tomir hello julka biggrin czesc neli biggrin a ja to co? stare cien? *zatrzymooje sie przed nia ... przytuuuul ... i biega dalej w kolko ....* czesc... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Neilameane *nadal niebezpiecznie patrzy na Bee* ninja Nie patrz sie na mnie crying gonk ... i nie bee jestem wporzo ty jesteś bee bo sie bee patrzysz crying a ta co dywanu nie lirze no choć tu i szczekaj. *nadal sie niebezpiecznie patrzy* czekam az zalapiesz o co chodzi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Tomir hello julka biggrin czesc neli biggrin a ja to co? stare cien? sweatdrop nie zauwazylem cie sorki *przytuul w nagrode* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|